Malawi en Zambia

“We hopen in de toekomst nog vaak gebruik te maken van Mambulu! Safaris”

En wat een prachtige accommodaties hadden wij zeg. Dit keer zijn wij naar Malawi en Zambia geweest. Eerst zijn wij naar Siyabongo Guesthouse geweest en hebben onze Malawische vrienden ontmoet. Met hen zijn we een paar nachten naar Cape Maclear aan Lake Malawi geweest en vandaar zijn onze vrienden weer naar huis gegaan en wij zijn doorgevlogen naar Likoma Island.

Oh wat een geweldige mooie accommodatie was dat zeg: Kaya Mawa Lodge….wat een droomplek, geweldig…..deze plek vergeten wij nooit meer; zo relaxed, zo schitterend. Wat hebben wij daar genoten; ’s avonds heerlijk dineren aan het strand bij zonsondergang……zo romantisch. Ja deze plek was echt een droomplek. Mensen uit het dorp werken hier in deze lodge: zulke vriendelijke mensen.

Daarna zijn we nog voor een paar dagen op Safari geweest in Zambia. Wauw…dat was ook geweldig…fascinerend gewoon. We hebben veel wild gezien: leeuwen, een luipaard, wilde honden, hyena enz. enz. Ook hier hadden wij weer een ontzettende mooie lodge in Lion Camp en later nog in Kafunta River Lodge. De dieren kwamen zo dicht bij de lodge, dat je vanaf de lodge al kon genieten van het Wildlife. Geweldig…zelfs een kudde buffels kwam drinken en een leeuw.

Wij hebben al jaren ervaring met Mambulu! Safaris, maar dit was voor ons weer een onvergetelijke vakantie. Daarom Rob, nogmaals bedankt. En we hopen in de toekomst nog vaak gebruik te maken van Mambulu! Safaris. Het directe en persoonlijke contact en de uitleg en begeleiding die wij gehad hebben van Rob, heeft er toe bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijke vakantie is geweest. Daarom nogmaals bedankt Rob.