Luxe safari combinatie Kenia en Uganda

Deze luxe safari combinatie Kenia en Uganda brengt u naar twee unieke plekken op de wereld, Kenia en Uganda. U begint uw safari te midden van de migratie van gnoes en zebra’s in de Masai Mara in Kenia. Vervolgens vliegt u naar het Bwindi Impenetrable National Park in Uganda. Hier gaat u op zoek naar de bijzondere berg gorilla. U verblijft in comfortabel tot luxe accommodaties. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat voor deze luxe safari combinatie Kenia en Uganda.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 3, Masai Mara, Sanctuary Olonana

U arriveert op het internationale vliegveld van Nairobi in Kenia. Na aankomst wordt u naar het nationale vliegveld gebracht voor de binnenlandse vlucht naar de Masai Mara. Na aankomst in de Masai Mara wordt u naar de Sanctuary Olonana gebracht, uw accommodatie voor de komende nachten. Deze lodge heeft de Gold Award gewonnen van Eco-tourism Kenia. Vanuit de lodge heeft u prachtig uitzicht over de Mara Rivier. U maakt deze dagen game drives en wandel safari’s. Twee verschillende natuur ervaringen. Tijdens de game drives gaat u op zoek naar de Grote Migratie van gnoes en zebra’s. Tijdens de wandel safari’s leert u over de kleinere eco-systemen, bijvoorbeeld over de ‘Small 5’. U geniet van de luxe van de lodge en de warme en uitstekende service.

Dag 4, Kampala, Lake Victoria Serena Resort & Spa

Vandaag reist u naar Uganda. Na ontbijt wordt u naar de airstrip van de Masai Mara gebracht en vliegt u naar het nationale vliegveld van Nairobi. Vanaf hier wordt u naar internationale vliegveld gebracht. Hiervandaan vliegt u naar Kampala in Uganda. U overnacht in het Lake Victoria Serena Resort & Spa, een luxe en comfortabele accommodatie aan Lake Victoria.

Dag 5 - 8, Bwindi Impenetrable National Park, Sanctuary Gorilla Forest Camp

U vliegt vandaag in de ochtend het laatste stukje naar Bwindi Impenetrable National Park. Hier geniet u van de lodge en u kunt ook een lichte wandeling maken door het bos waar u vele soorten vogels kunt spotten. Dit is een goede voorbereiding voor de gorilla tracking die u de dag erna doet.

De dag van de gorilla trekking staat u vroeg op en begint u uw tocht om 8.30 uur op zoek naar berg gorilla’s in Bwindi Impenetrable National Park. U wandelt in een kleine groep met professionele begeleiding. Als u eenmaal een groep gorilla’s gevonden heeft kunt een uur lang genieten van deze prachtige dieren. Op dag 7 kunt u heerlijk relaxen en staat er een wandeling op het programma naar een honing productie, een traditionele medicijnman en een lokale school. U kunt in de middag ook nog mee gaan met een vogel safari per voet.

Op dag 8 van uw safari reist u terug naar Kampala voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze luxe safari combinatie Kenia en Uganda.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 4×4 safarivoertuig met gids/chauffeur, inclusief brandstof
 • 1 chimpansee permit per persoon
 • ‘Shared’ binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • 1 gorilla permit US$ 600 per persoon
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.