Home / Reissuggesties / Safari Tanzania

Reissuggesties Tanzania

Tanzania is één van de populairste safaribestemmingen in Afrika. Tijdens een safari in noord Tanzania bezoekt u onder andere naar Serengeti National Park, Ngorongoro Crater en Tarangire National Park. In zuid Tanzania reist u bijvoorbeeld naar Selous Game Reserve, Ruaha National Park en Katavi National Park. Een bezoek aan een authentiek Maasai stam en een verblijf op Zanzibar maken uw safari helemaal af!

In noord Tanzania liggen een aantal wereldberoemde natuurgebieden relatief dichtbij elkaar. Daardoor zijn deze erg gewild bij toeristen. In het zuiden liggen de natuurparken verder weg van elkaar. Hierdoor worden deze minder bezocht door toeristen. U reist meestal met een privé gids/chauffeur en u vliegt u sommige binnenlandse trajecten.

Wildlife spotten is een van de belangrijkste activiteiten in Tanzania. Het land biedt veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld een beklimming van Mt Kilimanjaro, een mountain bike tocht naar Lake Manyara, een kano safari in Arusha National Park of een chimpansee tracking in Mahale National Park.

Onderstaand treft u een aantal Tanzania safari voorbeelden. Deze voorbeeldreizen geven u een goed beeld van de mogelijkheden. Bijvoorbeeld welke gebieden zijn goed te combineren, welke manieren van transport zijn mogelijk en wat is de gemiddelde reisduur. De reisvoorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor een safari in Tanzania.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Tanzania

vraag gratis offerte op maat aan