Home / Reissuggesties / Safari Namibië / Safari Namibie luxe hoogtepunten | 11 dagen

Onze safari Namibie luxe brengt u comfortabel naar de hoogtepunten van het land. Met een klein vliegtuigje vliegt naar de exclusieve lodges gelegen op afgelegen plaatsen. Samen met uw gids bezoekt u onder andere SossusvleiDamaraland, Skeleton Coast, Kaokoland en Epupa Falls.

Neem contact met ons op voor een ontwerp voor uw luxe safari in Namibie.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan
Kameleon in Kaokoland in Namibië
Kameleon in Kaokoland in Namibië
Hoanib Skeleton Coast Camp Namibië
Hoanib Skeleton Coast Camp Namibië
Damaraland Camp Namibië
Damaraland Camp Namibië
Rode zandduinen bij Sossusvlei in Namibië
Rode zandduinen bij Sossusvlei in Namibië

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten safari Namibie luxe

  • Comfortabel reizen per vliegtuig
  • Rode zandduinen bij Sossusvlei
  • Torra Conservancy in Damaraland
  • Zoektocht naar woestijn olifanten, leeuwen en neushoorns
  • Scheepswrakken bij Skeleton Coast
  • Epupa Falls in de Kunene rivier
  • Bezoek traditioneel Himba dorpje
Safari Namibie luxe hoogtepunten - 11 dagen
Safari Namibie luxe hoogtepunten - 11 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1, Windhoek, Hotel Heinitzburg

Vandaag arriveert u op het internationale vliegveld van Windhoek in Namibië. In de aankomsthal wordt u verwelkomt door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. Na de kennismaking en briefing over uw safari wordt u naar uw hotel gebracht.

U verblijft in één de meest luxe hotels in Windhoek, Hotel Heinitzburg. Hier kunt u bijkomen van uw vliegreis. Op het terras met schitterend uitzicht over Windhoek geniet u van lekkere Apfelstrudel en van een heerlijk diner. Omdat het hotel hoog op een heuvel ligt heeft u prachtig uitzicht over de stad.

Als u tijd voldoende heeft kunt u eventueel een city tour maken, waarbij u een indruk krijgt van Windhoek en de townships.

Apfelstrudel met custard in Windhoek, Namibië
Apfelstrudel met custard in Windhoek, Namibië

Na het ontbijt op dag 2 wordt u door een chauffeur opgehaald uit Hotel Heinitzburg en naar het vliegveld van Windhoek gebracht. Hier checkt u in voor de binnenlandse vlucht naar de Namib woestijn.

Op de airstrip in de Namib woestijn wordt u opgewacht door uw gids voor de komende dagen. Na de verwelkoming brengt hij u naar uw luxe accommodatie in de woestijn. U verblijft de komende dagen middenin de Namib woestijn. Gelukkig is uw onderkomen voorzien van airconditioning en een eigen plunge pool.

Vanuit uw accommodatie bezoekt u op dag 3, samen met een gids, de rode zandduinen bij  Sossusvlei. Verder maakt u diverse nature drives in de omgeving van de lodge. Optioneel kunt u een avontuurlijke ballon safari ondernemen.

Rode zandduinen bij Sossusvlei in Namibië
Rode zandduinen bij Sossusvlei in Namibië

Op dag 4, wordt u, na een ochtend nature drive en het ontbijt, naar de airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar een airstrip in Damaraland. Bij aankomst op de airstrip wordt u verwelkomt door uw gids, die u naar uw accommodatie brengt.

U verblijft de komende dagen in een luxe lodge in de Torra Conservancy. De eco-vriendelijke lodge ligt op een afgelegen plek en alle accommodaties bieden schitterend uitzicht op de omgeving. De lodge beschikt over een zwembad.

Samen met uw gids maakt u game drives, zowel overdag als ’s nachts. U gaat op zoek naar de fameuze woestijn olifanten, neushoorns en leeuwen. U kunt ook een indrukwekkende wandel safari ondernemen.

Damaraland Camp Namibië
Damaraland Camp Namibië

Op dag 6, na uw ochtend activiteit en het ontbijt, wordt u door uw gids naar de airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar de airstrip bij de Skeleton Coast. Hier wordt u opgewacht door uw gids en naar de accommodatie gebracht. U begint aan het volgende deel van uw safari luxe Namibie.

U verblijft in luxe safari tenten in Kaokoveld, één van de meest ongerepte gebieden van Namibië. Vanuit de lodge en het zwembad heeft u prachtig uitzicht, onder andere op de Hoanib rivier. Hier worden regelmatig woestijn olifanten gespot.

Samen met uw gids trekt u er op uit om de omgeving te verkennen op zoek naar woestijn olifanten, leeuwen, neushoorns en andere aan de woestijn aangepaste bewoners. Een bezoek aan de scheepswrakken aan de Skeleton Coast behoort ook tot het programma. U rijdt of vliegt daar heen, afhankelijk van het weer.

Hoanib Skeleton Coast Camp Namibië
Hoanib Skeleton Coast Camp Namibië

Na de ochtend activiteit en het ontbijt op dag 9 wordt u door uw gids naar de airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar de Kaokoveld

Hier verblijft u in een luxe accommodatie met fantastisch uitzicht op de Kunene rivier, de belangrijkste rivier voor mens en dier in het gebied. Vanuit de lodge maakt u samen met professionele gidsen game drives en wandel safari’s in de omgeving. Ook bezoekt een traditioneel Himba dorp.

Aan al het goede komt een einde. Zo ook aan uw luxe fly-in safari in Namibië. Op dag 11 vliegt u terug naar Windhoek en vanuit hier vliegt u weer naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Zonsondergang boven Kaokoland in Namibië
Zonsondergang boven Kaokoland in Namibië

Vandaag begint met een een ochtend activiteit. Daarna volgt een rustig ontbijt aan de oever van de Kunene rivier in het noorden van Kaokoveld. Daarna neemt u afscheid van de staff van de lodge en vliegt terug naar Windhoek.

Op het vliegveld van Windhoek wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar uw hotel brengt. Vanaf het terras van het hotel, tijdens het diner, geniet u van het uitzicht over de stad en laat u uw ervaringen van de afgelopen dagen nogmaals de revue passeren.

Aan al het goede komt een einde. Zo ook aan uw luxe fly-in safari in Namibië. Op dag 12 vliegt u terug naar Windhoek en vanuit hier vliegt u weer naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Hotel Heinitzburg Windhoek
Hotel Heinitzburg Windhoek

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan