Wilde bloemen rondreis west Kaap Zuid-Afrika

Deze wilde bloemen rondreis west Kaap Zuid-Afrika is een geweldig avontuur om een buitengewoon spektakel van de natuur te zien. Bezoek Kaapstad, West Coast National Park, de Olifantsrivier Wijnroute en Ramskop Natuurreservaat. In de Zuid-Afrikaanse lente (augustus en september) verandert de west Kaap in een tapijt van wilde bloemen. Het anders zo dorre landschap transformeert tot een onvergetelijk schouwspel van kleur en schoonheid. Geniet van de warme gastvrijheid en van een wijnproeverij langs de Olifantsrivier wijnroute. Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze wilde bloemen rondreis west Kaap Zuid-Afrika.

vraag gratis offerte op maat aan

Safariprogramma

Dag 1, Kaapstad, Radisson Blu Hotel Waterfront

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Kaapstad in Zuid Afrika wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Hierna volgt uw transfer naar uw onderkomen voor de eerste nacht. U verblijft hier in het Radisson Blu Hotel Waterfront. Het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, Robben Island en de Victoria & Alfred Waterfront. Het luxe Radisson Blu is het enige hotel in Kaapstad dat direct grenst aan Atlantische Oceaan. Het hotel is gunstig gelegen naast de Waterfront, de thuisbasis van fantastische boetiek winkels en restaurantjes, en biedt prima voorzieningen in smaakvol ingerichte luxe kamers. Het Tobago Restaurant serveert smakelijke lokale en internationale gerechten in een smaakvolle moderne omgeving. De rest van de dag kunt u Kaapstad verkennen.

Dag 2 - 4, Vredendal, Melkboomsdrift Guest House

Vandaag begint uw reis naar de Kaapse westkust. Dit is een semi-droog gebied met een ongelooflijke diversiteit aan planten, zoals het Cape Floral Kingdom en de Karoo-scrub. U bezoekt het natuurreservaat Postberg, dat deel uitmaakt van het West Coast National Park in Langebaan. Dit speciale bloemen gebied is alleen open voor bezoekers gedurende het bloei seizoen (augustus en september). Hierdoor is ongestoorde bloei gewaarborgd, vooral na goede regenval.U volgt een schilderachtige route langs de steden Moorreesburg en Picketberg naar Vredendal.

Ontspan in het Melkboomsdrift Guest House, gelegen op een wijnboerderij aan de vruchtbare oevers van de Olifantsrivier.Op dag 3 gaat u, na een heerlijk ontbijt, naar Nieuwoudtville waar de wilde bloemen een buitengewoon tapijt vormen van veel kleuren zover het oog kan zien. Op de heldere zonnige dagen lijken de wilde bloemen uit alle hoeken en gaten te ontspringen. Hierna keert u terug naar uw accommodatie waar u geniet van de warme, vriendelijke gastvrijheid waar de West Coast om bekend is.

Op dag 4 geniet u nogmaals van de unieke schoonheid van dit fascinerende gebied. Bekijk wilde inheemse bloemen en vogels in het Vredendal gebied. Geniet van een wijnproeverij in een van de bekende wijnkelders langs de Olifantsrivier Wijnroute.

Dag 5 - 8, Kaapstad, The Bay Hotel

Op dag 5 bezoekt u na het ontbijt het Ramskop Natuurreservaat in Clanwilliam met zijn 250 verschillende soorten planten. U rijdt door de schilderachtige omgeving van Citrusdal en arriveert in de late namiddag in Kaapstad. U verblijft hier in het Bay Hotel. Het hotel biedt een perfecte mix van elegantie en luxe comfort. U kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Atlantische Oceaan en het majestueuze Lions Head. U kunt een bezoek brengen aan de Tafelberg en een City Tour door Kaapstad maken. Ook kunt u een dagtocht naar Kaap Schiereiland, waar u Hout Bay kunt bezoeken, Chapman’s Peak (indien geopend) en het Cape Point Nature Reserve.

Op dag 8 rijdt u naar het vliegveld van Kaapstad. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis of uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Neem contact met ons op voor de reissom van deze wilde bloemen rondreis west Kaap Zuid-Afrika.

Reissom op basis van de Algemene voorwaarden van Mambulu! Safaris.

Inclusief:

 • Accommodatie op basis van twin/double sharing
 • Maaltijden zoals beschreven
 • Verplaatsingen zoals beschreven
 • Excursie West Coast National Park
 • Wijnproeverij langs de Olifantsrivier Wijnroute
 • Excursie Ramskop Natuurreservaat

Exclusief:

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Alle entreegelden voor de parken
 • Optionele activiteiten, upgrades en uitbreidingen
 • Intercontinentale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

* Bij verhoogde brandstofkosten, verhoogde vluchttarieven, park fees of andere toeslagen die van overheidswege worden opgelegd behouden wij ons het recht voor de prijs van uw safari aan te passen, ook nadat de factuur reeds is voldaan.