Home / Reviews

Reviews

Lees hier de reviews van mensen die reeds met ons reisden. Al sinds 2010 verzorgen wij, naar volle tevredenheid van onze gasten zorgeloze maatwerk safari’s in Afrika. Samen met hen ontwerpen wij individuele safari’s naar de mooiste bestemmingen in oost en zuidelijk Afrika. Zo hebben wij al vele safari’s mogen organiseren naar onder andere naar Botswana, Zambia, Malawi, Namibië, Tanzania, Zimbabwe, Zuid-Afrika en Uganda.

Hieronder treft u de reviews die wij na afloop van de safari’s mochten ontvangen van onze gasten. Onze zeer persoonlijke aanpak, kennis en advies en onze vlekkeloze uitvoering worden zeer gewaardeerd. 

Reviews van enkele van onze gasten

Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Mambulu! Safaris over een uitgebreide en eigen persoonlijke ervaring beschikt. Goed luisteren naar onze wensen en op basis daarvan een droomreis samenstellen.
(De heer en mevrouw van Amelrooij-Siebe maakten een fly-in safari in Botswana)

Zonder overdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt.
(Rinse Tamsma maakte met zijn gezin een safari in Botswana)

We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren.
(De heer en mevrouw van Sintruyen maakten een familie safari in Zambia en Malawi ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest)

Alles goed tot in de puntjes voorbereid en in orde. Telefonisch contact met Rob verliep steeds vlot, hartelijk en niet opdringerig.
(Josephine en Luc van Hollebeke maakten samen met hun vrienden een maatwerk safari in Namibië)

Lees hieronder reviews van andere gasten waarvoor wij een zorgeloze maatwerk safari mochten organiseren.

vraag gratis offerte op maat aan

Reviews van onze gasten

Familie Doornweerd, Bussum

Zambia Onvergetelijke en prachtige safari in Zambia. Het was een feestje om ons door Rob te laten informeren, adviseren en deze reis door hem te laten organiseren.

lees de hele review
Claudia, Erik, Els en Vincent, Zaandam/Soest

Namibië. We hebben al meerdere keren selfdrive safaris door Botswana en Namibië gedaan en wilden graag nu een ongerept deel van Namibië bezoeken, iets nieuws. Dat heeft Rob super naar onze wensen met samengesteld door een guided selfdrive Namibië te ontwerpen. Wij konden heerlijk genieten van deze mooie reis.

lees de hele review
Liesbeth en Johan, Woubrugge

Zuid Tanzania. Ter voorbereiding van onze safari in zuid Tanzania hebben we een leuk gesprek gevoerd met Rob van Mambulu! Safari’s over hetgeen wij wilden, zowel bij hem thuis als bij ons. Problemen met onze visums gehad, maar hij heeft ons daarmee geweldig geholpen. Dit bedrijf geeft service met een grote S.

lees de hele review
Familie van Ginkel, Holsloot (Dr)

Zuid-Afrika. Nog één keer wilden wij als gezin op vakantie naar Zuid-Afrika. Na een avond Googlen kwam ik op de site van Rob. De persoonlijke benadering sprak mij gelijk aan en dus hebben we een afspraak gemaakt bij ons thuis.

lees de hele review
Rudolf Jan en Marjon, Zoetermeer

Malawi. Na een fantastische ervaring waarbij we het Nyika plateau, Mzuzu en het meer van Malawi bezochten, wilden we graag nog een keer terugkomen.  In 2023 is dit gelukt en in dit reisverslag schrijf ik over onze ervaringen met tussendoor veel praktische tips. Welkom in Malawi!

lees de hele review
Kristin en Toni, Mechelen (Belgie)

Tanzania en Burundi. Na een heerlijke reis naar Botswana – ook met Mambulu! Safaris – is dit jaar onze keuze gevallen op het zuiden van Tanzania, met enkele dagen Bujumbura. Als je geen zin hebt om het allemaal zelf uit te zoeken en je wil zorgeloos en zonder stress Afrika ontdekken, dan is Rob…

lees de hele review
Ada, Cees, Sylvia en Wieger, Pijnacker/Alkmaar

Zambia. Na de goede ervaring van onze Tanzania fly-in safari van vorig jaar, hadden wij nu het plan naar Zambia te gaan. We namen weer contact op met Rob en hij gaf het advies om eens te kijken op internet bij Classic Zambia. “Heel basic” waarschuwde hij “maar wel wat jullie zoeken”.

lees de hele review
Sandra en Jack, Breda

Uganda. Alles wat ‘safari’ Afrika kan bieden bij elkaar komt in Uganda. Opnieuw een perfect georganiseerde reis. Met Rob blijft het prettig en kort schakelen en snel regelen vooraf, met oog op de wensen.

lees de hele review
Karin en Kees, Best

Namibië, Botswana en Zimbabwe. In 2019 hebben we Rob ontmoet op de Beurs Bijzondere Reizen. Een afspraak was zo gemaakt en bij ons thuis hebben we een route uitgestippeld. Rob heeft goed naar onze wensen geluisterd. We zouden zelf gaan rijden, voldoende tijd om alles te zien, combinatie van campings en lodges.

lees de hele review
Nitti en Martina, Overijse (België)

Namibië. Via Google ontdekte ik Mambulu! Safaris en en het sprak me onmiddellijk aan. Maatwerk is hier de norm. Tja, en dan de reis zelf uiteraard…episch ! Het land is prachtig, de landschappen zijn telkens anders, en altijd fantastisch, de mensen zijn vriendelijk

lees de hele review
Mirella en Ruud, Vlissingen

Namibië en Botswana. We genieten na van een prachtige maand in twee wonderschone landen in Afrika. Prachtige landschappen in Namibië en veel, heel veel wild in Botswana. Daarnaast een hele speciale ervaring om de nacht door te brengen op een zoutpan met een onuitsprekelijke naam vanuit Planet Baobab.

lees de hele review
Karine en Marc, Loenhout (België)

Zimbabwe. Verslag van een geslaagde, avontuurlijke fly-in safari in Zimbabwe. Na alle corona-ellende en uitgestelde trips was onze reishonger en het verlangen naar Afrika wel bijzonder groot geworden. Reden genoeg om terug een beroep te doen op de vakkennis van Rob’s Mambulu! Safaris. Ondertussen kent hij ons reeds voldoende om een programma uit te werken…

lees de hele review
Christa en Cor, Oudorp

Tanzania. Wij wilden graag naar de verschillende parken in het noorden van Tanzania. Daarbij wilden we in ieder geval 3 nachten in de Serengeti verblijven om mogelijk iets van de migratie te kunnen zien. Na een goed voorstel van Rob zijn we na enig uitstel door Corona dit jaar op reis geweest.

lees de hele review
Ada en Koos, Hoofddorp

Zuid-Afrika. Na een heel plezierig contact op de vakantiebeurs heeft Rob, eigenaar Mambulu! Safaris, een heel mooie reis voor ons op papier gezet. Gestart in Johannesburg voor een rondje wildparken van circa 10 dagen. Daarna naar het zuiden om van Port Elizabeth naar Kaapstad te rijden. Ook dit was een schitterende tocht. Rob, je hebt…

lees de hele review
Ada, Cees, Sylvia en Wieger, Pijnacker/Alkmaar

Tanzania. In overleg met Rob is een prachtige safarireis samengesteld. Tijdens de reis klopte echt alles. We werden overal keurig op tijd opgehaald. De gidsen in de drie parken waren fantastisch. Het personeel in de lodges was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

lees de hele review
Sandra en Jack, Breda

Botswana en Victoria Falls. Verslag van een geslaagde ontzorgde fly-in safari in Botswana met bezoek Victoria watervallen!

lees de hele review
Familie van Berckel, Bennebroek

Zuid-Afrika. Verslag een paradijselijke familiereis in Zuid-Afrika naar Kaapstad en Garden Route. De liefde voor Afrika is definitief overgeslagen!

lees de hele review
Kristin Van Hoolst en Toni Dohogne, Mechelen

Botswana. Lees hier over de stilte en idyllische plaatsen tijdens de prachtige selfdrive safari die Kristin en Toni maakten in Botswana!

lees de hele review
Familie van Aarle, Nuland

Zuid-Afrika. Verslag van een geweldige familiereis naar Zuid-Afrika. De reis startte met 5 dagen Citytrip in Kaapstad en daarna 4 dagen naar Madikwe Game Reserve voor een adembenemend mooie safari.

lees de hele review
Familie Kessels, Noordwijkerhout

Tanzania. De familie Kessels maakte met hun jonge kinderen een maatwerk safari in Tanzania en Zanzibar. Lees het verslag van hun onvergetelijke safari!

lees de hele review
Josée en Elisa, Uitgeest

Zuid-Afrika. Josée en dochter Elisa maakten een onvergetelijke reis in Zuid-Afrika. Wij organiseerden een mooie reis van Kaapstad naar Sabi Sands bij Kruger National Park.

lees de hele review
Marcel en Liesbeth Schaap, Hoevelaken

Namibië en Botswana. In oktober 2021 hebben we een prachtige roadtrip gemaakt door Namibië en die eindigde in Botswana. Als oud-collega’s spraken Rob Sijm en ik ruim 15 jaar geleden al regelmatig over onze reizen naar Afrika. Op het moment dat Rob “Mambulu! Safaris” startte in 2010 heb ik hem direct beloofd een safari bij…

lees de hele review
Honeymoon Zambia Valentina and Lukas, Wenen (Oostenrijk)

Zambia. Mambulu! Safaris and Rob created the perfect honeymoon in Zambia for us. It was the ideal mixture of adventure, animals, and days in remote nature where it was just the two of us (and some hippos, elephants, leopards…).

lees de hele review
Irma en Patrick, Temse (België)

