Zuid-Afrika

“Het was een geweldige vakantie, omdat alles zo zorgeloos gemaakt was.”

Rob heeft onze reis tot in de puntjes verzorgd. Wij moesten het vliegtuig en de huurauto in stappen en genieten, meer niet! Het was een droom voor ons als zo een jong stel! De accommodaties waren sprookjes en de pracht van het land zelf, daar hoefde Rob dan weer niets voor te doen. Het was een geweldige vakantie, juist omdat alles zo zorgeloos gemaakt was. Dit is voor iedereen bereikbaar! Rob, wij kunnen jou niet genoeg bedanken, dus nog een keer; BEDANKT! Liefs Nick en Priscilla

Ik kan mij nog goed herinneren dat ik mij ging verdiepen in het reisje dat wij naar Zuid-Afrika wilde maken. Wij wilde dit reisje maken, maar je weet wel hoe dat gaat, dromen en voor een te lange tijd niks concreets. Als een kip zonder kop ging ik alle bekende reis websites af en kwam ik de groepsreizen tegen. Leuk, maar daar werden wij niet warm van. Googelen, googelen, reisblogs en googelen. Ik kwam heel per ongeluk, na al die uren googelen, terecht bij Mambulu safari’s. Een klein beetje impulsief en zonder verwachtingen stuurde ik een mail waarin vermeld stond dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Rob belde mij op en stelde voor ‘gewoon’ thuis even langs te komen, om onze dromen eens door te nemen.

Wij als jong stel dachten meteen dat wij dit nooit zouden kunnen betalen, iemand die alles voor je gaat regelen, dat kan toch niet!? Het gesprek was vrijblijvend dus wij dachten, ach laten we eens kijken hoe dat in elkaar steekt. Rob kwam langs en gaf ons een ontzettend goed gevoel en maakte ons zoveel wijzer en gaf die avond eigenlijk al een idee van hoe het eruit zou kunnen zien. Een enige tijd later stuurt Rob ons een fantastisch digitaal reisontwerp waar in alles vermeld stond, de geweldige accommodaties, wat we elke dag zouden kunnen en informatie over de streek. Het was onze eigen website, geweldig! Toen begon ons hart sneller te kloppen, omdat het zo gaaf was, maar ook omdat wij nu helemaal vreesde voor de prijs.. Onnodig! Wij waren net afgestuurd en werknemers met een startend salaris, een aantal maanden sparen bracht ons al in dit geweldige avontuur.

Priscilla en Nick droom safari Zuid-Afrika
Priscilla en Nick droom safari Zuid-Afrika
Leeuwen in Kruger National Park Zuid-Afrika
Leeuwen in Kruger National Park Zuid-Afrika
Olifant in Addo Elephant Park Zuid-Afrika
Olifant in Addo Elephant Park Zuid-Afrika