Home / Bestemmingen / Botswana

Botswana

Botswana is één van de meest veelzijdige safari bestemmingen in Afrika. Door z’n ongerepte en uitgestrekte landschappen is het land een absolute aanrader voor een maatwerk safari. U treft hier geen massa’s andere toeristen. De overheid van Botswana voert namelijk al tientallen jaren een beleid gericht op duurzaamheid en behoud van de ongerepte natuurschatten. Daardoor ontstaat een pure Afrika-ervaring!

Bovendien is Botswana een dunbevolkt land. Het wordt gedomineerd door de Kalahari woestijn. In het noorden komt de woestijn tot leven door de Okavango Delta. De Delta is ontstaan door rivieren die ontspringen op de hoogvlaktes in Angola. Deze ‘stranden’ in de woestijn. Het resultaat is een groene oase in de droge woestijn.

Bezoek tijdens uw maatwerk Botswana safari de verschillende eco-systemen van het land. Chobe National Park en Moremi Game Reserve in het noorden. Central Kalahari Game Reserve en de Makgadikgadi Salt Pans in het midden. Kgalagadi Transfrontier Park en Northern Tuli Game Reserve in het zuiden.

Hieronder treft u een aantal safari voorbeelden als startpunt van uw Botswana safari.

Botswana kennismaking vraag gratis offerte op maat aan

Botswana safari voorbeelden