Home / Bestemmingen / Tanzania

Tanzania

Tanzania is één van de populairste safaribestemmingen in Afrika. Niet op de laatste plaats omdat Tanzania een uitstekende bestemming is om Bush en Beach te combineren in één maatwerk safari reis. Tanzania is een tot de verbeelding sprekend land met wereldberoemde natuurparken als het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater op relatief korte afstand van elkaar. Daardoor is Tanzania een ideale bestemming voor een safari op maat.

Tanzania is bekend om de maatwerk safari’s in het Serengeti National Park en de Ngorongoro Crater, beklimmingen van de Mount Kilimanjaro en de stranden van Zanzibar.

In het zuiden van Tanzania liggen een groot aantal natuurparken dat nog niet zo bekend is bij het grote publiek en die klaarliggen om ontdekt te worden. Selous Game Reserve, Ruaha National Park, Katavi National ParkMahale National Park en Lake Tanganyika zijn zeer de moeite waard om te bezoeken. Doordat deze parken verder van elkaar liggen is de inspanning iets groter om ze te bereiken. De beloning voor uw inspanning zijn grotendeels onontgonnen natuurparken met veel wilde dieren.

Hieronder treft u een aantal safari voorbeelden als startpunt van uw Tanzania safari.

Tanzania kennismaking vraag gratis offerte op maat aan

Tanzania safari voorbeelden