Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

  Logo VvKR opt  SGR 

9,4
9,4 van 10
49 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
 • Home
 • Reissuggesties
 • Wildlife fotosafari's

Wildlife fotosafari's

Afrika door uw eigen camera

Afrika is één groot fotoparadijs met een ongeëvenaarde rijkdom aan onderwerpen, van uitgestrekte savannes met betoverende wolkenluchten tot de kleurrijk uitgedoste Maasai, en van imponerende olifanten en roofdieren tot de meest wonderbaarlijke vogels en insecten. Als u uw fotografische dorst hier wilt laven, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Luipaarden in South Luangwa National Park

Vraag gratis offerte op maat aan

Wij organiseren samen met onze lokale partners exclusieve wildlife fotosafari’s in oost en zuidelijk Afrika, waarbij u in een kleine groep reist met een professionele fotograaf en een gekwalificeerde gids. Zij brengen u op unieke plaatsen, weg van de gebaande paden, zodat u in alle rust de mooiste foto’s kunt maken.

Elk ervaringsniveau

Wij ontwerpen wildlife fotosafari’s op maat voor zowel beginnende als ervaren fotografen. Voor de beginnende fotograaf zijn er reizen waarin u in korte tijd de elementaire fototechnische en artistieke kennis en inzichten verwerft om de foto’s van uw leven te schieten.

Voor gevorderde amateurfotografen met specifieke belangstelling voor bepaalde thema’s of gebieden organiseren wij wildlife safari's en routes die zijn toegesneden op vooraf geïnventariseerde behoeften. Zo kunt u uw kostbare tijd volledig aan uw voorkeuronderwerpen besteden, zonder voor-elk-wat-wils-concessies en niet gehinderd door andere reisbeslommeringen.

Wij organiseren wildlife fotosafari's waarbij u met een kleine groep reist, individuele fotosafari's en workshop. U kunt onder andere deelnemen in Zambia (South Luangwa National Park), Tanzania (Serengeti National Park) en Botswana (Chobe National Park).

Hyena in Nsefu sector South Luangwa National Park

Zo werkt het

Na inventarisatie van uw persoonlijke voorkeuren nemen wij u alle rompslomp van het regelen van uw wildlilfe fotosafari uit handen, zowel voor als tijdens uw reis. In Afrika kunt u voortdurend overleggen met een professionele fotograaf over apparatuur, instellingen, voorkeuren en andere fotoaspecten. Kortom, wij regelen de safari en u maakt uw mooiste foto’s.

Vraag gratis offerte op maat aan

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Recensies

 • Zambia

  Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
  Groetjes,
  Linda

  Lees meer...