Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
58 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Reissuggesties
 • Uganda

Uganda reissuggesties

Deze luxe 9-daagse maatwerk safari reis brengt u naar twee unieke plekken op de wereld, Kenia en Uganda. U begint uw safari temidden van de migratie van gnoes en zebra’s in de Masai Mara in Kenia. Vervolgens vliegt u naar het Bwindi Impenetrable National Park in Uganda. Hier gaat u op zoek naar de bijzondere berggorilla. U verblijft in comfortabel tot luxe accommodaties. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de Masai Mara en Bwindi Impenetrable National Park.

Baby berggorilla in Bwindi Impenetrable National Park

Luxe privé safari reis op maat naar de belangrijkste hoogtepunten van Uganda en Rwanda. U bezoekt in Uganda Murchison Falls National Park, Kibale Forest (chimpanzee trekking), Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable (gorilla trekkinig) en Lake Bunyonyi. In Rwanda bezoekt u Volcanoes National Park, u geniet aan de oever van Lake Kivu en bezoek Nyungwe Forest. Laat u verassen door de afwisseling van Uganda en de pure schoonheid van Rwanda. U verblijft in luxe accommodaties op basis van volpension en reist met een privé gids/chauffeur. Neem contact met ons op voor uw ontwerp van deze luxe privé safari naar Uganda en Rwanda.

Leeuwen in Queen Elizabeth National Park Uganda

Tijdens deze exclusieve 11-daagse fly-in maatwerk safari door Uganda reist u met alle comfort naar de hoogtepunten van de ‘Parel van Afrika’. U vliegt van Kampala naar Murchison Falls National Park. Daarna vliegt u door naar Kibale National Park. Vanuit hier rijdt u naar Queen Elizabeth National Park gevolgd door Bwindi Impenetrable National Park. Hier neemt u weer het vliegtuig naar Entebbe. Tijdens de reis verblijft u in luxe en comfortabele accommodaties met uitstekende service. Neem contact met ons op voor een safariontwerp op maat naar de hoogtepunten van Uganda.

Exclusieve fly in safari Uganda

Luxe privé safari reis op maat naar de 'Parel van Afrika', zoals Uganda ook wel wordt genoemd. U reist naar Murchison Falls, Kibale Forest, Queen Elizabeth National Park, Bwindi Impenetrable National Park en Lake Mburo National Park. U maakt bootochten op de Nijl en het Kazinga Channel, een chimpanzee tracking in Kibale Forest en een gorilla trekking in Bwindi Impenetrable National Park. Uganda ligt op de plaats waar de savannes van oost Afrika en de jungle van west Afrika samenkomen. Tijdens deze privé safari op maat maakt u kennis met beide werelden én de gastvrije bevolking van Uganda. Neem contact met ons op voor uw ontwerp voor deze luxe privé safari in Uganda.

Silverback in Bwindi Impenetrabel National Park Uganda

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia en Malawi

  Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
  Groeten,
  Familie van Sintruyen

  Lees meer...