Zambia. Irma en Patrick hebben een geslaagde fotografie safari gemaakt in South Luangwa National Park in Zambia. Samen met een Nederlandstalige natuurfotograaf en wildlife gids hebben ze een aantal dagen doorgebracht in de wildernis tussen de wilde dieren. Deze prachtige video geeft een impressie van hun ervaringen en de schoonheid van ‘het mooiste natuurpark van…

lees de hele review
Onze safari – van Zambia naar Zimbabwe

Zimbabwe. Een studiereis in Zimbabwe stond al langer op ons lijstje. En dan met name een bezoek aan Mana Pools. In november 2019 hebben we de daad bij het woord gevoegd en hebben we een prachtige reis door dit fantastische en goed bereisbare land gemaakt. Lees in 2 delen het verslag van onze reis over…

lees de hele review
Privé safari Tanzania familie Schuurman, Enschede

Tanzania. Ons eerste uitgebreide telefoongesprek deden we met Rob en ons vieren. We hadden ons goed voorbereid en wisten alles wat we niet wisten. Rob wist wat we allemaal nog meer niet wisten en nam ons virtueel bij de hand. Dat leverde een eerste plan op waar alles in verwerkt was dat maar enigszins aan…

lees de hele review
Ellen en Chris, Alkmaar

Tanzania en Zanzibar. Mijn ervaring met Mambulu! safaris was geweldig! Vanaf het begin tot het eind was alles tot in de puntjes geregeld.

lees de hele review
Carla en Marcel, Chaam (NB)

Zambia en Malawi. Al jaren dromen we van Afrika, maar wat willen we zien in Afrika en hoe gaan we dat aanpakken. Ik stuurde een kort mailtje en werd dezelfde dag nog door Rob gebeld. Na een plezierig telefoongesprek ging Rob aan de slag om een ontwerp te maken op basis van onze wensen. Onvoorstelbaar…

lees de hele review
Isabel en Hans, Lisse

Namibië, Botswana en Zimbabwe. Toen het idee opkwam om naar Namibië en Botswana te gaan werd al snel duidelijk dat wij hulp nodig hadden om het te organiseren. Wij zijn al over de hele wereld in allerlei landen geweest maar voor zo'n reis heb je de expertise nodig van iemand die het gezien en gedaan…

lees de hele review
Stephanie, Pieter, Sien en Harold, Gent (België)

Botswana en Zimbabwe. Via en korte zoektocht op internet bij Mambulu! Safaris beland. Al snel werd Mambulu! gewoon Rob. Rob plande voor ons een prachtige reis. Vier jonge mensen die nog nooit in Afrika waren geweest. De professionaliteit en het tempo waarmee onze vragen en opmerkingen werden behandeld alvorens ons vertrek was onevenaarbaar. We vertrokken…

lees de hele review
Karine en Marc, Loenhout (België)

Zambia. Al voor de 3de maal klopten wij bij Rob aan voor een safari op maat, dit maal Zambia.Vanaf het huisbezoek en opmaak programma dat wordt aangepast tot het volledig beantwoordt aan de wensen van de klant, tot en met de laatste info voor vertrek staat Rob met zijn deskundige kennis van het terrein klaar…

lees de hele review
Chris, Paul en Wilco, Den Bosch

Zambia en Malawi. Prima werk Rob bedankt en ook van jullie lokale partner. Samenvattend kunnen we stellen dat we hebben genoten van een prachtige reis door Zambia en Malawi, uitstekend georganiseerd door Mambulu! Safaris en hun partner.

lees de hele review
Familie van der Kolk, Alkmaar

Namibië. We kunnen iedereen die voor het eerst naar Afrika gaat zeker aanraden om de reis door jou te laten verzorgen. Wij hebben een fantastische reis mogen beleven in Namibië. Je hebt ons naar een zeer gevarieerd aantal plaatsen laten gaan.

lees de hele review
Tiny en Mario, Spijkenisse

Malawi en Zambia. Mambulu! Safaris levert een geheel naar wens passende reis, aangevuld met goede tips. Bij het opstellen van de reis is het voor Mambulu! geen enkel bezwaar de reis plannen diverse keren aan te passen welke in een zeer overzicht digitaal bestand aangeleverd worden.

lees de hele review
Familie van Amelrooij-Siebe, Amstelveen

Botswana. Op het internet Mambulu! Safaris gevonden. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Mambulu! Safaris over een uitgebreide en eigen persoonlijke ervaring beschikt. Goed luisteren naar onze wensen en op basis daarvan een droomreis samenstellen.

lees de hele review
Evelien en Robbert, Zoetermeer

Zuid-Afrika, Namibië, Zambia en Botswana. Rob, dank je wel voor al je hulp, je prachtige reisontwerp en niet te vergeten alle tips die je ons gegeven hebt. Wij hebben zijn een onvergetelijke reis rijker. Hopelijk tot ziens!

lees de hele review
Simone en George, Hoofddorp

Fotografie safari Zambia. Rob en
Marja, hartelijk dank voor het uitstippelen van onze droomvakantie, alles is
eigenlijk precies zo gegaan als jullie gezegd hebben. Tot aan de 45 graden aan
toe. Op naar de
volgende safari.

lees de hele review
Dineke, Co, Trees en Teun, Driebruggen

Malawi en Zambia.
Wat hebben wij weer een prachtige reis gehad! Rob Sijm heeft onze reis weer uitgestippeld. Het directe en persoonlijke contact en de uitleg en begeleiding die wij gehad hebben van Rob, heeft er toe bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijke vakantie is geweest. Ook deze keer had hij alles weer…

lees de hele review
Janet en Wil, Tilburg

Tanzania. Voor de vierde keer hebben we een reis geboekt via Rob en wederom was het een reis die tot in de puntjes verzorgd was. Een volgende vakantie naar Afrika boeken wij zeker weer bij Rob.

lees de hele review
Mathilde en Ruben, Velserbroek

Kilimanjaro en Tanzania. Rob heeft ons uitstekend geholpen met onze reis naar Tanzania. Hij doet zijn uiterste best je wensen in een totaal pakket samen te laten komen en past het aan tot je tevreden bent. Wij hebben de eerste week de Kilimanjaro beklommen. Gevolgd door een week safari door Tarangire, Ngorongoro, Serengeti en Lake…

lees de hele review
Petra en Imme, Aerdenhout

Tanzania. Tot in de puntjes verzorgde top safari in Tanzania gehad. Zeer goed geregeld door Rob, zeer fijne en snelle communicatie. Zeer zorgvuldig uitgezochte accommodaties van luxe hotel tot tentenkamp in de Serengeti. Betrouwbare en zeer aardige chauffeur met kennis van zaken die ons rondleidde door zijn geliefde Tanzania.

lees de hele review
Linda, Merksem (België)

Zambia. Bedankt Rob, om dit alles weer perfect te organiseren voor mij.
Zambia heeft mijn hart veroverd, en hoop in de toekomst nog weer te keren!
Had vorig jaar fotosafari gemaakt in het wondermooie South Luangwa park, en kon er niet genoeg van krijgen...
Wederom een prachtige ervaring!

lees de hele review
Henny en Leny, Oudesluis (NH)

Zuid-Afrika. Het was een prachtige reis. Alles is gegaan zoals afgesproken, complimenten voor Mambulu. We zijn op 4 verschillende safari's geweest, dat was genieten van alles wat we zagen. Bij allen was de tent of het huisje super in orde. het eten was ruim gevarieerd. We hebben samen genoten van de natuur de rust. Mooie…

lees de hele review
Lambert en Ans, Simonshaven

Zambia en Malawi. Samenvattend kunnen we stellen dat we hebben genoten van een prachtige reis door oost Afrika, uitstekend georganiseerd door Mambulu! Safaris en hun partners. De kwaliteit van de driver/guides, de auto’s en de accommodaties waren voortreffelijk en hebben er voor gezorgd dat we weer heel veel gezien en geleerd hebben, en gevrijwaard…

lees de hele review
Droom safari Priscilla en Nick, Haarlem

Zuid-Afrika. Rob heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. Wij moesten het vliegtuig en de huurauto in stappen en genieten, meer niet! Het was een droom voor ons als zo een jong stel! De accommodaties waren sprookjes en de pracht van het land zelf, daar hoefde Rob dan weer niets voor te doen. Het…

lees de hele review
Jan & Jos en Peter Paul & Marjan, Zeeland (Gld)

Botswana. Samen met Mambulu hebben wij een prachtige self-drive safari rondreis van 26 dagen in Botswana samengesteld. De persoonlijke aanpak en de klik met Rob waren doorslaggevend om met hem in zee te gaan. Zijn kennis van zaken en ervaring was in de uitwerking van onze reis van onschatbare waarde. Samen hebben we met veel plezier en voorpret…

lees de hele review
Familie Kremer, Amstelveen

Tanzania. Afgelopen zomervakantie zijn we samen met onze 2 kinderen, van 12 en 14 jaar, op safari geweest. Wat een geweldige ervaring!!! Alles bij elkaar was het een vakantie om nooit meer te vergeten!!! Mambulu! Safaris / Rob Sijm... Super bedankt!! Nadat Rob, vorig jaar, bij ons thuis al onze wensen had doorgenomen, adviseerde hij ons om…

lees de hele review
Familie van Sintruyen, Kontich (België)

Zambia en Malawi. Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren op de vakantiebeurs in Antwerpen voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. Ondanks het feit dat we pas drie jaar later wensten te vertrekken i.v.m. de leeftijd van onze kleinkinderen, werden we jaarlijks op de hoogte gehouden van…

lees de hele review
Familie Tamsma, Delft

Botswana. Volledig stressvrije vakantie. Wij reizen al dertig jaar prive & zakelijk de hele wereld over. Zonder onderdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt.& Mambulu! Safaris en de locale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!Familie Tamsma,Delft

lees de hele review
Josephine, An, Luc en Dirk, Oostkamp (België)

Namibië. In een woord uit de drukken Namibië is adembenemend. En dit allemaal zonder problemen geregeld door Rob van Mambulu! Safaris. Bedankt voor de mooie reis die blijft hangen. De verscheidenheid in landschappen met steeds veranderende zichten, met dieren en fauna, de hobbelige zandwegen, de stilte, de verlatenheid en de fantastische lodgen.Groeten,'De vier Belgen'

lees de hele review
Linda Adriaenssens, Merksem (België)

Zambia. Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
Groetjes, Linda

lees de hele review
Karine en Marc, Loenhout (België)

