Exclusieve fly-in safari hoogtepunten Uganda

Tijdens deze exclusieve fly-in safari hoogtepunten Uganda reist u met alle comfort naar de hoogtepunten van de ‘Parel van Afrika’. U vliegt van Kampala naar Murchison Falls National Park. Daarna vliegt u door naar Kibale National Park. Vanuit hier rijdt u naar Queen Elizabeth National Park gevolgd door Bwindi Impenetrable National Park. Hier neemt u weer het vliegtuig naar Entebbe. Tijdens de reis verblijft u in luxe en comfortabele accommodaties met uitstekende service. Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze exclusieve fly-in safari hoogtepunten Uganda.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Kampala, Lake Victoria Serena Resort & Spa

Vandaag arriveert u na uw internationale vlucht in Entebbe bij Kampala in Uganda. Hier wordt u opgewacht door onze lokale vertegenwoordiger die u naar het Lake Victoria Serena Resort brengt. Hier blijft u voor 1 nacht om bij te komen van de vliegreis en om u voor te bereiden op de rest van de safari. Het resort heeft een Italiaanse uitstraling en is omgeven door een rozentuin en groene golfvelden.

Dag 2 - 3, Murchison Falls National Park, Baker’s Lodge

Vandaag vliegt u van Kampala naar de airstrip van Murchison Falls National Park in het noorden van Uganda. Uw lodge kijkt uit over de  Victoria Nijl waar nijlpaarden in wonen, olifanten badderen en kleurrijke vogels uit vissen. De lodge, Baker’s Lodge, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de lampen die opgeladen worden door zonlicht en het feit dat de douche warm wordt door zonne energie. Op dag 3 maakt u een game drive langs de Nijl. Hier kunt u veel verschillende soorten dieren zien waaronder giraffes, buffels, olifanten, luipaarden, leeuwen en vele vogelsoorten.

Dag 4 - 5, Kibale National Park, Kyaninga Lodge

U wordt na het ontbijt naar de airstrip gebracht om door te vliegen naar een volgend hoogtepunt in uw reis, Kibale National Park. Na aankomst maakt u een wandeling langs de Bunyaruguru Krater. De volgende dag gaat u de jungle in op zoek naar chimpansees en andere apensoorten die er leven. Als u in de middag nog zin heeft in een wandeling raden wij de Bigodi Forest Swamp wandeling aan. U verblijft in de Kyaninga Lodge die gelegen is aan de voet van de Rwenzori Bergen. U verblijft in een van de negen cottages die een warme uitstraling en fantastische uitzichten hebben.

Dag 6 - 7, Queen Elizabeth National Park, Ishasha Wilderness Camp

In de ochtend wordt u per auto naar uw volgende bestemming gebracht, Queen Elizabeth National Park. In de middag maakt u een game drive door het park waar u mogelijk boomklimmende leeuwen tegen komt of grote olifanten kuddes. U onderneemt deze activiteiten vanuit uw lodge, Ishasha Wilderness Camp, die ligt op de oever van de Ntungwe Rivier. Vanuit uw safari tent heeft u prachtig uitzicht over de rivier. Optioneel kunt u een luchtballonvaart maken.

Dag 8 - 10, Bwindi Impenetrable National Park, Sanctuary Gorilla Forest Camp

Vanuit Queen Elizabeth National Park wordt u vandaag per auto naar Bwindi Impenetrable National Park gebracht, een UNESCO Wereld Erfgoed bestemming. U arriveert in de loop van de middag bij uw lodge voor de komende nachten, de Sanctuary Gorilla Forest Camp. In de middag kunt u Uganda Nursing School Bwindi bezoeken. De volgende twee dagen gaat u op zoek naar de gorilla tijdens een gorilla trekking. Het dier waarmee wij mensen 97.7% van ons DNA delen. Als u een groep vindt blijft u daar maximaal 1 uur om de dieren te bewonderen en foto’s te maken. Een waar avontuur, iets wat u altijd zal bij blijven.

Dag 11, Entebbe, Lake Victoria Serena Resort & Spa

Vandaag vliegt u terug naar Kampala waar wij een dagkamer in het Lake Victoria Serena Resort & Spa voor u reserveren. Hier kunt u zich opfrissen en u voorbereiden op de terugreis. U wordt op tijd naar het vliegveld gebracht voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze exclusieve fly-in safari hoogtepunten Uganda

.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 4×4 safarivoertuig met gids/chauffeur, inclusief brandstof
 • 1 chimpansee permit per persoon
 • Alle ‘shared’ binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • 1 gorilla permit US$ 600 per persoon
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.