Home / Reissuggesties / Uganda maatwerk safari’s

Uganda reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Uganda is het land van de bedreigde berggorilla’s. Maak een gorilla tracking in Bwindi Impenetrable National Park en sta oog-in-oog met deze prachtige mensapen. Door het gevarieerde landschap, van regenwoud tot savannes, is Uganda een uitstekende bestemming voor een individuele maatwerk safari. Maakt tijdens uw safari op maat kennis met de gastvrijheid van de lokale bevolking en u begrijpt waarom Uganda ook wel ‘de parel van Afrika‘ wordt genoemd. Onze Uganda reissuggesties geven u ideeën voor uw maatwerk safari.

De hoogtepunten van Uganda liggen op relatief korte afstand van elkaar. Bezoek onder andere Murchison Falls National Park en Queen Elizabeth National Park om de savanne dieren van Afrika te spotten. In Kibale Forest Reserve en Bwindi Impenetrable National Park gaat u op zoek naar chimpansees en berggorilla’s. Door de korte afstand tussen de nationale parken heeft u ruimschoots de gelegenheid kennis te maken met het leven van alledag en de cultuur van Uganda.

Onderstaand treft u een aantal Uganda safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Uganda.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Uganda. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Uganda safari voorbeelden