Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  |  +31 (0)23 574 83 51

 Logo VvKR opt  SGR 

9,5
9,5 van 10
39 beoordelingen

Individuele luxe safari reizen op maat in oost en zuidelijk Afrika

Laat Mambulu! Safaris u terugbellen

U dient uw naam in te vullen
U dient uw e-mailadres in te vullen
U dient uw telefoonnummer in te vullen
Ongeldige invoer
  • Home
  • Reissuggesties
  • Zuid-Afrika

Een op maat gemaakte safari met de Blue Train is een heel bijzondere manier om Zuid-Afrika te verkennen. Tijdens de Blue Train safari reist u in comfortabele treinwagons van de Waterberg via Pretoria naar Kaapstad. Rond de Waterberg maakt u diverse game drives in een natuurreservaat. In Pretoria stapt u aan boord van de Blue Train. In Kimberley bezoek u onder andere het spoorwegmuseum en het open mijn museum. Uw treinreis eindigt in Kaapstad waar u onder ander Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg bezoekt met een gids. Boek deze reis of laat ons deze opnemen in een maatwerk reis door Zuid-Arika.

Zuid Afrika Blue Train safari op maat | Mambulu! Safaris With A Difference

Beleef een safari op maat in het mooie Sabi Sand Wildlife Reserve in het zuiden van het Greater Kruger National Park voordat u verder gaat naar de prachtige Bazaruto Archipelago in Mozambique. Hier kunt u genieten, kajakken en snorkelen langs de rijke en levendige tropische riffen.

Zuid-Afrika safari op maat Bazaruto Island Mozambique | Mambulu! Safaris With A Difference

Tijdens selfdrive rondreis op maat, die begint en eindigt in Kaapstad, komt u onder andere door het Karoo National Park, Aurgrabies National Park, Namakwa National Park, Cederbergen Wilderness Area en het West Coast National Park. Al met al is het een gevarieerde selfdriver rondreis op maat door Zuid-Afrika waar wildlife, cultuur en landschap centraal staan. Wij verzorgen uw rondreis geheel op maat volgens uw wensen.

Zuid Afrika Safari op maat leeuwen in Northern Cape | Mambulu! Safaris With A Difference

Deze selfdrive rondreis op maat naar de west Kaap begint in Kaapstad. Hier kunt u de Tafelberg beklimmen en Robbeneiland en Kaap de Goede Hoop bezoeken. Na uw start in Kaapstad rijdt u zelf door naar Sabona Wildlife Reserve en Addo Elephant National Park. Hier kunt u op uw gemak op zoek naar de Big5. Over de Garden route rijdt u richting Knysna, Arniston en Cape Agulhas. De volgende, tevens laatste stop van uw selfdrive rondreis op maat is Hermanus waar u met een beetje geluk walvissen en dolfijnen kunt spotten.

Zuid Afrika Safari op maat uitzicht vanf de Tafelberg op Kaapstad | Mambulu! Safaris With A Difference

Deze avontuurlijke maatwerk selfdrive reis door Zuid-Afrika brengt u langs de mooiste plekken. U rijdt zelf via de Panorama route naar het Kruger Park National Park en Swaziland. Vanuit Durban vliegt u naar Port Elisabeth en rijdt vervolgens zelf over de Garden route naar Kaapstad. Onderweg doet u een wijn proeverij en bezoekt u Table Mountain en Boulders Beach. Wij verzorgen uw selfdrive rondreis geheel op maat volgens uw wensen.

Zuid Afrika Safari op maat Tafelberg bij Kaapstad | Mambulu! Safaris With A Difference

Terug naar boven

Nieuwsbrief

@mambulu_safaris

Reiservaringen

Uganda 
Als je eenmaal op vakantie bent geweest in Afrika, dan zal je er zo’n sterke “binding” mee krijgen om er graag opnieuw naar toe te gaan. En dat was zo ook met ons. 
Na Ethiopië, Kenia, Botswana en Zambia te hebben bezocht, zijn we naar Uganda gegaan. Wij hebben de volledige reisorganisatie in handen gegeven van Mambulu! Safaris en dit alles was tot in de puntjes verzorgd, zowel wat vlucht, jeep, logies en maaltijden betrof.
André Van Hecke & Filip Saerens, België

Lees meer...