Home / Reissuggesties / Safari Botswana

Reissuggesties Botswana

Als u aan een safari in Botswana denkt, dan ziet u waarschijnlijk al snel de Okavango Delta voor zich. Dat is heel logisch, want de Okavango Delta staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het is de grootste binnenlandse delta ter wereld.

Botswana heeft veel meer te bieden. Door de samenkomst van de Delta en de Kalahari woestijn zijn schitterende natuurparken ontstaan. Wat te denken van Chobe National Park, Moremi Game Reserve, Central Kalahari Game Reserve en de Makgadikgadi Salt Pans. Stuk voor stuk gebieden die regelmatig onderdeel zijn van de safari’s die wij mogen verzorgen voor onze gasten. Soms zelfs in combinatie met de Victoria watervallen. 

Door de goede vervoersmogelijkheden en het juiste advies zijn de verschillende gebieden in Botswana goed met elkaar te combineren. Hierdoor bezoekt u  comfortabel die hoogtepunten die u wilt bezoeken. Of u nu een exclusieve fly-in safari wilt maken, een mobiele kampeer safari wilt ondernemen of een selfdrive avontuur wilt beleven, het is allemaal mogelijk in Botswana. Op basis van uw plannen, wensen en ideeën ontwerpen wij samen met u de reis die bij u past.

Onderstaand treft u een aantal Botswana safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De reisvoorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden in Botswana.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Botswana

vraag gratis offerte op maat aan