Home / Reissuggesties / Safari Zuid-Afrika

Reissuggesties Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is één van de populairste safari bestemmingen in zuidelijk Afrika. Dit komt omdat het land een prachtige natuur heeft van indrukwekkende bergen tot uitgestrekte savannes. Hierdoor onderscheidt een reis door Zuid-Afrika zich door een grote variatie aan activiteiten. U start bijvoorbeeld met het spotten van wilde dieren in het Kruger National Park. Daarna wandelt u door de Drakensbergen en drinkt een wijntje in de Kaapse wijnlanden. Vanuit Kaapstad beklimt u de Tafelberg en bezoekt u Kaap de Goede Hoop. En dat allemaal in één reis. Het land biedt ongekende mogelijkheden voor een fantastische ervaring. 

Een groot gedeelte van Zuid-Afrika is Malaria-vrij. Dit betekent dat u geen Malaria tabletten hoeft te slikken tijdens u ontdekking van het land. In Limpopo en langs de Garden Route liggen tal van natuurreservaten die een prima alternatief zijn voor het Kruger National Park (waar wel voorzorgsmaatregelen tegen Malaria worden geadviseerd).

Zuid-Afrika heeft een uitstekende infrastructuur. Hierdoor reist u comfortabel door het land. Met een privé chauffeur of vliegend van het ene gebied naar het andere gebied. Tijdens een safari in Zuid-Afrika is ook een avontuurlijke selfdrive roadtrip uitstekend mogelijk.

Onderstaand treft u een aantal reisvoorbeelden in Zuid-Afrika. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De reisvoorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor een safari in Zuid-Afrika.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Zuid-Afrika

vraag gratis offerte op maat aan