Unieke safari Luambe National Park Zambia

Deze spannende en avontuurlijke unieke safari Luambe National Park Zambia in de Luangwa vallei naar South Luangwa National Park en Luambe National Park biedt u één van de beste mogelijkheden om wildlife te spotten. U verblijft tijdens deze privé safari op maat in een prachtig karakteristiek Afrikaans landschap dat wordt gekenmerkt door open graslanden, weelderige bossages, de Luangwa rivier en een grote verscheidenheid aan wilde dieren. Neem nu contact met ons op voor unieke safari Luambe National Park Zambia.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 4, South Luangwa Naitional Park, Flatdogs Camp

Na aankomst op het vliegveld van Mfuwe bij South Luangwa National Park in Zambia wordt u door een gids naar Flatdogs Camp gebracht. Deze lodge ligt aan de oever van de Luangwa rivier met aan de overkant uitzicht op South Luangwa National Park.  Het park beslaat 9.000 km² ongerepte wildernis die u met gidsen verkent vanuit de auto en te voet verkent. De Luangwa vallei leven 100 soorten zoogdieren, ruim 400 soorten vogels en ruim 2.000 plantensoorten.

Dag 4 - 8, Luambe National Park, Luambe Camp

In de ochtend van dag 4 maakt u een 4 uur durende autorit van Flatdogs Camp naar Luambe Camp in Luambe National Park. Onderweg geniet u van het prachtige Afrikaanse landschap en rijdt u door authentieke Zambiaanse dorpjes en akkers. Tegen het middaguur arriveert u in Luambe Camp, gelegen op de oever van de Luangwa rivier in Luambe National Park. Dit is één van de meest ongerepte natuurparken van Zambia. Gezien de afwezigheid van grote groepen toeristen is de kans groot dat u het Luambe National Park de komende dagen voor u alleen heeft!

Dag 8 - 9, South Luangwa Naitional Park, Flatdogs Camp

Na de ochtend game drive op dag 8 wordt u door een gids van Luambe Camp teruggebracht naar Flatdogs Camp in South Luangwa National Park, waar u op tijd voor de middag game drive arriveert. Na terugkomst van de game drive in South Luangwa National Park geniet u van een welverdiende sundowner en het diner, voordat u uw laatste nacht slaapt in de Afrikaanse wildernis.

Op dag 9 wordt u door een gids naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor de aansluiting op uw (internationale) vlucht naar huis of aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze unieke safari Luambe National Park Zambia.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Alle accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle verplaatsingen zoals beschreven
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Alle ‘shared’ game drives activiteiten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.