Namibië. Rob, voor de tweede maal mochten wij jou deskundige en zeer persoonlijke begeleiding en aanpak ondervinden. Het was alweer een voorrecht met jou te kunnen samenwerken, nogmaals bedankt voor alles. En wat betreft Afrika, ons verhaal is nog niet uitverteld zo vermoeden wij. Dus als het opnieuw begint te kriebelen vinden wij vast en…

lees de hele review
Eline, Tom, Laura en Bob, Hoogstraten (België)

Botswana. Deze reis was voor ons een onvergetelijke ervaring, met prachtige landschappen, veel dieren en zeer vriendelijke mensen! Wij kunnen dit alleen maar aanraden, zo een avontuur moet je eens meegemaakt hebben! En Mambulu! Safaris heeft de ervaring alleen nog maar beter gemaakt! Groeten, Eline, Tom, Laura en Bob

lees de hele review
Familie Blans, Rijnsburg

Zambia. In juni van dit jaar hebben wij een reis gemaakt naar Zambia. Het was onze eerste kennismaking met Afrika. Een al lange gekoesterde wens die nu uit kwam. Mambulu Safaris heeft goed naar onze wensen geluisterd en voor ons een prachtige onvergetelijke reis samengesteld. Fijn dat Mambulu Safaris onze dromen heeft kunnen waar maken.Met…

lees de hele review
Familie Prinsze, Uithoorn

Namibië. In het vliegtuig kijken we terug op een fantastische week. Onze veel te korte Namibie safari was dankzij Mambulu! Safaris een fantastische kennismaking met Namibie en smaakte zeker naar meer. Wij komen terug naar Namibie en bij Mambulu! Safaris. Met vriendelijke groeten, Deborah, Ruud, Rutger, Florien, Lieke en Marc

lees de hele review
Janet & Wil, Tilburg

Tanzania. Voor de derde keer een vakantie geboekt bij Mambulu! Safaris. Deze keer een reis dwars door Tanzania. Ondanks de soms lange dagen hebben we genoten en ook nu was de reis perfect verzorgd. Ook voor onze chauffeur Mohammed was deze reis voor een deel over wegen waar hij nog nooit geweest was. Het lijkt…

lees de hele review
Coralise en Sam Bennani, Warmond

Zambia. Als doorgewinterde Afrika gangers wilden wij deze keer een op maat gemaakte Photo Safari realiseren naar Zambia. Met Rob is alles tot in de laatste puntjes uitgewerkt. En zoals een professional laat hij niets aan het toeval over met oog op detail. Ook gezien de hoge eisen die wij stelden is Rob een kampioen…

lees de hele review
Mambulu! Safaris Botswana

Botswana. Botswana is een perfect land voor een safari op maat. Of u nu een luxe fly-in safari wilt maken of een selfdrive safari, het land biedt vele mogelijkheden. Wij hebben in november een selfdrive safari gemaakt, met start- en eindpunt Windhoek (Namibië), de Panhandle van de Okavango Delta in Botswana, de Zambezi Region in…

lees de hele review
Annelies, Annekee & Marijn, Den Haag

Malawi en Zambia. Hoe vind je reizend via Malawi een geboorteplek in Zambia, in een stadje volledig off the beaten tourist track? Het leek een mission impossible, maar Mambulu! Safaris heeft het voor elkaar gekregen. Het was een top reis! Mambulu! Safaris is een bijzonder professionele organisatie, die de reis slim heeft samengesteld en fantastisch…

lees de hele review
Marieke en Maarten, Kuala Lumpur

Huwelijksreis Zambia en Malawi. Onze huwelijksreis naar Zambia en Malawi was er een om nooit te vergeten. Van in het begin tot het einde zijn we op een professionele en vriendelijke manier begeleid geweest door Rob. Hij heeft een reis opgesteld binnen ons budget en volledig binnen onze verwachtingen met nog een aantal aangename verrassingen…

lees de hele review
Carolien en Roeland, Tielt Winge (België)

Livingstone (Zambia) en Botswana. In september zijn we terug gekeerd naar Afrika, het continent waar we ons hart verloren hebben. Ditmaal organiseerde Mambulu Safaris onze reis. Rob heeft een prachtige reis geregeld. Ik kan alleen maar zeggen dat Botswana meer dan de moeite waard is om te ontdekken. Als je nog zou twijfelen…Gewoon doen !!

lees de hele review
Familie van der Wiel, Noordwijk

Malawi en Zambia. Wij wilden ons huwelijksjubileum vieren met ‘iets speciaals’. Waar andere organisatoren bij het horen van de leeftijd van de kleindochters snel afhaakten, ging Mambulu! Safaris / Rob Sijm met dit gegeven juist enthousiast aan de slag. Daarbij hadden we ook ruimte en flexibiliteit om zelf een deel van het programma te organiseren.…

lees de hele review
Karine en Marc Geerts, Loenhout (België)

Uganda. Rob, wij willen jou nogmaals bedanken voor je deskundige en zeer persoonlijke aanpak en begeleiding bij het in vorm gieten en waarmaken van onze droomreis. En zoals wij al eerder aangaven, als de lokroep van Afrika nogmaals weerklinkt in onze oren zou het ook een voorrecht zijn om terug met jou samen te…

lees de hele review
Families Brandenburg en Visser, Amstelveen en Zutphen

Zambia. Opnieuw heeft Rob voor ons een geweldige reis samengesteld. Dit keer naar een deel van Zambia dat niet veel door toeristen wordt bezocht. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Rob nogmaals onze hartelijke dank en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Lida, Olga, Alfons en Martin

lees de hele review
Merina en Peter Polling, Heusden (NB)

Zambia en Malawi. We gaan dit jaar naar Afrika. De voorbereidingen begonnen al in 2015. We kwamen terecht bij een kleine gespecialiseerde organisatie met veel lokaal contact: Mambulu! Safaris. We willen langs deze weg Rob Sijm van Mambulu! Safaris heel erg bedanken voor het luisteren naar onze wensen. Hij heeft het heel goed begrepen, en…

lees de hele review
Mambulu! Safaris Namibië

Namibië. Namibië is een paradijs voor self-drive safaris of self-drive safari’s met een gids (guided self-drive). Wij hebben in juni 2016 een self-drive safari gemaakt door de meest afgelegen gebieden van Namibië, onder andere de Palmwag concessie, Damaraland en Kaokoland. We zijn geëindigd in en om Etosha National Park. Lees hieronder ons verslag van deze…

lees de hele review
André van Hecke & Filip Saerens (België)

Uganda. Als je eenmaal op vakantie bent geweest in Afrika, dan zal je er zo’n sterke “binding” mee krijgen om er graag opnieuw naar toe te gaan. En dat was zo ook met ons. Na Ethiopië, Kenia, Botswana en Zambia te hebben bezocht, zijn we naar Uganda gegaan. Wij hebben de volledige reisorganisatie in handen…

lees de hele review
Family Crompton, Geneva (Switzerland)

Zambia. Thanks to Mambulu! Safaris I took my family, ten of us, to Zambia for a safari for my 70th birthday. It was an unforgettable week for all of us and I can highly recommend this trip as well as Mambulu! Safaris and its owner, Rob Sijm who took such good care of us. The…

lees de hele review
Familie Crijns, Roermond

Namibië, Botswana en Zimbabwe. Wij startten onze Afrika experience in Windhoek in Namibië. Daarna hebben we een rondvlucht gemaakt boven Sossusvlei, boottochten en game drives gemaakt in de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana en de Victoria watervallen bezocht in Zimbabwe. Hierna eindigde onze trip via Mambulu! Safaris, waarvan wij voluit kunnen zeggen…

lees de hele review
André van Hecke, Zoersel (België)

Zambia. Mijn herpetologische Zambia reis met Mambulu Safaris! werd een uitzonderlijk succes; 53 soorten amfibieën & reptielen voor een excursie van 9 dagen ter plaatse. Mambulu! Safaris bleek voor mij de geschikte herpetologische Zambia reis te kunnen samenstellen. Mijn oprechte dank voor dit alles aan Rob Sijm & Frank Willems! André van Hecke, Zoersel (België)

lees de hele review
Familie Scheeper, Rotterdam

Zambia. Voor onze “Back to Zambia” trip, waar we begin jaren 90 ruim 3 jaar hebben gewoond, hebben we Rob gevraagd om samen met ons deze al jaren geplande vakantie nu eindelijk te organiseren. Een vakantie waar we met veel plezier op terug kijken en waar we over jaren nog over praten. We zijn Rob,…

lees de hele review
Miranda en Rob, Heers (België)

Zambia en Malawi. Zoals telefonisch reeds besproken, was onze foto-safarireis naar Zambia een groot en onvergetelijk succes ! Onze welgemeende en hartelijke dank voor de perfecte organisatie hiervan. Wij hadden al heel wat in ervaring met Afrika-reizen, maar deze reis was écht de max, er is werkelijk geen enkel minpunt te vermelden. Samen met je…

lees de hele review
Mambulu! Safaris selfdrive Zambia

Zambia. Om onze gasten kennis te kunnen laten maken met nieuwe gebieden en om ‘Safaris With A Difference’ te blijven ontwerpen hebben we in augustus 2015 een avontuurlijke rondreis gemaakt door het noordoosten van Zambia. In 3 weken hebben we North Luangwa National Park, Kapishya Hotsprings, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en…

lees de hele review
Janet en Wil, Tilburg

Zambia-Malawi. Voor de 2e keer een reis geboekt bij Mambulu! Safaris (lees hier het verslag van onze safari in zuid Tanzania). Ook nu weer heeft Rob zijn kunde en kennis getoond. De rondreis die we samen thuis in een ontspannen sfeer hebben samengesteld was perfect en alles was super geregeld. Hierbij een klein impressie van…

lees de hele review
Mieke en Matthieu, Bergeijk

Zambia. Op de Vakantiesalon viel Rob ons op vanwege zijn rustige en vooral niet opdringere service en klantgerichtheid. Dit gaf ons direct een goed gevoel. Na vele contacten én een bezoek bij ons thuis heeft Rob uiteindelijk de voor ons perfecte safarireis georganiseerd. Werkelijk alles klopte aan deze reis. Zowel de safari ervaringen en- beleving…

lees de hele review
Eric en Robbert, Voorschoten/Den Haag

Zuid-Afrika. Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben wij een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je een meer dan perfecte reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken meer dan perfect…

