Home / Bestemmingen / Tanzania

Tanzania

Tanzania is één van de populairste safaribestemmingen in Afrika. Het land is een uitstekende bestemming om Bush en Beach te combineren. Het land is vooral bekend door de wereldberoemde natuurparken als het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater. Doordat in het noorden alle hoogtepunten op relatief korte afstand van elkaar liggen is het land een ideale bestemming voor een safari op maat.

Het noorden van het land is bekend om de maatwerk safari’s in het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater. Uw safari kan worden gecombineerd met een beklimmingen van Mount Kilimanjaro en relaxen op de stranden van Zanzibar.

In het zuiden van liggen een onbekendere natuurparken klaar om ontdekt te worden. Selous Game Reserve, Ruaha National Park, Katavi National ParkMahale National Park en Lake Tanganyika zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Doordat deze parken verder van elkaar liggen is de inspanning iets groter om ze te bereiken. De beloning voor uw inspanning zijn grotendeels onontgonnen natuurparken met veel wilde dieren.

Hieronder treft u een aantal safari voorbeelden als startpunt van uw Tanzania safari.

Tanzania kennismaking vraag gratis offerte op maat aan

Tanzania safari voorbeelden