Liuwa Plains exclusieve Bush ervaring Zambia

Deze Liuwa Plains exclusieve Bush ervaring Zambia safari brengt u naar één van de meest ongerepte natuurparken van Zambia, de Liuwa Plains. Na een kort verblijf in Livingstone in een luxe lodge aan de Zambezi rivier laat u al snel de bewoonde wereld achter u. De dagen daarna verblijft verblijft u in een luxe Bush Camp op een privé eiland in de Zambezi rivier, vlakbij Victoria watervallen. U vervolgt u luxe maatwerk safari naar de Liuwa Plains. U verblijft hier in een permanent tented camp en maakt game drives over de uitgestrekte vlaktes van dit ongerepte natuurpark. Uw exclusieve safari op maat eindigt op Likoma Island in Lake Malawi. Neem contact met ons op voor uw Liuwa Plains exclusieve Bush ervaring Zambia.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Victoria watervallen, Tongabezi

Bij aankomst op internationale vliegveld van Livingstone in Zambia wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar de Tongabezi lodge brengt. Afhankelijk van het tijdstip van uw aankomst wordt u een lunch of afternoon tea aangeboden en heeft u eventueel nog de gelegenheid om vanmiddag de Victoria watervallen te bezoeken alvorens u terug keert naar de lodge voor het diner. De lodge bestaat uit verschillende huizen en cottages gelegen op de oever van de Zambezi rivier. ’s Avonds maakt u een sunset cruise over de Zambezi rivier een Sunset Cruise.

Dag 2 - 3, Zambezi rivier, Sindabezi Island Zambezi Rivier

Vandaag wordt u naar Sindabezi Island gebracht, een uniek en goed bewaard geheim. Een idyllisch, exclusief camp op een privé eiland middenin de Zambezi rivier. Sindabezi Island is momenteel een van de top 10 eco-lodges in Afrika. Sindabezi biedt u een breed scala aan activiteiten tijdens uw verblijf. Drijf over de Zambezi rivier tijdens een sunset cruise of geniet van een romantisch diner op de rivier op een drijvende Sampan. Er zijn ook enkele leuke activiteiten voor adrenaline junkies, zoals raften, helikoptervluchten of bungee jumpen bij de de beroemde Victoria watervallen.

Dag 4 - 9, Liuwa Plains, King Lewanika

Sinds april 2017 zijn de deuren van het exclusieve King Lewanika safarikamp op de Liuwa Plains geopend. De locatie van het permanent tented camp is aan de Munde rivier in het midden van de Liuwa Plains waar u prachtige vergezichten heeft en geniet van het vele wildlife. Het gebied waarin de Liuwa Plains liggen heeft een lange en rijke geschiedenis en is het thuisland van de Lozi stam. In 1880 werd het gebied door de koning tot een wildreservaat uitgeroepen; beschermd door de Lozi mensen en gebruikt als een koninklijk jachtterrein. Sinds 2003 wordt het park beheerd door African Parks in samenwerking met de Zambiaanse regering. De Liuwa Plains worden vaak omschreven als een droom voor fotografen. De tweede grootste migratie van gnoes ter wereld voltrekt zich hier. Verder leven op de Liuwa Plains verschillende soorten zeldzame en bedreigde vogels en onder andere leeuwen, cheetahs, hyena’s en Afrikaanse wilde honden.

Dag 10 - 13, Likoma Island Lake Malawi, Kaya Mawa

Na een heerlijke laatste nacht in de Bush neemt u na het ontbijt afscheid van de staff van het Bush Camp en wordt u naar het vliegveld van Livingstone gebracht. Vanaf hier vliegt u via Lilongwe naar Likoma Island middenin de kristalheldere wateren van Lake Malawi. Kaya Mawa is omgeven door mangobomen, bougainville en oude baobabs. Elke kamer heeft een eigen terras, een prachtige uitzicht en directe toegang tot het meer. Lake Malawi is rijk aan waterdieren – de heldere wateren rond Likoma Island zijn uitstekend geschikt voor duiken en snorkelen. Het eiland zelf heeft tal van verrassingen die te voet of met de fiets kunt verkennen. Een bezoek aan de St. Peter’s kathedraal is zeker de moeite waard. Dit opmerkelijke gebouw, gebouwd door missionarissen aan het begin van de 20ste eeuw is meer dan 100 meter lang. Maar natuurlijk kunt u hier ook in alle rust relaxen en genieten.

Op dag 13 vliegt u terug naar vliegveld van Lilongwe. Hier heeft u aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze mooie Liuwa Plains exclusieve Bush ervaring Zambia.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.