lees de hele review
Mildred en Marian, Amsterdam

Zambia en Malawi. “Machtig mooi Malawi”, dat was de kop van een krantenartikel op 11 januari 2014. Mambulu! Safaris bleek de organisator te zijn van deze reis. We namen contact op en Rob kwam op huisbezoek (wat een service!) en wij legden al onze (luxe)wensen aan hem voor en hij gaf ons ideeën over welke…

lees de hele review
Familie Jurgens, Zoetermeer

Namibië. Ook deze reis was weer perfect verzorgd, alles was tot in de puntjes door Rob geregeld. We hebben alle 3 een onvergetelijke reis gehad. Bedankt Rob en tot de volgende keer/reis!!!Rie, Els en Tom, Zoetermeer

lees de hele review
Marga en Henk, Veenendaal

Botswana. Ondanks het feit dat wij pas 6 weken voor vertrek naar Botswana aan Rob vroegen deze reis voor ons te organiseren was door hem alles vlekkeloos geregeld. De vluchten waren op tijd en er stond steeds iemand op het vliegveld klaar om ons naar het hotel of lodge te brengen. We wilden er een…

lees de hele review
Fanny en Conny, Velserbroek

Botswana. Mambulu! Safaris heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Wij hebben zo’n fantastische reis gehad dat wij zeker wel een keer terug willen keren. Dan zullen wij ook weer voor Mambulu! Safaris kiezen, want zij hebben eraan bijgedragen dat dit zo’n mooie reis is geworden.Fanny en Conny, Velserbroek

lees de hele review
Ans en Lambert, Simonshaven

Zuid Tanzania. Korte samenvatting van onze vakantie in Tanzania (Selous, Mikumi, Udzungwa, Ruaha en Katavi) eind oktober/begin november 2014: een enerverende reis (ruim 1.900 km met de Landcruiser en de binnenlandse vluchten naar Katavi en weer terug naar Dar-es-Salaam), heel veel dieren en vogels gezien, veel vers en lekker fruit gegeten, uitstekende verzorging in de…

lees de hele review
Marjolein en Patrick, Dordrecht

Tanzania. Al een aantal jaar hebben we gedacht aan een reisbestemming in Afrika. Maar hoe pak je dat aan? Bij een reisbureau wordt een boek meegegeven maar weten de medewerkers er eigenlijk niet veel van. Op internet is genoeg te vinden, maar welke organisatie kun je vertrouwen? Tot we op de vakantiebeurs de stand van…

lees de hele review
Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

Zimbabwe en Botswana. Net als vorige jaar onze rondreis door Uganda zijn ook in 2014 onze nieuwe Afrikaanse avonturen weer door Rob georganiseerd. Op weg naar de droombestemmingen Victoria Falls (Zimbabwe) en Okavango-delta (Botswana). Heerlijk om weer terug te zijn in Afrika!Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

lees de hele review
Arianne en Christophe, Zwijnaarde (België)

Kampeersafari Botswana en self drive Zimbabwe. We hebben Rob ontmoet op de vakantiebeurs in Antwerpen en waren meteen geïnteresseerd in zijn programma en expertise, dus boekten we in februari dit jaar ons nieuw avontuur richting Afrika : Botswana stond op ons lijstje, Rob maakte ons ook enthousiast voor Zimbabwe... En ik moet zeggen, héél erg…

lees de hele review
Leen en Ria Versloot, Ede

Zambia en Malawi. Het staat al meerdere malen geschreven bij reiservaringen van mede reisgenoten van Mambulu! Safaris; ga niet zelf in de weer maar laat je reis door Rob organiseren. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Geen verzoek te omslachtig, geen vraag is te veel, Rob adviseert en regelt het vervolgens ook al is…

lees de hele review
Familie Heylen, Nijlen (België)

Zuid Tanzania. In Antwerpen ontmoetten we Rob, die ons met zijn kennis van de streek, toen al kon overtuigen. Onze safari was alvast een droom. Mambulu! Safaris with a difference, zeker een aanrader voor wie niets aan het toeval wil laten. Het wow-gevoel is niet meer weggegaan. Ferdi Heylen en Annemie Vervoort<, Nijlen België

lees de hele review
Helma en Nettie, Ysselsteyn

Malawi. Al enige tijd had ik (Nettie) het verlangen om naar Malawi te gaan. Na veel rondsnuffelen op het internet kwam ik Mambulu! Safaris tegen. Ik besloot contact te leggen met Rob, de man achter Mambulu! Safaris. Hij stond altijd open voor vragen en heeft zelfs het reisschema voor ons aangepast en een verblijf in…

lees de hele review
Cora en Ben van Tol, Hoofddorp

Botswana:. Op de vakantiebeurs 2013 in de Beurs van Berlage Amsterdam zijn we in contact gekomen met Mambulu! Safaris voor een reis naar Botswana. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad.…

lees de hele review
Evelien en Joke, Aalsmeer

Tanzania. Onze reis door noord Tanzania was tot in de puntjes geregeld via Rob. We zijn in ons hoofd al een volgende trip naar Afrika aan het maken. Natuurlijk was Rob de eerste die ik benaderde of hij onze reis kan verzorgen, het was allemaal top wat er geregeld is en ik kan Mambulu! Safaris…

lees de hele review
Paula Konings, Purmerend

Uganda. We kunnen wel uren doorschrijven over onze Uganda ervaring maar kortom: Iedereen, ga naar Uganda, dit land heeft alles: savannes, regenwouden, strandjes, meren, watervallen, gorilla's, chimpansees, leeuwen, luipaarden, aardige mensen, lekker eten en weinig toeristen. Rob, je hebt alles heel goed geregeld, het kan niet beter! Zodra we weer naar Afrika gaan, nemen we…

lees de hele review
Bert en Bernadette Budde, Didam

Zambia, wandelsafari in South Luangwa. Wij danken Rob voor de perfectie organisatie, de verzorging, begeleiding, alles was tot in de puntjes geregeld, een hele prettige ervaring, waarvan wij hebben mogen genieten. Bij ons thuis onder genot van een kopje koffie hebben we samen met Rob gekozen voor de wandelsafari in South Luangwa in Zambia. Al…

lees de hele review
Marja en Joop van Geel, Made

Malawi en Zambia. Lieve mensen, lees je ons verhaal en heb je net als wij een drukke baan en een hectisch leven laat het regelen van je vakantie gerust over aan Rob. Dan komt het allemaal dik voor elkaar. Wij hebben een geweldige reis gemaakt naar Malawi en Zambia. Marja en Joop van Geel, Made

lees de hele review
Janet en Wil, Tilburg

Zuid Tanzania, Mede door Rob en zijn lokale partner is deze vakantie een fantastische ervaring geweest. Het lijkt bijna onmogelijk maar er is geen enkel puntje van kritiek. Bij een volgende vakantie boeken we zeker weer bij Mambulu! Safaris. Bedankt voor een onvergetelijke vakantie. Asante sana!Janet en Wil, Tilburg

lees de hele review
Families Rijswijk en Domburg, Driebruggen

Zambia en Malawi. Oh, wat hebben wij het geweldig gehad. Rob had ontzettende mooie locaties voor ons geregeld, met heel hartelijke en gezellige mensen en heerlijk eten. Geweldig bedankt Rob, alles was tot in de puntjes geregeld. Het is voor ons een onvergetelijke reis geweest. Hiermee hebben jullie ons het echte “Out of Afrika”gevoel…

lees de hele review
Familie Oostwal, Purmerend

Tanzania. Niet zomaar een belofte, een onvergetelijke ervaring, die een ieder is aan te raden.Tijdens onze gesprekken met Rob werd ons verzekerd dat wij vanaf dag 1 ons nergens zorgen over hoefden te maken en alleen maar genieten. Dit is dan ook voor 200% uitgekomen.Yvonne en Piet, Purmerend

lees de hele review
Familie van Dishoeck, Praag

Zambia en Malawi. Ter afwisseling van stedenreizen, maakten we begin dit jaar een, samen met Rob van Mambulu! Safaris gedetailleerd voorbereide, reis door Zambia en Malawi. En jouw enige fout, Rob? Je hebt ons een retourtje geadviseerd! Yvette & Boudewijn van Dishoeck, Praag

lees de hele review
Raymond Jennen, Grevenbicht

Malawi. Ik had als doelen onder andere mooie foto’s te maken. Dat is gelukt op een bijzonder prettige wijze via Mambulu! Safaris. De reis was maatwerk en daar waar nodig was er even contact en werd de gewenste ondersteuning geleverd. Dank voor je begeleiding, zeker in het vlieggedeelte dat niet tot je pakket behoorde.Raymond Jennen,…

lees de hele review
Familie van Veen, Capelle a/d IJssel

Tanzania en Zanzibar. Een kennis was een jaar eerder in Tanzania geweest voor een safari en aansluitend een aantal dagen naar Zanzibar. Ze vertelde over een safari "op maat" geregeld door Mambulu! Safaris en dat dat zo goed bevallen was. Zo kwamen we bij Rob terecht en inderdaad; geen woord te veel gezegd. Vanaf…

lees de hele review
Familie Kole-Groeneveld, Almere

Zambia en Malawi. Na bijna 20 jaar wilden wij het ziekenhuis in Zambia bezoeken waar we van 1989-1994 gewerkt en gewoond hebben, deze plek aan onze dochters laten zien en door het land reizen. Met zo’n vraag kan Rob uit de voeten. Het werd een bijzondere reis waarop we veel gezien hebben, zowel natuur als…

lees de hele review
Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

Uganda. Dankzij de perfekte voorbereidingen van Rob en de geweldige begeleiding van onze gids en chauffeur Dan beleefden wij in Uganda het ware Afrika.Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

lees de hele review

Reviews

Lees hier de reviews van mensen die reeds met ons reisden. Al sinds 2010 verzorgen wij, naar volle tevredenheid van onze gasten zorgeloze maatwerk safari’s in Afrika. Samen met hen ontwerpen wij individuele safari’s naar de mooiste bestemmingen in oost en zuidelijk Afrika. Zo hebben wij al vele safari’s mogen organiseren naar onder andere naar Botswana, Zambia, Malawi, Namibië, Tanzania, Zimbabwe, Zuid-Afrika en Uganda.

