Fly-in safari Victoria watervallen en South Luangwa Zambia

Tijdens deze fly-in safari Victoria watervallen en South Luangwa Zambia bezoekt u enkele zeer bijzondere plekken in Zambia en Malawi. De safari reis op maat begint in Livingstone waar u de Victoria watervallen bewondert. Na deze bijzondere ervaring reist u door naar South Luangwa National Park, waar u onder andere dag- en nacht game drives en wandel safari’s maakt. Uw maatwerk safari reis brengt u vervolgens naar Likoma Island middenin Lake Malawi. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze fly-in safari Victoria watervallen en South Luangwa Zambia.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Victoria watervallen, Tongabezi

Bij aankomst op het vliegveld van Livingstone in Zambia wordt u opgewacht door uw chauffeur die u naar de lodge brengt. Afhankelijk van het tijdstip van uw aankomst wordt u een lunch of afternoon tea aangeboden en heeft u eventueel nog de gelegenheid om in de middag de Victoria watervallen te bezoeken. Daarna keer u terug naar de lodge voor het diner. De lodge bestaat uit verschillende huizen en cottages gelegen aan de oevers van de Zambezi rivier. ’s Avonds maakt u een sunset cruise op de Zambezi rivier of geniet u van een romantisch diner op het drijvende Sampan in de rivier.

Dag 2 - 3, Zambezi Rivier, Sindabezi Island

Vandaag wordt u naar Sindabezi Island gebracht, een uniek en goed bewaard geheim. Een idyllisch, exclusief camp op een privé eiland middenin de Zambezi rivier. Sindabezi Island is momenteel een van de top 10 eco-lodges in Afrika. Sindabezi biedt u een breed scala aan activiteiten tijdens uw verblijf. Drijf over de Zambezi rivier tijdens een sunset cruise of geniet van een romantisch diner op de rivier op een drijvende Sampan. Er zijn ook enkele leuke activiteiten voor adrenaline junkies, zoals raften, helikoptervluchten of bungee jumpen bij de de beroemde Victoria watervallen.

Dag 4 - 6, South Luangwa, Luwi Bush Camp

Na het ontbijt op dag 4 wordt u naar het vliegveld van Livingstone gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Mfuwe bij South Luangwa National Park. Hier wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw Bush Camp brengt. Het Bush Camp is gelegen in de schaduw van grote mahonie bomen dicht bij een permanent met water gevulde lagune, waarin nijlpaarden en krokodillen leven. Het Bush Camp ligt diep in South Luangwa National Park, aan de Luwi rivier. Het gebied is zeer afgelegen en er zijn geen andere safari kampen of mensen in de wijde omtrek.

Het Luwi rivierensysteem staat bekend om zijn leeuwen populatie. Territoria van verschillende leeuwen groepen overlappen elkaar. De leeuwen maken gebruik van de droge rivierbedding voor het opsporen van hun prooi, maar ook om hun rivalen te lokaliseren en te waarschuwen dat ze weg moeten blijven. Er is niets spannender dan een wandel safari, met een gids en gewapende ranger, in de vroege ochtend, nadat u leeuwen heeft horen roepen in de nacht, verse sporen op uw pad vindt en hen dan te volgen door de Bush. In doodse stilte en met kloppend hart verbeeldt u zich dat er achter elke struik een leeuw opduikt; Dit is een wandel safari op zijn best.

Dag 7 - 9, South Luangwa, Nsolo Bush Camp

Op dag 7, na het ontbijt, gaat u in de vorm van een wandel safari of game drive naar uw volgende accommodatie in South Luangwa National Park. Vóór de brunch bent u in het andere Bush Camp. U heeft twee volle dagen om dit prachtige deel van het South Luangwa National Park en alles wat het park te bieden heeft te verkennen. Het Bush Camp biedt zowel wandel safari’s als game drives.

Dag 10 - 13, Likoma Island, Kaya Mawa

Na een heerlijke laatste nacht in de Bush neemt u na het ontbijt afscheid van de staff van uw Bush Camp en wordt u naar het vliegveld van Mfuwe gebracht. Vanaf hier vliegt u via Lilongwe naar Likoma Island middenin Lake Malawi. Het meer is rijk aan waterdieren. De heldere wateren rond Likoma Island zijn uitstekend geschikt voor duiken en snorkelen. Het eiland zelf heeft tal van verrassingen u die u te voet of per fiets verkent. Een bezoek aan de St. Peter’s kathedraal is zeker de moeite waard. Dit opmerkelijke gebouw, gebouwd door missionarissen aan het begin van de 20ste eeuw is meer dan 100 meter lang. Maar natuurlijk kunt u hier ook in alle rust relaxen en genieten.

Op dag 13 vliegt u terug naar vliegveld van Lilongwe.  Hier heeft u aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze fly-in safari Victoria watervallen en South Luangwa Zambia.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • Binnenlandse vluchten
 • 2 activiteiten per dag

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.