Zimbabwe luxe klassieke safari

U bezoekt tijdens deze Zimbabwe luxe klassieke safari 3 hoogtepunten van Zimbabwe: de Victoria watervallen, Hwange National Park en Lake Kariba / Matusadona National Park. U reist deels over de weg en deels in kleine vliegtuigjes en overnacht in luxe accommodaties. Hwange en Matusadona staan bekend om de grote hoeveelheid wilde dieren. Een safari om nooit te vergeten. Neem contact met ons op voor uw Zimbabwe luxe klassieke safari.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Victoria Watervallen, Ilala Lodge

Vandaag komt arriveert u op het internationale vliegveld van Victoria Falls in Zimbabwe. U wordt opgewacht en naar uw lodge gebracht. De lodge ligt dicht bij de Victoria watervallen en het stadscentrum. De Victoria watervallen zijn een van de zeven wereld wonderen; een fascinerend en betoverend spektakel. De enorme watermassa creëert een prachtige nevel van water die mijlen ver gezien kan worden vandaar de lokale naam “Mosi oa Tunya” wat “de rook die dondert” betekent.

Dag 3 - 5, Hwange National Park, Somalisa Expeditions

Na het ontbijt vertrekt u over de weg naar Hwange National Park en wordt u naar de lodge gebracht waar u de komende 3 nachten verblijft. De lodge ligt naast een waterhole en is een waar paradijs voor game viewing. In een verborgen schuilhut in de buurt van de waterhole kunnen de gasten de dieren op een veilige manier van zeer dichtbij bekijken, een unieke ervaring.

Hwange National Park staat bekend om de grootste olifanten populatie van Afrika. Enorme kuddes trekken van Hwange National Park naar Chobe National Park in Botswana.

Dag 6 - 9, Lake Kariba/Matusadona, Zambezi Expeditions

Na het ontbijt wordt u naar de airstrip van Hwange National Park gebracht voor de binnenlandse vlucht naar de Bumi airstrip in Matusadona National Park. Een gids brengt u naar de accommodatie waar u de komende 3 nachten verblijft. De lodge bevindt zich op een privé eiland in het Matusadona Nationaal Park, aan Lake Kariba. U maakt onder andere wandel safari’s en game drives of een bootcruise. Daarnaast kunt u kanoën, een cultureel dorp bezoeken of een bezoek brengen aan de zwarte neushoorn opvang en dinosauriërfossielen zoeken, vissen en vogel safari. Matusadona National Park is gelegen aan de oevers van Lake Kariba.

Na een vroeg ontbijt op dag 9 gaat u per auto en boot op weg naar de Bumi airstrip. Vanaf hier vliegt u met een klein vliegtuigje terug naar Victoria Falls. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Zimbabwe luxe klassieke safari.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • 2 game viewing activiteiten per dag in de nationale parken
 • Alle binnenlandse vluchten

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.