Hieronder treft u de reviews die wij na afloop van de safari’s mochten ontvangen van onze gasten. Onze zeer persoonlijke aanpak, kennis en advies en onze vlekkeloze uitvoering worden zeer gewaardeerd. 

Reviews van enkele van onze gasten

Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Mambulu! Safaris over een uitgebreide en eigen persoonlijke ervaring beschikt. Goed luisteren naar onze wensen en op basis daarvan een droomreis samenstellen.
(De heer en mevrouw van Amelrooij-Siebe maakten een fly-in safari in Botswana)

Zonder overdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt.
(Rinse Tamsma maakte met zijn gezin een safari in Botswana)

We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren.
(De heer en mevrouw van Sintruyen maakten een familie safari in Zambia en Malawi ter ere van hun 40-jarig huwelijksfeest)

Alles goed tot in de puntjes voorbereid en in orde. Telefonisch contact met Rob verliep steeds vlot, hartelijk en niet opdringerig.
(Josephine en Luc van Hollebeke maakten samen met hun vrienden een maatwerk safari in Namibië)

Lees hieronder reviews van andere gasten waarvoor wij een zorgeloze maatwerk safari mochten organiseren.

vraag gratis offerte op maat aan

Reviews van onze gasten

Familie Doornweerd, Bussum

Zambia Onvergetelijke en prachtige safari in Zambia. Het was een feestje om ons door Rob te laten informeren, adviseren en deze reis door hem te laten organiseren.

lees de hele review
Claudia, Erik, Els en Vincent, Zaandam/Soest

Namibië. We hebben al meerdere keren selfdrive safaris door Botswana en Namibië gedaan en wilden graag nu een ongerept deel van Namibië bezoeken, iets nieuws. Dat heeft Rob super naar onze wensen met samengesteld door een guided selfdrive Namibië te ontwerpen. Wij konden heerlijk genieten van deze mooie reis.

lees de hele review
Liesbeth en Johan, Woubrugge

Zuid Tanzania. Ter voorbereiding van onze safari in zuid Tanzania hebben we een leuk gesprek gevoerd met Rob van Mambulu! Safari’s over hetgeen wij wilden, zowel bij hem thuis als bij ons. Problemen met onze visums gehad, maar hij heeft ons daarmee geweldig geholpen. Dit bedrijf geeft service met een grote S.

lees de hele review
Familie van Ginkel, Holsloot (Dr)

Zuid-Afrika. Nog één keer wilden wij als gezin op vakantie naar Zuid-Afrika. Na een avond Googlen kwam ik op de site van Rob. De persoonlijke benadering sprak mij gelijk aan en dus hebben we een afspraak gemaakt bij ons thuis.

lees de hele review
Rudolf Jan en Marjon, Zoetermeer

Malawi. Na een fantastische ervaring waarbij we het Nyika plateau, Mzuzu en het meer van Malawi bezochten, wilden we graag nog een keer terugkomen.  In 2023 is dit gelukt en in dit reisverslag schrijf ik over onze ervaringen met tussendoor veel praktische tips. Welkom in Malawi!

lees de hele review
Kristin en Toni, Mechelen (Belgie)

Tanzania en Burundi. Na een heerlijke reis naar Botswana – ook met Mambulu! Safaris – is dit jaar onze keuze gevallen op het zuiden van Tanzania, met enkele dagen Bujumbura. Als je geen zin hebt om het allemaal zelf uit te zoeken en je wil zorgeloos en zonder stress Afrika ontdekken, dan is Rob…

lees de hele review
Ada, Cees, Sylvia en Wieger, Pijnacker/Alkmaar

Zambia. Na de goede ervaring van onze Tanzania fly-in safari van vorig jaar, hadden wij nu het plan naar Zambia te gaan. We namen weer contact op met Rob en hij gaf het advies om eens te kijken op internet bij Classic Zambia. “Heel basic” waarschuwde hij “maar wel wat jullie zoeken”.

lees de hele review
Sandra en Jack, Breda

Uganda. Alles wat ‘safari’ Afrika kan bieden bij elkaar komt in Uganda. Opnieuw een perfect georganiseerde reis. Met Rob blijft het prettig en kort schakelen en snel regelen vooraf, met oog op de wensen.

lees de hele review
Karin en Kees, Best

Namibië, Botswana en Zimbabwe. In 2019 hebben we Rob ontmoet op de Beurs Bijzondere Reizen. Een afspraak was zo gemaakt en bij ons thuis hebben we een route uitgestippeld. Rob heeft goed naar onze wensen geluisterd. We zouden zelf gaan rijden, voldoende tijd om alles te zien, combinatie van campings en lodges.

lees de hele review
Nitti en Martina, Overijse (België)

Namibië. Via Google ontdekte ik Mambulu! Safaris en en het sprak me onmiddellijk aan. Maatwerk is hier de norm. Tja, en dan de reis zelf uiteraard…episch ! Het land is prachtig, de landschappen zijn telkens anders, en altijd fantastisch, de mensen zijn vriendelijk

lees de hele review
Mirella en Ruud, Vlissingen

Namibië en Botswana. We genieten na van een prachtige maand in twee wonderschone landen in Afrika. Prachtige landschappen in Namibië en veel, heel veel wild in Botswana. Daarnaast een hele speciale ervaring om de nacht door te brengen op een zoutpan met een onuitsprekelijke naam vanuit Planet Baobab.

lees de hele review
Karine en Marc, Loenhout (België)

Zimbabwe. Verslag van een geslaagde, avontuurlijke fly-in safari in Zimbabwe. Na alle corona-ellende en uitgestelde trips was onze reishonger en het verlangen naar Afrika wel bijzonder groot geworden. Reden genoeg om terug een beroep te doen op de vakkennis van Rob’s Mambulu! Safaris. Ondertussen kent hij ons reeds voldoende om een programma uit te werken…

lees de hele review
Christa en Cor, Oudorp

Tanzania. Wij wilden graag naar de verschillende parken in het noorden van Tanzania. Daarbij wilden we in ieder geval 3 nachten in de Serengeti verblijven om mogelijk iets van de migratie te kunnen zien. Na een goed voorstel van Rob zijn we na enig uitstel door Corona dit jaar op reis geweest.

lees de hele review
Ada en Koos, Hoofddorp

Zuid-Afrika. Na een heel plezierig contact op de vakantiebeurs heeft Rob, eigenaar Mambulu! Safaris, een heel mooie reis voor ons op papier gezet. Gestart in Johannesburg voor een rondje wildparken van circa 10 dagen. Daarna naar het zuiden om van Port Elizabeth naar Kaapstad te rijden. Ook dit was een schitterende tocht. Rob, je hebt…

lees de hele review
Ada, Cees, Sylvia en Wieger, Pijnacker/Alkmaar

Tanzania. In overleg met Rob is een prachtige safarireis samengesteld. Tijdens de reis klopte echt alles. We werden overal keurig op tijd opgehaald. De gidsen in de drie parken waren fantastisch. Het personeel in de lodges was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.

lees de hele review
Sandra en Jack, Breda

Botswana en Victoria Falls. Verslag van een geslaagde ontzorgde fly-in safari in Botswana met bezoek Victoria watervallen!

lees de hele review
Familie van Berckel, Bennebroek

Zuid-Afrika. Verslag een paradijselijke familiereis in Zuid-Afrika naar Kaapstad en Garden Route. De liefde voor Afrika is definitief overgeslagen!

lees de hele review
Kristin Van Hoolst en Toni Dohogne, Mechelen

Botswana. Lees hier over de stilte en idyllische plaatsen tijdens de prachtige selfdrive safari die Kristin en Toni maakten in Botswana!

lees de hele review
Familie van Aarle, Nuland

Zuid-Afrika. Verslag van een geweldige familiereis naar Zuid-Afrika. De reis startte met 5 dagen Citytrip in Kaapstad en daarna 4 dagen naar Madikwe Game Reserve voor een adembenemend mooie safari.

lees de hele review
Familie Kessels, Noordwijkerhout

Tanzania. De familie Kessels maakte met hun jonge kinderen een maatwerk safari in Tanzania en Zanzibar. Lees het verslag van hun onvergetelijke safari!

lees de hele review
Josée en Elisa, Uitgeest

Zuid-Afrika. Josée en dochter Elisa maakten een onvergetelijke reis in Zuid-Afrika. Wij organiseerden een mooie reis van Kaapstad naar Sabi Sands bij Kruger National Park.

lees de hele review
Marcel en Liesbeth Schaap, Hoevelaken

Namibië en Botswana. In oktober 2021 hebben we een prachtige roadtrip gemaakt door Namibië en die eindigde in Botswana. Als oud-collega’s spraken Rob Sijm en ik ruim 15 jaar geleden al regelmatig over onze reizen naar Afrika. Op het moment dat Rob “Mambulu! Safaris” startte in 2010 heb ik hem direct beloofd een safari bij…

lees de hele review
Honeymoon Zambia Valentina and Lukas, Wenen (Oostenrijk)

Zambia. Mambulu! Safaris and Rob created the perfect honeymoon in Zambia for us. It was the ideal mixture of adventure, animals, and days in remote nature where it was just the two of us (and some hippos, elephants, leopards…).

lees de hele review
Irma en Patrick, Temse (België)

Zambia. Irma en Patrick hebben een geslaagde fotografie safari gemaakt in South Luangwa National Park in Zambia. Samen met een Nederlandstalige natuurfotograaf en wildlife gids hebben ze een aantal dagen doorgebracht in de wildernis tussen de wilde dieren. Deze prachtige video geeft een impressie van hun ervaringen en de schoonheid van ‘het mooiste natuurpark van…

lees de hele review
Onze safari – van Zambia naar Zimbabwe

Zimbabwe. Een studiereis in Zimbabwe stond al langer op ons lijstje. En dan met name een bezoek aan Mana Pools. In november 2019 hebben we de daad bij het woord gevoegd en hebben we een prachtige reis door dit fantastische en goed bereisbare land gemaakt. Lees in 2 delen het verslag van onze reis over…

lees de hele review
Privé safari Tanzania familie Schuurman, Enschede

Tanzania. Ons eerste uitgebreide telefoongesprek deden we met Rob en ons vieren. We hadden ons goed voorbereid en wisten alles wat we niet wisten. Rob wist wat we allemaal nog meer niet wisten en nam ons virtueel bij de hand. Dat leverde een eerste plan op waar alles in verwerkt was dat maar enigszins aan…

lees de hele review
Ellen en Chris, Alkmaar

Tanzania en Zanzibar. Mijn ervaring met Mambulu! safaris was geweldig! Vanaf het begin tot het eind was alles tot in de puntjes geregeld.

