Home / Reissuggesties / Zimbabwe maatwerk safari’s

Zimbabwe reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Zimbabwe is bij veel mensen vooral bekend vanwege de Victoria watervallen, de grootste trekpleister van het land. De overige hoogtepunten van Zimbabwe zijn veel onbekender en worden dus ook minder bezocht. Daardoor kunt u in Zimbabwe uitstekende maatwerk safari’s maken waarbij u niet door massa’s andere toeristen wordt omgeven. Onze Zimbabwe reissuggesties geven u ideeën voor uw maatwerk safari.

Zimbabwe beschikt over uitstekende asfaltwegen die de verschillende natuur parken met elkaar verbinden. Hierdoor kunt u de ene dag een rondvlucht maken boven de Victoria watervallen en de volgende dag leeuwen spotten in Hwange National Park. Gevolgd door een bezoek aan het historische Great Zimbabwe en een kanotocht op de Zambezi rivier bij Mana Pools National Park. Tijdens uw maatwerk safari in Zimbabwe vliegt u van de ene naar de ander locatie of u reist met een privé gids/chauffeur. Zimbabwe is ook uitstekend geschikt voor een selfdrive avontuur in een stoere 4WD jeep.

Onderstaand treft u een aantal Zimbabwe safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Zimbabwe.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Zimbabwe. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Zimbabwe safari voorbeelden