Kwazulu-Natal kennismaking

Deze Kwazulu-Natal kennismaking maatwerk selfdrive vakantie in Zuid-Afrika begint op de historische Battlefields rond Durban. Daarna volgt een mooie autorit naar het Phinda Game Reserve. Uw vakantie eindigt met een verblijf in het ongerepte Maputoland Coastal Forest Reserve. U reist langs adembenemende berglandschappen waaronder de Spioenkop, de plek waar in de Boereoorlog in 1900 de slag van Spionkop is uitgevochten tussen de Afrikaners en de Britten. U maakt een authentieke Afrikaanse safari, waar u cheetahs, de Big 5, de bedreigde zwarte neushoorn en 415 vogelsoorten kunt zien. En u geniet van een subtropisch paradijs aan de kust, bestaande uit ongerepte bossen en wetlands met meren en moerassen, verlaten stranden en koraalriffen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat aan voor deze Kwazulu-Natal kennismaking.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Bergville, Three Tree Hill

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Durban in Zuid-Afrika wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Hier haalt u uw huurauto op en rijdt u naar Bergville via Mooi Rivier en Winterton. Hier verblijft u de komende 2 nachten in de Three Tree Hill. De lodge ligt tegenover het indrukwekkende Drakensbergen gebergte en biedt een prachtig uitzicht op het Spioenkop Game Reserve. Het is een luxe landelijke lodge die een charmante koloniale inrichting combineert met moderne voorzieningen.

U kunt hier ‘Anglo Boer War’ slagveldtochten en spannende wandelingen maken, mountainbiken en paardrijden. Three Tree Hill is een oase van rust en avontuur met heerlijk landelijk eten, schilderachtige vergezichten en warme, zorgzame gastheren.Bij terugkomst in de lodge geniet u van de lunch. In de middag kunt u de omgeving verkennen.Op de tweede dag maakt u een halve dag tour naar de ‘Slag om Spioenkop’. Deze tour vertelt fascinerende verhalen over de Anglo-Boer en Anglo-Zulu oorlogen en wordt geleid door een lokale deskundige gids.

Dag 3 - 5, Phinda Private Game Reserve, Phinda Forest Lodge

Na het ontbijt rijdt u naar het Phinda Private Game Reserve, waar u in de Phinda Forest Lodge verblijft gelegen midden in het game reserve. De Forest Lodge is een innovatieve combinatie van moderne ecologische architectuur en behoud. Elke suite is met de hand gemaakt in een Zulu Zen stijl en is een combinatie van minimalistisch design en luxe comfort. De komende dagen maakt u game drives in het Phinda Private Game Reserve.

Het reserve is 23.000 ha groot en is rijk aan wildlife. Het landschap is prachtig, van bossen tot grasland, wetland en bos, afgewisseld met bergketens, rivieren, moerassen en vlaktes. In het reserve leven veel verschillende dieren waaronder de Big5 en ongeveer 400 vogelsoorten. Het reservaat staat bekend om zijn grote populatie bedreigde zwarte neushoorn en cheetahs.

Het unieke ecosysteem bestaat voor een groot deel uit overblijfselen van het zeldzame zandwoud en ligt dicht bij de ongerepte stranden en zeeschepen van de Indische Oceaan. Bezoekers krijgen het beste uit twee werelden, omdat zowel een bezoek aan het zandwoud als aan het strand vanaf het reservaat mogelijk zijn.

Bij aankomst staat de lunch voor u klaar. Aan het eind van de middag maakt u een game drive en kunt u later op de avond genieten van het diner.

Dag 6 - 8, Maputoland, Thonga Beach Lodge

Eventueel maakt u nog een game drive maar na het ontbijt rijdt u naar het Maputoland Coastal Forest Reserve waar u uw huurauto achterlaat. Hier wordt u opgehaald door een chauffeur van de lodge die aan een afgelegen baai ligt. Hier verblijft u de komende 3 nachten in de Thonga Beach Lodge. De lodge ligt aan het strand waar kustwouden dit deel van de Maputoland kust karakteriseren. De bush suites zijn naadloos geïntegreerd in de duinen.

Dit biedt absolute privacy en een prachtig uitzicht op het strand en de oceaan. Hout, glas en natuurlijke materialen zijn op smaakvolle en innovatieve manieren gebruikt om luchtige open ruimten in de kamers te creëren. U kunt hier genieten van het strand, gaan snorkelen of duiken begeleide wandelingen maken, kajakken, vogels kijken, vissen, Tsonga Cultural Experience of een schildpad-tracking doen (seizoensgebonden en optioneel).

Dag 9, Durban

Vandaag wordt u weer terug gebracht naar de ingang van het Maputoland Coastal Forest Reserve. Hier staat uw auto en hiermee rijdt u naar het vliegveld van Durban. Hier levert u de auto weer in en checkt u in voor uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze Kwazulu-Natal kennismaking.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen op basis van “seat in”
 • Entreegelden voor de parken
 • ‘Shared’ game drives activiteiten
 • 9 dag huurauto

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • GPS en brandstof voor de huurauto
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.