lees de hele review
Carla en Marcel, Chaam (NB)

Zambia en Malawi. Al jaren dromen we van Afrika, maar wat willen we zien in Afrika en hoe gaan we dat aanpakken. Ik stuurde een kort mailtje en werd dezelfde dag nog door Rob gebeld. Na een plezierig telefoongesprek ging Rob aan de slag om een ontwerp te maken op basis van onze wensen. Onvoorstelbaar…

lees de hele review
Isabel en Hans, Lisse

Namibië, Botswana en Zimbabwe. Toen het idee opkwam om naar Namibië en Botswana te gaan werd al snel duidelijk dat wij hulp nodig hadden om het te organiseren. Wij zijn al over de hele wereld in allerlei landen geweest maar voor zo'n reis heb je de expertise nodig van iemand die het gezien en gedaan…

lees de hele review
Stephanie, Pieter, Sien en Harold, Gent (België)

Botswana en Zimbabwe. Via en korte zoektocht op internet bij Mambulu! Safaris beland. Al snel werd Mambulu! gewoon Rob. Rob plande voor ons een prachtige reis. Vier jonge mensen die nog nooit in Afrika waren geweest. De professionaliteit en het tempo waarmee onze vragen en opmerkingen werden behandeld alvorens ons vertrek was onevenaarbaar. We vertrokken…

lees de hele review
Karine en Marc, Loenhout (België)

Zambia. Al voor de 3de maal klopten wij bij Rob aan voor een safari op maat, dit maal Zambia.Vanaf het huisbezoek en opmaak programma dat wordt aangepast tot het volledig beantwoordt aan de wensen van de klant, tot en met de laatste info voor vertrek staat Rob met zijn deskundige kennis van het terrein klaar…

lees de hele review
Chris, Paul en Wilco, Den Bosch

Zambia en Malawi. Prima werk Rob bedankt en ook van jullie lokale partner. Samenvattend kunnen we stellen dat we hebben genoten van een prachtige reis door Zambia en Malawi, uitstekend georganiseerd door Mambulu! Safaris en hun partner.

lees de hele review
Familie van der Kolk, Alkmaar

Namibië. We kunnen iedereen die voor het eerst naar Afrika gaat zeker aanraden om de reis door jou te laten verzorgen. Wij hebben een fantastische reis mogen beleven in Namibië. Je hebt ons naar een zeer gevarieerd aantal plaatsen laten gaan.

lees de hele review
Tiny en Mario, Spijkenisse

Malawi en Zambia. Mambulu! Safaris levert een geheel naar wens passende reis, aangevuld met goede tips. Bij het opstellen van de reis is het voor Mambulu! geen enkel bezwaar de reis plannen diverse keren aan te passen welke in een zeer overzicht digitaal bestand aangeleverd worden.

lees de hele review
Familie van Amelrooij-Siebe, Amstelveen

Botswana. Op het internet Mambulu! Safaris gevonden. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Mambulu! Safaris over een uitgebreide en eigen persoonlijke ervaring beschikt. Goed luisteren naar onze wensen en op basis daarvan een droomreis samenstellen.

lees de hele review
Evelien en Robbert, Zoetermeer

Zuid-Afrika, Namibië, Zambia en Botswana. Rob, dank je wel voor al je hulp, je prachtige reisontwerp en niet te vergeten alle tips die je ons gegeven hebt. Wij hebben zijn een onvergetelijke reis rijker. Hopelijk tot ziens!

lees de hele review
Simone en George, Hoofddorp

Fotografie safari Zambia. Rob en
Marja, hartelijk dank voor het uitstippelen van onze droomvakantie, alles is
eigenlijk precies zo gegaan als jullie gezegd hebben. Tot aan de 45 graden aan
toe. Op naar de
volgende safari.

lees de hele review
Dineke, Co, Trees en Teun, Driebruggen

Malawi en Zambia.
Wat hebben wij weer een prachtige reis gehad! Rob Sijm heeft onze reis weer uitgestippeld. Het directe en persoonlijke contact en de uitleg en begeleiding die wij gehad hebben van Rob, heeft er toe bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijke vakantie is geweest. Ook deze keer had hij alles weer…

lees de hele review
Janet en Wil, Tilburg

Tanzania. Voor de vierde keer hebben we een reis geboekt via Rob en wederom was het een reis die tot in de puntjes verzorgd was. Een volgende vakantie naar Afrika boeken wij zeker weer bij Rob.

lees de hele review
Mathilde en Ruben, Velserbroek

Kilimanjaro en Tanzania. Rob heeft ons uitstekend geholpen met onze reis naar Tanzania. Hij doet zijn uiterste best je wensen in een totaal pakket samen te laten komen en past het aan tot je tevreden bent. Wij hebben de eerste week de Kilimanjaro beklommen. Gevolgd door een week safari door Tarangire, Ngorongoro, Serengeti en Lake…

lees de hele review
Petra en Imme, Aerdenhout

Tanzania. Tot in de puntjes verzorgde top safari in Tanzania gehad. Zeer goed geregeld door Rob, zeer fijne en snelle communicatie. Zeer zorgvuldig uitgezochte accommodaties van luxe hotel tot tentenkamp in de Serengeti. Betrouwbare en zeer aardige chauffeur met kennis van zaken die ons rondleidde door zijn geliefde Tanzania.

lees de hele review
Linda, Merksem (België)

Zambia. Bedankt Rob, om dit alles weer perfect te organiseren voor mij.
Zambia heeft mijn hart veroverd, en hoop in de toekomst nog weer te keren!
Had vorig jaar fotosafari gemaakt in het wondermooie South Luangwa park, en kon er niet genoeg van krijgen...
Wederom een prachtige ervaring!

lees de hele review
Henny en Leny, Oudesluis (NH)

Zuid-Afrika. Het was een prachtige reis. Alles is gegaan zoals afgesproken, complimenten voor Mambulu. We zijn op 4 verschillende safari's geweest, dat was genieten van alles wat we zagen. Bij allen was de tent of het huisje super in orde. het eten was ruim gevarieerd. We hebben samen genoten van de natuur de rust. Mooie…

lees de hele review
Lambert en Ans, Simonshaven

Zambia en Malawi. Samenvattend kunnen we stellen dat we hebben genoten van een prachtige reis door oost Afrika, uitstekend georganiseerd door Mambulu! Safaris en hun partners. De kwaliteit van de driver/guides, de auto’s en de accommodaties waren voortreffelijk en hebben er voor gezorgd dat we weer heel veel gezien en geleerd hebben, en gevrijwaard…

lees de hele review
Droom safari Priscilla en Nick, Haarlem

Zuid-Afrika. Rob heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. Wij moesten het vliegtuig en de huurauto in stappen en genieten, meer niet! Het was een droom voor ons als zo een jong stel! De accommodaties waren sprookjes en de pracht van het land zelf, daar hoefde Rob dan weer niets voor te doen. Het…

lees de hele review
Jan & Jos en Peter Paul & Marjan, Zeeland (Gld)

Botswana. Samen met Mambulu hebben wij een prachtige self-drive safari rondreis van 26 dagen in Botswana samengesteld. De persoonlijke aanpak en de klik met Rob waren doorslaggevend om met hem in zee te gaan. Zijn kennis van zaken en ervaring was in de uitwerking van onze reis van onschatbare waarde. Samen hebben we met veel plezier en voorpret…

lees de hele review
Familie Kremer, Amstelveen

Tanzania. Afgelopen zomervakantie zijn we samen met onze 2 kinderen, van 12 en 14 jaar, op safari geweest. Wat een geweldige ervaring!!! Alles bij elkaar was het een vakantie om nooit meer te vergeten!!! Mambulu! Safaris / Rob Sijm... Super bedankt!! Nadat Rob, vorig jaar, bij ons thuis al onze wensen had doorgenomen, adviseerde hij ons om…

lees de hele review
Familie van Sintruyen, Kontich (België)

Zambia en Malawi. Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren op de vakantiebeurs in Antwerpen voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu! Safaris. Ondanks het feit dat we pas drie jaar later wensten te vertrekken i.v.m. de leeftijd van onze kleinkinderen, werden we jaarlijks op de hoogte gehouden van…

lees de hele review
Familie Tamsma, Delft

Botswana. Volledig stressvrije vakantie. Wij reizen al dertig jaar prive & zakelijk de hele wereld over. Zonder onderdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt.& Mambulu! Safaris en de locale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!Familie Tamsma,Delft

lees de hele review
Josephine, An, Luc en Dirk, Oostkamp (België)

Namibië. In een woord uit de drukken Namibië is adembenemend. En dit allemaal zonder problemen geregeld door Rob van Mambulu! Safaris. Bedankt voor de mooie reis die blijft hangen. De verscheidenheid in landschappen met steeds veranderende zichten, met dieren en fauna, de hobbelige zandwegen, de stilte, de verlatenheid en de fantastische lodgen.Groeten,'De vier Belgen'

lees de hele review
Linda Adriaenssens, Merksem (België)

Zambia. Wou al lang naar Zambia, maar vermits ik alleen reis was dit niet zo evident, groepsreizen zijn er bijna niet te vinden….Tot ik Rob op het vakantiesalon in Antwerpen tegenkwam, en hij me nog meer zin deed krijgen. Bedankt Rob, om die droom waar te maken!
Groetjes, Linda

lees de hele review
Karine en Marc, Loenhout (België)

Namibië. Rob, voor de tweede maal mochten wij jou deskundige en zeer persoonlijke begeleiding en aanpak ondervinden. Het was alweer een voorrecht met jou te kunnen samenwerken, nogmaals bedankt voor alles. En wat betreft Afrika, ons verhaal is nog niet uitverteld zo vermoeden wij. Dus als het opnieuw begint te kriebelen vinden wij vast en…

lees de hele review
Eline, Tom, Laura en Bob, Hoogstraten (België)

