Home / Reissuggesties / Zambia maatwerk safari’s

Zambia reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Zambia is één van de meest ongerepte safari bestemmingen in zuidelijk Afrika. Het is een land met uitstekende mogelijkheden voor individuele maatwerk safari’s. Heel bekend zijn de Victoria watervallen. Minder bekend zijn gebieden als South Luangwa National Park, Kafue National Park, Lower Zambezi National Park en Liuwa Plains National Park. Deze natuurparken worden (nog) niet overlopen door massa toerisme. Daardoor kunt u in alle rust genieten van de ongerepte natuur.

Helemaal buiten de gebaande paden liggen natuurparken als North Luangwa National Park, Luambe National Park, Bangweulu Wetlands en Kasanka National Park. Deze parken geven een uitstekend beeld van het ‘échte’ Afrika en een ‘alleen-op-de-wereld’ gevoel.

Zambia leent zich uitstekend voor ongestoorde wildlife fotografie. Bovendien is Zambia jaarlijks in november/december het toneel van de grootste migratie van zoogdieren ter wereld. Miljoenen vleermuizen trekken dan naar Kasanka National Park. Beleef dit ongekende schouwspel.

Onderstaand treft u een aantal Zambia safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Zambia.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Zambia. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Zambia safari voorbeelden