Familie Tamsma, Delft

Botswana

Volledig stressvrije vakantie. Wij reizen al dertig jaar privé & zakelijk de hele wereld over. Zonder overdrijving, kan ik stellen dat de reis met Mambulu! Safaris de meest ‘zorgeloze’ en best georganiseerde reis was die ik ooit heb meegemaakt. Mambulu! Safaris en de lokale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!

Vanaf het moment dat we afgehaald werden op het vliegveld van Victoria Falls totdat we afgezet zijn op het vliegveld van Maun: de hele logistiek was perfect georganiseerd.

Daarbovenop wordt je in de lodges heerlijk verwend. Je hoeft nergens over na te denken: je dagprogramma wordt ingevuld met game drives and boat trips waar je schitterende natuur en veel wild ziet. Tussen de activiteiten in, wordt je verwend met heerlijk eten: een licht ontbijt, uitgebreide lunch, high tea en na de laatste game drive een heerlijk diner.

De game drives en boottochten zijn prachtig: bij elke tocht kwamen we prachtige dieren tegen – en vlak bij de auto. Voor de roofdieren moet je altijd wat geduld hebben – we hebben ze dagelijks gezien en ook de leeuwen, wilde honden en hyena’s lopen VLAK langs je auto. Onze kinderen zijn 14, 17 en 19… we waren benieuwd of ze genoeg geduld en ‘zituithoudingsvermogen’ zouden hebben. Ze vonden het tot en met de allerlaatste game drive geweldig en konden van de dieren niet genoeg krijgen.

Mambulu! Safaris en de lokale partners hebben perfect voor ons gezorgd. Bedankt!!!!