Home / Reissuggesties / Wildlife fotosafari’s

Wildlife fotosafari’s reissuggesties

Voorbeelden wildlife fotosafari’s

Wildlife fotosafari’s stellen u in staat om uw vaardigheden als natuurfotograaf verder te ontwikkelen, of u nu beginnend of ervaren bent. Doordat u samen met professionele wildlife fotografen en gidsen in kleine groepen of individueel reist krijgt u ruimschoots tips en trucs om de kwaliteit van uw foto’s verder te verbeteren. Zo kunt u uw kostbare tijd volledig besteden aan fotografie, zonder voor-elk-wat-wils-concessies en niet gehinderd door andere reisbeslommeringen. De perfecte manier om de volgende stap in uw carrière als natuurfotograaf te zetten.

In samenwerking met lokale professionele wildlife fotografen en gidsen organiseren wij exclusieve wildlife fotosafari’s in oost en zuidelijk Afrika. Dit betekent dat u reist met professionals die de gebieden én het gedrag van de dieren goed kennen, waardoor u de mooiste foto’s maakt.

Wij organiseren onder andere wildlife fotosafari’s naar South Luangwa National Park (Zambia), Serengeti National Park (Tanzania) en de Okavango Delta (Botswana).

Onderstaand treft u een aantal Wildlife fotosafari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk Wildlife fotosafari. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Wildlife fotosafari voorbeelden