Knysna Heads

De Knysna Heads een prachtig onderdeel van de Garden Route langs de kust van Zuid-Afrika. Knysna Heads is bekend over de hele wereld door zijn adembenemende uitzichten en overweldigende natuur.

Knysna Heads verbindt bij het plaatsje Knysna de provincies van de Oost-Kaap met de West-Kaap en gaat langs een aantal populaire vakantiedorpen; zoals Nature’s Valley, Plettenberg Bay, Knysna, George en Mossel Bay.De Knysna Heads zijn twee enorme rotspartijen aan weerszijden van de ingang van de lagune; een beroemd oriëntatiepunt langs de beroemde Garden Route. De toegang tot de lagune vanaf de Indische Oceaan is heel smal en menig schip is hier door de kracht van het water op de rosten geslagen en vergaan.

De oostelijke klif van Knysna Heads is gemakkelijk bereikbaar met de auto en heeft veel spectaculaire uitkijkpunten met uitzicht op het kanaal, de Indische Oceaan, de Knysna Lagoon en de monding, en de Outeniqua-bergen. Het uitzicht vanaf de top van de kliffen is prachtig. De westelijke klif is alleen met de veerboot te bereiken en is onderdeel van het Featherbed Nature Reserve. Hier kunt u verschillende excursies maken.

Zuid-Afrika reissuggesties Vraag gratis offerte op maat aan