Botswana. Deze reis was voor ons een onvergetelijke ervaring, met prachtige landschappen, veel dieren en zeer vriendelijke mensen! Wij kunnen dit alleen maar aanraden, zo een avontuur moet je eens meegemaakt hebben! En Mambulu! Safaris heeft de ervaring alleen nog maar beter gemaakt! Groeten, Eline, Tom, Laura en Bob

lees de hele review
Familie Blans, Rijnsburg

Zambia. In juni van dit jaar hebben wij een reis gemaakt naar Zambia. Het was onze eerste kennismaking met Afrika. Een al lange gekoesterde wens die nu uit kwam. Mambulu Safaris heeft goed naar onze wensen geluisterd en voor ons een prachtige onvergetelijke reis samengesteld. Fijn dat Mambulu Safaris onze dromen heeft kunnen waar maken.Met…

lees de hele review
Familie Prinsze, Uithoorn

Namibië. In het vliegtuig kijken we terug op een fantastische week. Onze veel te korte Namibie safari was dankzij Mambulu! Safaris een fantastische kennismaking met Namibie en smaakte zeker naar meer. Wij komen terug naar Namibie en bij Mambulu! Safaris. Met vriendelijke groeten, Deborah, Ruud, Rutger, Florien, Lieke en Marc

lees de hele review
Janet & Wil, Tilburg

Tanzania. Voor de derde keer een vakantie geboekt bij Mambulu! Safaris. Deze keer een reis dwars door Tanzania. Ondanks de soms lange dagen hebben we genoten en ook nu was de reis perfect verzorgd. Ook voor onze chauffeur Mohammed was deze reis voor een deel over wegen waar hij nog nooit geweest was. Het lijkt…

lees de hele review
Coralise en Sam Bennani, Warmond

Zambia. Als doorgewinterde Afrika gangers wilden wij deze keer een op maat gemaakte Photo Safari realiseren naar Zambia. Met Rob is alles tot in de laatste puntjes uitgewerkt. En zoals een professional laat hij niets aan het toeval over met oog op detail. Ook gezien de hoge eisen die wij stelden is Rob een kampioen…

lees de hele review
Mambulu! Safaris Botswana

Botswana. Botswana is een perfect land voor een safari op maat. Of u nu een luxe fly-in safari wilt maken of een selfdrive safari, het land biedt vele mogelijkheden. Wij hebben in november een selfdrive safari gemaakt, met start- en eindpunt Windhoek (Namibië), de Panhandle van de Okavango Delta in Botswana, de Zambezi Region in…

lees de hele review
Annelies, Annekee & Marijn, Den Haag

Malawi en Zambia. Hoe vind je reizend via Malawi een geboorteplek in Zambia, in een stadje volledig off the beaten tourist track? Het leek een mission impossible, maar Mambulu! Safaris heeft het voor elkaar gekregen. Het was een top reis! Mambulu! Safaris is een bijzonder professionele organisatie, die de reis slim heeft samengesteld en fantastisch…

lees de hele review
Marieke en Maarten, Kuala Lumpur

Huwelijksreis Zambia en Malawi. Onze huwelijksreis naar Zambia en Malawi was er een om nooit te vergeten. Van in het begin tot het einde zijn we op een professionele en vriendelijke manier begeleid geweest door Rob. Hij heeft een reis opgesteld binnen ons budget en volledig binnen onze verwachtingen met nog een aantal aangename verrassingen…

lees de hele review
Carolien en Roeland, Tielt Winge (België)

Livingstone (Zambia) en Botswana. In september zijn we terug gekeerd naar Afrika, het continent waar we ons hart verloren hebben. Ditmaal organiseerde Mambulu Safaris onze reis. Rob heeft een prachtige reis geregeld. Ik kan alleen maar zeggen dat Botswana meer dan de moeite waard is om te ontdekken. Als je nog zou twijfelen…Gewoon doen !!

lees de hele review
Familie van der Wiel, Noordwijk

Malawi en Zambia. Wij wilden ons huwelijksjubileum vieren met ‘iets speciaals’. Waar andere organisatoren bij het horen van de leeftijd van de kleindochters snel afhaakten, ging Mambulu! Safaris / Rob Sijm met dit gegeven juist enthousiast aan de slag. Daarbij hadden we ook ruimte en flexibiliteit om zelf een deel van het programma te organiseren.…

lees de hele review
Karine en Marc Geerts, Loenhout (België)

Uganda. Rob, wij willen jou nogmaals bedanken voor je deskundige en zeer persoonlijke aanpak en begeleiding bij het in vorm gieten en waarmaken van onze droomreis. En zoals wij al eerder aangaven, als de lokroep van Afrika nogmaals weerklinkt in onze oren zou het ook een voorrecht zijn om terug met jou samen te…

lees de hele review
Families Brandenburg en Visser, Amstelveen en Zutphen

Zambia. Opnieuw heeft Rob voor ons een geweldige reis samengesteld. Dit keer naar een deel van Zambia dat niet veel door toeristen wordt bezocht. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Rob nogmaals onze hartelijke dank en wie weet tot een volgende keer. Groetjes Lida, Olga, Alfons en Martin

lees de hele review
Merina en Peter Polling, Heusden (NB)

Zambia en Malawi. We gaan dit jaar naar Afrika. De voorbereidingen begonnen al in 2015. We kwamen terecht bij een kleine gespecialiseerde organisatie met veel lokaal contact: Mambulu! Safaris. We willen langs deze weg Rob Sijm van Mambulu! Safaris heel erg bedanken voor het luisteren naar onze wensen. Hij heeft het heel goed begrepen, en…

lees de hele review
Mambulu! Safaris Namibië

Namibië. Namibië is een paradijs voor self-drive safaris of self-drive safari’s met een gids (guided self-drive). Wij hebben in juni 2016 een self-drive safari gemaakt door de meest afgelegen gebieden van Namibië, onder andere de Palmwag concessie, Damaraland en Kaokoland. We zijn geëindigd in en om Etosha National Park. Lees hieronder ons verslag van deze…

lees de hele review
André van Hecke & Filip Saerens (België)

Uganda. Als je eenmaal op vakantie bent geweest in Afrika, dan zal je er zo’n sterke “binding” mee krijgen om er graag opnieuw naar toe te gaan. En dat was zo ook met ons. Na Ethiopië, Kenia, Botswana en Zambia te hebben bezocht, zijn we naar Uganda gegaan. Wij hebben de volledige reisorganisatie in handen…

lees de hele review
Family Crompton, Geneva (Switzerland)

Zambia. Thanks to Mambulu! Safaris I took my family, ten of us, to Zambia for a safari for my 70th birthday. It was an unforgettable week for all of us and I can highly recommend this trip as well as Mambulu! Safaris and its owner, Rob Sijm who took such good care of us. The…

lees de hele review
Familie Crijns, Roermond

Namibië, Botswana en Zimbabwe. Wij startten onze Afrika experience in Windhoek in Namibië. Daarna hebben we een rondvlucht gemaakt boven Sossusvlei, boottochten en game drives gemaakt in de Okavango Delta en Chobe National Park in Botswana en de Victoria watervallen bezocht in Zimbabwe. Hierna eindigde onze trip via Mambulu! Safaris, waarvan wij voluit kunnen zeggen…

lees de hele review
André van Hecke, Zoersel (België)

Zambia. Mijn herpetologische Zambia reis met Mambulu Safaris! werd een uitzonderlijk succes; 53 soorten amfibieën & reptielen voor een excursie van 9 dagen ter plaatse. Mambulu! Safaris bleek voor mij de geschikte herpetologische Zambia reis te kunnen samenstellen. Mijn oprechte dank voor dit alles aan Rob Sijm & Frank Willems! André van Hecke, Zoersel (België)

lees de hele review
Familie Scheeper, Rotterdam

Zambia. Voor onze “Back to Zambia” trip, waar we begin jaren 90 ruim 3 jaar hebben gewoond, hebben we Rob gevraagd om samen met ons deze al jaren geplande vakantie nu eindelijk te organiseren. Een vakantie waar we met veel plezier op terug kijken en waar we over jaren nog over praten. We zijn Rob,…

lees de hele review
Miranda en Rob, Heers (België)

Zambia en Malawi. Zoals telefonisch reeds besproken, was onze foto-safarireis naar Zambia een groot en onvergetelijk succes ! Onze welgemeende en hartelijke dank voor de perfecte organisatie hiervan. Wij hadden al heel wat in ervaring met Afrika-reizen, maar deze reis was écht de max, er is werkelijk geen enkel minpunt te vermelden. Samen met je…

lees de hele review
Mambulu! Safaris selfdrive Zambia

Zambia. Om onze gasten kennis te kunnen laten maken met nieuwe gebieden en om ‘Safaris With A Difference’ te blijven ontwerpen hebben we in augustus 2015 een avontuurlijke rondreis gemaakt door het noordoosten van Zambia. In 3 weken hebben we North Luangwa National Park, Kapishya Hotsprings, Bangweulu Wetlands, Kasanka National Park, Mutinondo Wilderness Area en…

lees de hele review
Janet en Wil, Tilburg

Zambia-Malawi. Voor de 2e keer een reis geboekt bij Mambulu! Safaris (lees hier het verslag van onze safari in zuid Tanzania). Ook nu weer heeft Rob zijn kunde en kennis getoond. De rondreis die we samen thuis in een ontspannen sfeer hebben samengesteld was perfect en alles was super geregeld. Hierbij een klein impressie van…

lees de hele review
Mieke en Matthieu, Bergeijk

Zambia. Op de Vakantiesalon viel Rob ons op vanwege zijn rustige en vooral niet opdringere service en klantgerichtheid. Dit gaf ons direct een goed gevoel. Na vele contacten én een bezoek bij ons thuis heeft Rob uiteindelijk de voor ons perfecte safarireis georganiseerd. Werkelijk alles klopte aan deze reis. Zowel de safari ervaringen en- beleving…

