Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
39 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Uganda

Deze bijzondere 9-daagse maatwerk safari reis brengt u naar twee unieke plekken op de wereld, Kenia en Uganda. U begint uw safari  temidden van de migratie van gnoes en zebra’s in de Masai Mara in Kenia. Vervolgens vliegt u naar het Bwindi Impenetrable National Park in Uganda. Hier gaat u op zoek naar de bijzondere berggorilla. U verblijft in comfortabel tot luxe accommodaties. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de Masai Mara en Bwindi Impenetrable National Park.

Baby berggorilla in Bwindi Impenetrable National Park

Tijdens deze exclusieve 11-daagse fly-in maatwerk safari door Uganda reist u met alle comfort naar de hoogtepunten van de ‘Parel van Afrika’. U vliegt van Kampala naar Murchison Falls National Park. Daarna vliegt u door naar Kibale National Park. Vanuit hier rijdt u naar Queen Elizabeth National Park gevolgd door Bwindi Impenetrable National Park. Hier neemt u weer het vliegtuig naar Entebbe. Tijdens de reis verblijft u in luxe en comfortabele accommodaties met uitstekende service. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Uganda.

Exclusieve fly in safari Uganda

Luxe privé safari reis op maat naar de 'Parel van Afrika', zoals Uganda ook wel wordt genoemd. Eén van de hoogtepunten van uw safari reis op maat is de gorilla tracking in Bwindi Impenetrable National Park. Uganda ligt op de plaats waar de savannes van oost Afrika en de jungle van west Afrika samenkomen. Tijdens deze privé safari op maat maakt u kennis met beide werelden en de gastvrije bevolking van Uganda. U bezoekt Murchison Falls, Kibala Forest (chimpanzee tracking), Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable en Lake Mburo National Park. U verblijft in luxe accommodaties op basis van volpension en reist met privé gids.

Silverback in Bwindi Impenetrabel National Park Uganda

Luxe privé safari reis op maat naar de belangrijkste hoogtepunten van Uganda en Rwanda. Tijdens de privé maatwerk safari reis bezoekt u Murchison Falls National Park, Kibale Forest (chimpanzee tracking), Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable, Lake Bunyonyi en maakt u een gorilla tracking. In Rwanda bezoekt u Volcanoes National Park en u geniet aan de oever van Lake Kivu. Laat u verassen door de afwisseling van Uganda en de pure schoonheid van Rwanda. Gedurende deze hele privé safari reis op maat wordt u niet overspoeld door toeristen, dus u komt helemaal tot rust. U verblijft in luxe accommodaties op basis van volpension en reist met een privé gids.

Leeuwen in Queen Elizabeth National Park Uganda

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Tanzania
Inderdaad, Rob heeft op zijn website staan dat hij het werk doet en dat wij vóór en tijdens de reis alleen maar hoeven te genieten. Zo is het ook precies gegaan. Alles was tot in de puntjes geregeld, geheel naar onze lang gekoesterde wens.
Veronica Reyns en Willem Jan Coenen
Bennebroek

Lees meer...