Zambia exclusieve wandel safari South Luangwa

Deze Zambia exclusieve wandel safari South Luangwa biedt u de exclusieve gelegenheid om te genieten van de uitbundige natuur van South Luangwa National Park, de bakermat van de wandel safari. U verblijft 8 nachten in diverse luxe Bush Camps op afgelegen plaatsen in het park en wandelt korte afstanden met een gids en gewapende ranger van Bush Camp naar Bush Camp. Neem contact met ons op voor een voorstel voor deze Zambia exclusieve wandel safari South Luangwa.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, South Luangwa, Track and Trail River Camp

Vandaag arriveert u aan op het internationale vliegveld van Lusaka in Zambia. U wordt opgewacht en begeleid naar de vertrekhal voor uw binnenlandse vlucht naar Mfuwe bij het South Luangwa National Park. Bij aankomst op het vliegveld van Mfuwe wordt u verwelkomt door een chauffeur die u naar uw lodge brengt, gelegen op de oever van de Luangwa rivier. Vandaag en morgen maakt u game drives in het park.

Dag 3 - 4, South Luangwa, Luwi Bush Camp

Vandaag begint uw wandel safari. Met een safarivoertuig wordt u diep het South Luangwa National Park ingebracht naar Luwi Bush Camp. Dit rustieke en authentieke Bush Camp bestaat uit 4 ‘kamers’ met en-suite badkamer zonder dak, zodat u in de openlucht kunt douchen. ’s Morgens en ’s middags maakt u een game drive door het afgelegen gedeelte van South Luangwa National Park. De Sundowner wordt genuttigd op een mooie plek in het park.

Dag 5 - 6, South Luangwa, Nsolo Bush Camp

U vertrekt voor de 1ste etappe van uw wandel safari. Een rustige wandeling langs de Luwi rivier naar Nsolo Bush Camp. Uw onderkomen voor de komende 2 nachten staat op een verhoogd terras en heeft muren van gedroogd gras en een groot koel rieten dak. Ook hier heeft u een “openlucht” en-suite badkamer met douche en toilet. ’s Morgens en ’s middags maakt u een game drive door het afgelegen gedeelte van South Luangwa National Park.

Dag 7 - 8, South Luangwa, Kakuli Bush Camp

De 2de etappe van uw wandel safari brengt u naar Kakuli Bush Camp. U wandelt langs de Luwi rivier naar het gebied waar de Luwi rivier samenkomt met de Luangwa rivier. De rest van de dag kunt u heerlijk genieten van het uitzicht vanuit het Bush Camp en aan het einde van de middag maakt u een mooie game drive langs de rivier.

Dag 9 - 11, South Luangwa, Muchenja Bush Camp

U gaat op pad voor de 3de en laatste etappe van uw wandel safari. U wandelt naar Mchenja Bush Camp. De 5 individueel ontworpen tenten zijn voorzien van een ‘bad met uitzicht’ en een openlucht en-suite badkamer met douche en toilet. ’s Morgens en ’s middags maakt u een game drive door het afgelegen gedeelte van South Luangwa National Park.

Op dag 11 neemt u afscheid van South Luangwa National Park. In de loop van de dag wordt u naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Lusaka. Het tijdstip is afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Zambia exclusieve wandel safari South Luangwa.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • Binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.