Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Uganda

Luxe privé safari reis op maat naar de 'Parel van Afrika', zoals Uganda ook wel wordt genoemd. Eén van de hoogtepunten van uw safari reis op maat is de gorilla tracking in Bwindi Impenetrable National Park. Uganda ligt op de plaats waar de savannes van oost Afrika en de jungle van west Afrika samenkomen. Tijdens deze privé safari op maat maakt u kennis met beide werelden en de gastvrije bevolking van Uganda. U bezoekt Murchison Falls, Kibala Forest (chimpanzee tracking), Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable en Lake Mburo National Park. U verblijft in luxe accommodaties op basis van volpension en reist met privé gids.

Silverback in Bwindi Impenetrabel National Park Uganda

Luxe privé safari reis op maat naar de belangrijkste hoogtepunten van Uganda en Rwanda. Tijdens de privé maatwerk safari reis bezoekt u Murchison Falls National Park, Kibale Forest (chimpanzee tracking), Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable, Lake Bunyonyi en maakt u een gorilla tracking. In Rwanda bezoekt u Volcanoes National Park en u geniet aan de oever van Lake Kivu. Laat u verassen door de afwisseling van Uganda en de pure schoonheid van Rwanda. Gedurende deze hele privé safari reis op maat wordt u niet overspoeld door toeristen, dus u komt helemaal tot rust. U verblijft in luxe accommodaties op basis van volpension en reist met een privé gids.

Leeuwen in Queen Elizabeth National Park Uganda

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Zambia
Voor onze “Back to Zambia” trip, waar we begin jaren 90 ruim 3 jaar hebben gewoond, hebben we Rob gevraagd om samen met ons deze al jaren geplande vakantie nu eindelijk te organiseren. Een vakantie waar we met veel plezier op terug kijken en waar we over jaren nog over praten. We zijn Rob, zijn vrouw en dochters zeer dankbaar voor hun uitstekende ideeën, adviezen en begeleiding. We kunnen en zullen Mambulu! Safaris aan een ieder aanbevelen.
Familie Scheeper, Rotterdam

Lees meer...