lees de hele review
Eric en Robbert, Voorschoten/Den Haag

Zuid-Afrika. Zoals reeds telefonisch aangegeven hebben wij een meer dan perfecte reis naar Zuid-Afrika gehad. En om eerlijk te zijn hebben we deze reis aan jou te danken. Ondanks dat we pas laat contact met je zochten heb je een meer dan perfecte reis voor ons uitgestippeld. Je hebt onze input en verzoeken meer dan perfect…

lees de hele review
Mildred en Marian, Amsterdam

Zambia en Malawi. “Machtig mooi Malawi”, dat was de kop van een krantenartikel op 11 januari 2014. Mambulu! Safaris bleek de organisator te zijn van deze reis. We namen contact op en Rob kwam op huisbezoek (wat een service!) en wij legden al onze (luxe)wensen aan hem voor en hij gaf ons ideeën over welke…

lees de hele review
Familie Jurgens, Zoetermeer

Namibië. Ook deze reis was weer perfect verzorgd, alles was tot in de puntjes door Rob geregeld. We hebben alle 3 een onvergetelijke reis gehad. Bedankt Rob en tot de volgende keer/reis!!!Rie, Els en Tom, Zoetermeer

lees de hele review
Marga en Henk, Veenendaal

Botswana. Ondanks het feit dat wij pas 6 weken voor vertrek naar Botswana aan Rob vroegen deze reis voor ons te organiseren was door hem alles vlekkeloos geregeld. De vluchten waren op tijd en er stond steeds iemand op het vliegveld klaar om ons naar het hotel of lodge te brengen. We wilden er een…

lees de hele review
Fanny en Conny, Velserbroek

Botswana. Mambulu! Safaris heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Wij hebben zo’n fantastische reis gehad dat wij zeker wel een keer terug willen keren. Dan zullen wij ook weer voor Mambulu! Safaris kiezen, want zij hebben eraan bijgedragen dat dit zo’n mooie reis is geworden.Fanny en Conny, Velserbroek

lees de hele review
Ans en Lambert, Simonshaven

Zuid Tanzania. Korte samenvatting van onze vakantie in Tanzania (Selous, Mikumi, Udzungwa, Ruaha en Katavi) eind oktober/begin november 2014: een enerverende reis (ruim 1.900 km met de Landcruiser en de binnenlandse vluchten naar Katavi en weer terug naar Dar-es-Salaam), heel veel dieren en vogels gezien, veel vers en lekker fruit gegeten, uitstekende verzorging in de…

lees de hele review
Marjolein en Patrick, Dordrecht

Tanzania. Al een aantal jaar hebben we gedacht aan een reisbestemming in Afrika. Maar hoe pak je dat aan? Bij een reisbureau wordt een boek meegegeven maar weten de medewerkers er eigenlijk niet veel van. Op internet is genoeg te vinden, maar welke organisatie kun je vertrouwen? Tot we op de vakantiebeurs de stand van…

lees de hele review
Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

Zimbabwe en Botswana. Net als vorige jaar onze rondreis door Uganda zijn ook in 2014 onze nieuwe Afrikaanse avonturen weer door Rob georganiseerd. Op weg naar de droombestemmingen Victoria Falls (Zimbabwe) en Okavango-delta (Botswana). Heerlijk om weer terug te zijn in Afrika!Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

lees de hele review
Arianne en Christophe, Zwijnaarde (België)

Kampeersafari Botswana en self drive Zimbabwe. We hebben Rob ontmoet op de vakantiebeurs in Antwerpen en waren meteen geïnteresseerd in zijn programma en expertise, dus boekten we in februari dit jaar ons nieuw avontuur richting Afrika : Botswana stond op ons lijstje, Rob maakte ons ook enthousiast voor Zimbabwe... En ik moet zeggen, héél erg…

lees de hele review
Leen en Ria Versloot, Ede

Zambia en Malawi. Het staat al meerdere malen geschreven bij reiservaringen van mede reisgenoten van Mambulu! Safaris; ga niet zelf in de weer maar laat je reis door Rob organiseren. Wij sluiten ons daar volledig bij aan. Geen verzoek te omslachtig, geen vraag is te veel, Rob adviseert en regelt het vervolgens ook al is…

lees de hele review
Familie Heylen, Nijlen (België)

Zuid Tanzania. In Antwerpen ontmoetten we Rob, die ons met zijn kennis van de streek, toen al kon overtuigen. Onze safari was alvast een droom. Mambulu! Safaris with a difference, zeker een aanrader voor wie niets aan het toeval wil laten. Het wow-gevoel is niet meer weggegaan. Ferdi Heylen en Annemie Vervoort<, Nijlen België

lees de hele review
Helma en Nettie, Ysselsteyn

Malawi. Al enige tijd had ik (Nettie) het verlangen om naar Malawi te gaan. Na veel rondsnuffelen op het internet kwam ik Mambulu! Safaris tegen. Ik besloot contact te leggen met Rob, de man achter Mambulu! Safaris. Hij stond altijd open voor vragen en heeft zelfs het reisschema voor ons aangepast en een verblijf in…

lees de hele review
Cora en Ben van Tol, Hoofddorp

Botswana:. Op de vakantiebeurs 2013 in de Beurs van Berlage Amsterdam zijn we in contact gekomen met Mambulu! Safaris voor een reis naar Botswana. Na het 1e contact op de beurs is Rob bij ons thuis geweest en heeft aan de hand van onze wensen een 1e opzet gemaakt. We hebben een fantastische reis gehad.…

lees de hele review
Evelien en Joke, Aalsmeer

Tanzania. Onze reis door noord Tanzania was tot in de puntjes geregeld via Rob. We zijn in ons hoofd al een volgende trip naar Afrika aan het maken. Natuurlijk was Rob de eerste die ik benaderde of hij onze reis kan verzorgen, het was allemaal top wat er geregeld is en ik kan Mambulu! Safaris…

lees de hele review
Paula Konings, Purmerend

Uganda. We kunnen wel uren doorschrijven over onze Uganda ervaring maar kortom: Iedereen, ga naar Uganda, dit land heeft alles: savannes, regenwouden, strandjes, meren, watervallen, gorilla's, chimpansees, leeuwen, luipaarden, aardige mensen, lekker eten en weinig toeristen. Rob, je hebt alles heel goed geregeld, het kan niet beter! Zodra we weer naar Afrika gaan, nemen we…

lees de hele review
Bert en Bernadette Budde, Didam

Zambia, wandelsafari in South Luangwa. Wij danken Rob voor de perfectie organisatie, de verzorging, begeleiding, alles was tot in de puntjes geregeld, een hele prettige ervaring, waarvan wij hebben mogen genieten. Bij ons thuis onder genot van een kopje koffie hebben we samen met Rob gekozen voor de wandelsafari in South Luangwa in Zambia. Al…

lees de hele review
Marja en Joop van Geel, Made

Malawi en Zambia. Lieve mensen, lees je ons verhaal en heb je net als wij een drukke baan en een hectisch leven laat het regelen van je vakantie gerust over aan Rob. Dan komt het allemaal dik voor elkaar. Wij hebben een geweldige reis gemaakt naar Malawi en Zambia. Marja en Joop van Geel, Made

lees de hele review
Janet en Wil, Tilburg

Zuid Tanzania, Mede door Rob en zijn lokale partner is deze vakantie een fantastische ervaring geweest. Het lijkt bijna onmogelijk maar er is geen enkel puntje van kritiek. Bij een volgende vakantie boeken we zeker weer bij Mambulu! Safaris. Bedankt voor een onvergetelijke vakantie. Asante sana!Janet en Wil, Tilburg

lees de hele review
Families Rijswijk en Domburg, Driebruggen

Zambia en Malawi. Oh, wat hebben wij het geweldig gehad. Rob had ontzettende mooie locaties voor ons geregeld, met heel hartelijke en gezellige mensen en heerlijk eten. Geweldig bedankt Rob, alles was tot in de puntjes geregeld. Het is voor ons een onvergetelijke reis geweest. Hiermee hebben jullie ons het echte “Out of Afrika”gevoel…

lees de hele review
Familie Oostwal, Purmerend

Tanzania. Niet zomaar een belofte, een onvergetelijke ervaring, die een ieder is aan te raden.Tijdens onze gesprekken met Rob werd ons verzekerd dat wij vanaf dag 1 ons nergens zorgen over hoefden te maken en alleen maar genieten. Dit is dan ook voor 200% uitgekomen.Yvonne en Piet, Purmerend

lees de hele review
Familie van Dishoeck, Praag

Zambia en Malawi. Ter afwisseling van stedenreizen, maakten we begin dit jaar een, samen met Rob van Mambulu! Safaris gedetailleerd voorbereide, reis door Zambia en Malawi. En jouw enige fout, Rob? Je hebt ons een retourtje geadviseerd! Yvette & Boudewijn van Dishoeck, Praag

lees de hele review
Raymond Jennen, Grevenbicht

Malawi. Ik had als doelen onder andere mooie foto’s te maken. Dat is gelukt op een bijzonder prettige wijze via Mambulu! Safaris. De reis was maatwerk en daar waar nodig was er even contact en werd de gewenste ondersteuning geleverd. Dank voor je begeleiding, zeker in het vlieggedeelte dat niet tot je pakket behoorde.Raymond Jennen,…

lees de hele review
Familie van Veen, Capelle a/d IJssel

Tanzania en Zanzibar. Een kennis was een jaar eerder in Tanzania geweest voor een safari en aansluitend een aantal dagen naar Zanzibar. Ze vertelde over een safari "op maat" geregeld door Mambulu! Safaris en dat dat zo goed bevallen was. Zo kwamen we bij Rob terecht en inderdaad; geen woord te veel gezegd. Vanaf…

lees de hele review
Familie Kole-Groeneveld, Almere

Zambia en Malawi. Na bijna 20 jaar wilden wij het ziekenhuis in Zambia bezoeken waar we van 1989-1994 gewerkt en gewoond hebben, deze plek aan onze dochters laten zien en door het land reizen. Met zo’n vraag kan Rob uit de voeten. Het werd een bijzondere reis waarop we veel gezien hebben, zowel natuur als…

lees de hele review
Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

Uganda. Dankzij de perfekte voorbereidingen van Rob en de geweldige begeleiding van onze gids en chauffeur Dan beleefden wij in Uganda het ware Afrika.Lijdie en Eugène Bakker, Den Hoorn

lees de hele review