Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
38 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Zambia

Tijdens deze exclusieve maatwerk safari reis bezoekt u enkele zeer bijzondere plekken in Zambia en Malawi. De safari reis op maat begint in Livingstone waar u de Victoria watervallen bewondert. Na deze bijzondere ervaring reist u door naar South Luangwa National Park, waar u onder andere dag- en nacht game drives en wandel safari's maakt. Uw maatwerk safari reis brengt u vervolgens naar Likomo Island middenin Lake Malawi.

Zambia Safari op maat diner bij Tongabezi Victoria watervallen | Mambulu! Safaris With A Difference

Deze exclusieve safari op maat brengt u naar één van de meest ongerepte natuurparken van Zambia, de Liuwa Plains. Na een kort verblijf in Livingstone in een luxe lodge aan de Zambezi rivier laat u al snel de bewoonde wereld achter u. De dagen daarna verblijft verblijft u in een luxe Bush Camp op een privé eiland in de Zambezi rivier, vlakbij Victoria watervallen. U vervolgt u luxe maatwerk safari naar de Liuwa Plains. U verblijft hier in een permanent tented camp en maakt game drives over de uitgestrekte vlaktes van dit ongerepte natuurpark. Uw exclusieve safari op maat eindigt op een idyllisch eiland in Lake Malawi.

Zambia Safari op maat 2de grootste migratie van gnoes op Liuwa Plains | Mambulu! Safaris With A Difference

Tijdens deze luxe safari reis op maat in west Zambia combineert u een bezoek aan één van de 7 natuurlijke wereldwonderen, de Victoria watervallen, met bezoek aan Kafue National Park. U verblijft in luxe accommodaties en geniet van een maatwerk safari conform uw wensen.

Victoria Watervallen Livingstone Zambia

U geniet tijdens deze privé maatwerk safari reis van de mooiste ongerepte natuurparken in Zambia en brengt u een bezoek aan de wereld beroemde Victoria watervallen. U verblijft in luxe accommodaties waardoor uw verblijf zeer aangenaam is en u nog meer van de schoonheid van het land kunt genieten. Wij maken de safari reis helemaal op maat aan de hand van uw wensen.

River Cottage Tongabezi Livingstone Zambia

Tijdens deze speciale thema safari reis op maat aanschouwt u de migratie van circa 10 miljoen vleermuizen naar Kasanka National Park in Zambia. Zie hoe de vleermuizen aan de bomen lijken geplakt en hoe ze de hemel verduisteren bij zonsondergang. Dit is de grootste migratie van zoogdieren ter wereld. De maatwerk safari begint in South Luangwa National Park, volgens kenners het mooiste nationale park van Afrika.

Vleermuizen in Kasanka National Park Zambia

Deze 10-daagse wandel safari reis op maat biedt u de uitgelezen gelegenheid om te genieten van de uitbundige natuur van South Luangwa National Park in Zambia. U verblijft 8 nachten in diverse luxe Bush Camps op afgelegen plaatsen in het park en wandelt korte afstanden met een gids en gewapende ranger van Bush Camp naar Bush Camp. Duik onder in de overweldigende natuur tijdens uw 10-daagse maatwerk safari reis.

Wandelsafari South Luangwa National Park Zambia

U reist tijdens deze safari reis op maat naar de hoogtepunten van Zambia, waar u geniet van de ongerepte schoonheid en grote verscheidenheid aan wilde dieren. U start uw maatwerk safari in Livingstone waar u de wereldberoemde Victoria watervallen bezoekt, één van de hoogtepunten van uw reis. U reist vervolgens via het gebied van de Lower Zambezi naar South Luangwa National Park.

Luipaard in South Luangwa National Park Zambia

Avontuurlijke safari reis in kleine groep naar noord Zambia, een gebied dat nog nauwelijks wordt bezocht door toeristen. Vanuit Lilongwe in Malawi reist u onder andere North Luangwa National Park, Kapishya Hot Springs, Bangweulu Wetlands, Kasanka National ParkMutinondo Wilderness Area en South Luangwa National Park. Reis in een klein internationaal gezelschap met een professionele gids en geniet van de ongereptheid. Deze safari kan ook als selfdrive safari worden uitgevoerd of als maatwerk safari met een privé gids.

Wild Zambia safari op maat buffels in North Luangwa National Park | Mambulu! Safaris With A Difference

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Zambia
Mijn herpetologische Zambia reis met Mambulu Safaris! werd een uitzonderlijk succes; 53 soorten amfibieën & reptielen voor een excursie van 9 dagen ter plaatse. Mambulu! Safaris bleek voor mij de geschikte herpetologische Zambia reis te kunnen samenstellen. Mijn oprechte dank voor dit alles aan Rob Sijm & Frank Willems!
André van Hecke, Zoersel (België)

Lees meer...