Home / Reissuggesties / Safari Zambia

Reissuggesties Zambia

Zambia is één van de meest ongerepte safari bestemmingen in zuidelijk Afrika. Het heeft uitstekende mogelijkheden voor safari’s. Heel bekend zijn de Victoria watervallen. Minder bekend zijn gebieden als South Luangwa National Park, Kafue National Park, Lower Zambezi National Park en Liuwa Plains National Park. Deze natuurparken worden (nog) niet overlopen door massa toerisme. Daardoor kunt u hier in alle rust genieten van de ongerepte natuur.

Helemaal buiten de gebaande paden liggen natuurparken als North Luangwa National Park, Luambe National Park, Bangweulu Wetlands en Kasanka National Park. Een bezoek aan deze parken tijdens een safari in Zambia is een aanrader. Deze parken geven een uitstekend beeld van het ‘échte’ Afrika. Hier voelt u zich nog ‘alleen-op-de-wereld’.

Zambia leent zich uitstekend voor ongestoorde wildlife fotografie. Bovendien is Zambia jaarlijks in november/december het toneel van de grootste migratie van zoogdieren ter wereld. Miljoenen vleermuizen trekken dan naar Kasanka National Park. Beleef dit ongekende schouwspel tijdens.

Onderstaand treft u een aantal safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor een safari in Zambia.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Zambia

vraag gratis offerte op maat aan