Home / Reissuggesties / Safari Malawi

Reissuggesties Malawi

Malawi is een opkomend land als het gaat om safari’s. Het land is een ruwe diamant die wacht om door u ontdekt te worden. Vanuit de hoofdstad Lilongwe reist u naar de ongerepte natuurgebieden van het land. De hoogtepunten in Malawi zijn Majete Wildlife Reserve, Liwonde National Park, Nyika Plateau National Park en Nkhotakota Wildlife Reserve. Veel safari’s eindigen aan Lake Malawi, het derde grootste zoetwater reservoir van Afrika.

Tijdens uw reis ervaart u de gastvrije en warme bevolking van Malawi. De mensen zijn de reden dat het land ook wel ‘het warme hart van Afrika‘ wordt genoemd. Bezoek bijvoorbeeld Njobvu Cultural Village. Beleef zelf hoe het dagelijks leven er in Malawi aan toegaat.

Reizigers combineren een safari in Malawi vaak met een bezoek aan South Luangwa National Park in Zambia. Dit natuurpark wordt door kenners het ‘mooiste natuurpark van Afrika‘ genoemd. Bovendien ligt het park op maar 5 uur rijden van Lilongwe.

U reist op verschillende manieren door Malawi. Met gids/chauffeur of vliegend van lodge naar lodge of zelf rijdend. Het wegennet is prima.

Onderstaand treft u een aantal safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor een safari.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Malawi

vraag gratis offerte op maat aan