Home / Reissuggesties / Zuid-Afrika maatwerk safari’s

Zuid-Afrika reissuggesties

Voorbeelden maatwerk safari’s

Zuid-Afrika is één van de populairste safari bestemmingen in zuidelijk Afrika. Het land heeft een prachtige natuur van indrukwekkende bergen tot uitgestrekte savannes. Daardoor kunt u in Zuid-Afrika een maatwerk safari maken met een variatie aan activiteiten. Zo kunt bijvoorbeeld starten met het spotten van wilde dieren in het Kruger National Park, wandelingen maken door de Drakensbergen, een wijntje drinken in de Kaapse wijnlanden en de Tafelberg in Kaapstad beklimmen in één reis. Het land biedt ongekende mogelijkheden voor een fantastische safari ervaring. Onze Zuid-Afrika reissuggesties geven u ideeën voor uw maatwerk safari.

Zuid-Afrika heeft een uitstekende infrastructuur, waardoor u comfortabel door het land kunt reizen. Met een privé chauffeur of vliegend van het ene gebied naar het andere gebied. Zuid-Afrika is ook uitstekend geschikt voor een avontuurlijke selfdrive roadtrip.

Onderstaand treft u een aantal Zuid-Afrika safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Zuid-Afrika.

Neem contact met ons op voor uw maatwerk safari in Zuid-Afrika. En wij maken een passend safari ontwerp voor u.

vraag gratis offerte op maat aan

Zuid-Afrika safari voorbeelden