Home / Reissuggesties / Safari Zimbabwe

Reissuggesties Zimbabwe

Zimbabwe is bij veel mensen vooral bekend door de Victoria watervallen. Dit is de grootste trekpleister van het land. De overige hoogtepunten van Zimbabwe zijn veel onbekender en worden dus ook minder bezocht. Daardoor maakt u in Zimbabwe afwisselende safari’s waarbij u niet door massa’s andere toeristen wordt omgeven.

Zimbabwe beschikt over uitstekende asfaltwegen die de verschillende natuur parken met elkaar verbinden. Hierdoor maakt u de ene dag een rondvlucht boven de Victoria watervallen en spot u de volgende dag leeuwen in Hwange National Park. Gevolgd door een bezoek aan het historische Great Zimbabwe en een kanotocht op de Zambezi rivier bij Mana Pools National Park. Tijdens uw safari vliegt u van de ene naar de ander locatie of u reist met een privé gids/chauffeur. Zimbabwe is ook uitstekend geschikt voor een selfdrive avontuur in een stoere 4wd jeep.

Onderstaand treft u een aantal safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor een safari in Zimbabwe.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Zimbabwe

vraag gratis offerte op maat aan