Home / Reissuggesties / Safari Zimbabwe / Olifanten Paradijs – Safari Zimbabwe & Botswana | 9 dagen

Safari Zimbabwe Botswana naar de meest olifantrijke gebieden van Afrika: het eco-systeem van Hwange National Park (Zimbabwe) en Chobe National Park (Botswana). Geschat wordt dat er circa 120.000 olifanten leven in dit immense gebied. Samen met gidsen van de accommodatie gaat u op zoek naar de grote kuddes. Tussendoor verblijft u 2 nachten bij de majestueuze Victoria watervallen.

Neem contact met ons op voor uw safari Zimbabwe Botswana.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten Olifanten Paradijs – Safari Zimbabwe Botswana

 • Game viewing in Hwange National Park, het park met de grootste variatie wilde dieren en vogels
 • De grootste olifanten populatie van Afrika en eco-systeem Hwange National Park – Chobe National Park
 • Victoria watervallen, 1 van 7 natuurlijke wereldwonderen
 • Game drives in olifantenrijk Chobe National Park
 • Boot safari op Chobe rivier langs de Chobe Riverfront

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1 - 3, Hwange National Park, Somalisa Expeditions

Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Victoria Falls in Zimbabwe. In de aankomsthal wacht een chauffeur u op en die brengt u naar uw accommodatie in Hwange National Park brengt. Hier verblijft u de komende 3 nachten. De eerste stop tijdens uw safari Zimbabwe Botswana.

Het park is uniek door de enorme variatie aan wilde dieren. In het park leven meer dan 100 soorten zoogdieren en bijna 400 geregistreerde vogelsoorten. De olifantenpopulatie van het eco-systeem Hwange National Park – Chobe National Park is de grootste ter wereld.

Hwange National Park is beroemd om zijn ‘Giant Tuskers’ – grote oude olifant stieren met enorme slagtanden. Grote kuddes trekken rond langs het water en in het park tijdens hun migratie tocht tussen Botswana en Zimbabwe.

Na de ochtend game drive in Hwange National Park en het ontbijt brengt een chauffeur u naar het vliegveld van Hwange National Park. Vanaf daar brengt een chauffeur u naar uw accommodatie in Victoria Falls. In het activity center van de lodge kunt u alle activiteiten in en om Victoria Falls boeken.

De Victoria watervallen zijn 1 van de 7 wereld wonderen. Een fascinerend en betoverend spektakel. De enorme watermassa valt in de watervallen over een breedte van 1.700 meter 100 meter naar beneden. Het gevolg is een donderend geraas en een prachtige nevel van water (spray) die mijlen ver te zien is. Vandaar de lokale naam ‘Mosi oa Tunya‘ wat ‘de rook die dondert’ betekent.

Victoria Falls is uitgegroeid tot het belangrijkste ‘Adventure Resort’ van Afrika. Enkele van de meest populaire activiteiten, naast een bezoek aan de watervallen, zijn een helikoptervlucht over de Victoria watervallen, begeleide wandelsafari’s, game drives, bungee jumpen en raften op de Zambezi rivier.

Brug bij Victoria watervallen Zimbabwe
Brug bij Victoria watervallen Zimbabwe

Na het ontbijt op dag 6 brengt een chauffeur u naar Botswana. Hij brengt u, via Kasane, naar een mooie lodge aan de westkant van de beroemde Chobe Riverfront.

De komende dagen maakt u game drives en een bootsafari op de Chobe rivier. Chobe National Park staat bekend om de grote kuddes olifanten en buffels die naar de Chobe rivier komen om te drinken. Samen met uw gids bepaalt u wanneer uw welke activiteiten wilt ondernemen.

Op de laatste dag van uw olifanten Paradijs – Safari Zimbabwe Botswana brengt een chauffeur u na het ontbijt over de weg naar het vliegveld van Kasane. Hier sluit u aan op uw vlucht naar huis. Het eindpunt van uw bijzondere Zimbabwe Botswana ervaring.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

De totale reissom voor de hierboven beschreven safari Zimbabwe Botswana bedraagt vanaf € 2.902* per persoon, gebaseerd op 2 samenreizende personen en per 2 personen gedeelde accommodatie.

Inclusief

 • Meet & Greet op vliegveld Victoria Falls
 • Alle accommodatie zoals beschreven op basis van tweepersoons bezetting
 • Alle maaltijden zoals beschreven
 • Alle ‘shared’ verplaatsingen zoals beschreven (en niet optioneel)
 • Alle ‘shared’ activiteiten zoals beschreven
 • Entreegelden voor nationale parken en game reserves

Exclusief

 • Fooien
 • Drankjes in de bar van de accommodatie en onderweg
 • Maaltijden die niet zijn opgenomen in de beschrijving
 • Optionele activiteiten
 • Internationale vluchten, visa en luchthavenbelasting
 • Medische-, reis- en annuleringsverzekeringen en eventuele vaccinaties
 • Uitgaven van persoonlijke aard die niet genoemd zijn in de reisbeschrijving

*Op basis van de wisselkoers US$ – Euro van 1 december 2020 en de reisvoorwaarden van Mambulu! Safaris zijn van toepassing. 

vraag gratis offerte op maat aan