Home / Reissuggesties / Safari Namibië

Reissuggesties Namibië

Namibië is een paradijs voor safari’s in spectaculaire ongerepte landschappen. Vanuit de hoofdstad Windhoek reist u naar de Kalahari Desert, Fish River Canyon, Sossusvlei, Swakopmund, Damaraland en het Etosha National Park. Via de Caprivi Strip en de Zambezi Regio heeft u toegang tot Botswana, Zambia en de Victoria watervallen in Zimbabwe.

Etosha National Park is onderdeel van bijna iedere safari. De uitgestrekte vlaktes en het netwerk van permanente waterholes zorgen voor een grote diversiteit aan wilde dieren en vogels in het park. 

Maak kennis met oude inheemse stammen als de San Bushmen en de Himba’s. Deze stammen leven in de meest ongerepte gebieden van Namibië. Verwonder u onderweg aan de desolate landschappen en de diersoorten die zich hebben aangepast aan deze harde omstandigheden. Spot onderweg gemsbokken, struisvogels en woestijn olifanten. Als u geluk heeft ziet u ook neushoorns.

Een selfdrive safari met een stoere 4WD jeep met tentjes op het dak laat zich prima combineren met Botswana, als u voldoende tijd heeft. Dit geeft u het ultieme gevoel van vrijheid.

Onderstaand treft u een aantal safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Namibië.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Namibië

vraag gratis offerte op maat aan