Home / Reissuggesties / Safari Botswana / Botswana safari luxe – Ultieme wildlife ervaring | 7 dagen

Tijdens deze 7-daagse Botswana safari luxe, beleeft u de ultieme wildlife ervaring in Botswana. Met een klein vliegtuigje vliegt u naar de Khwai Community Area. Dit gebied ligt ingeklemd tussen Moremi Game Reserve, de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana. Het is één van de wildrijkste gebieden in Botswana. U maakt hier diverse game drives met ervaren gidsen. Het gebied staat bekend om de luipaarden en Afrikaanse wilde honden.

Na 3 nachten vliegt u naar de Okavango Delta. Hier dompelt u zich onder in de wildernis. Vanuit uw luxe safari tenten onderneemt u game drives, boot safari’s en wandel safari’s onderneemt. Een absoluut hoogtepunt is een tocht over de kanalen van de Okavango Delta in een traditionele Mokoro (uitgehouwen boomstam)

Bijzondere momenten worden mooie herinneringen voor later!

Neem contact met ons op voor uw Botswana safari luxe – Ultieme wildlife ervaring.

vraag gratis offerte op maat aan

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten Botswana safari luxe – Ultieme wildlife ervaring

  • Game drives in één van de meest wildrijke gebieden van Botswana, de Khwai Community Area
  • Game drives, boot safari’s, wandel safari’s en Mokoro tochten in de Okavango Delta
  • Overnachting in luxe safari tenten middenin de wildernis
  • Verplaatsingen per klein vliegtuigje
  • Ideale safari voor families en gezinnen met kinderen

Klik op het kaartje om het te vergroten

vraag gratis offerte op maat aan

Safari programma

Dag 1-3, Khwai Community Area, Little Machaba Camp

Bij aankomst op internationale vliegveld van Maun wordt u opgewacht en verwelkomt door een vertegenwoordiger van onze lokale partner. Vanaf hier vliegt u in een klein vliegtuigje naar de Khwai Community Areagrenzend aan Moremi Game Reserve.Hier wordt u opgewacht door een gids die u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten brengt. U verblijft in een luxe familie safari tent met en-suite badkamer en niet te vergeten de romantische buitendouche. De tent ligt op een houten dek en de paden naar de tenten kronkelen tussen de grote rivierbomen.

Tijdens uw verblijf in Little Machaba maakt u game drives en wandel safari’s, brengt u een bezoek aan de lokale community en als het water het toelaat maakt u een Mokoro tocht. U kunt natuurlijk ook genieten van het wild dat aan u voorbij trekt wanneer u heerlijk bij uw tent of bij het zwembad zit. Na het avond eten maakt u nog een avond game drive. U bepaalt zelf in overleg met het management van Little Machaba het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Dag 4 -6, Okavango Delta, Gomoti Plains Camp

Vandaag wordt u naar de airstrip van de Khwai Community Area gebracht. Vanaf hier vliegt u in een klein vliegtuigje over het prachtige landschap van Botswana naar de airstrip in de Okavango Delta. Hier wordt u opgewacht door een gids en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Ook hier verblijft u in een luxe familie safari tent. Gebouwd in de iconische Machaba stijl met als  thema water en land; beide essentieel voor het leven in de Okavango Delta. Er is warm en koud stromend water en binnen- en buitendouches.

Tijdens uw verblijf in het Gomoti Plains Camp maakt u game drives, wandel safari’s en een Mokoro tocht. Het avond eten wordt als het even kan onder de sterren geserveerd. U bepaalt zelf in overleg met het management van Gomoti Plains Camp het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Gomoti Plains Camp Okavango Delta @ Andrew Howard
Gomoti Plains Camp Okavango Delta @ Andrew Howard
Dag 7, Maun

In de ochtend vliegt u terug naar Maun voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis of een aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Luchtfoto Maun bij Okavango Delta Botswana
Luchtfoto Maun bij Okavango Delta Botswana

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze Botswana safari luxe – Ultieme wildlife ervaring en de reissom.

vraag gratis offerte op maat aan