Botswana en Zimbabwe

Vier jonge mensen op self-drive door Botswana en Zimbabwe

Via een korte zoektocht op internet bij Mambulu! Safaris beland. Al snel werd Mambulu! gewoon Rob. Rob plande voor ons een prachtige reis. Vier jonge mensen die nog nooit in Afrika waren geweest. De professionaliteit en het tempo waarmee onze vragen en opmerkingen werden behandeld alvorens ons vertrek was onevenaarbaar. We vertrokken met een gerust hart naar onze onbekende bestemming.

Wat een geniale reis. Van prachtige uitgestrekte landschappen vol met dieren en ongerepte natuur tot het maanlandschap van de zoutpannen. Vol bewondering startte we steeds aan een nieuwe dag. Iedere dag opnieuw het onbekende tegemoet.

De hoogtepunten van onze reis:

Makgadikgadi Salt Pans

De zoutpannenexpeditie vanuit Planet Baobab. Rijden met jouw quad in het oneindige van de zoutpannen. De dag afsluiten met een ondergaande zon met niets of niemand aan de horizon, een heerlijke maaltijd aan het kampvuur en de nacht doorbrengen onder de sterrenhemel op de zoutpan.

Zimbabwe

Het verblijf in Zimbabwe. Door de expertise van Rob ging onze reis door Zimbabwe. Voor ons totaal niet bekend nog bemind voor vertrek. De uitgestrektheid van Hwange en de prachtige kampeermogelijkheden zijn voor ons genoeg om Zimbabwe bovenaan onze lijst te zetten. De mensen zijn er loyaal en willen steeds het beste voor jou.

Dankzij de expertise van Rob leerden we Zuidelijk Afrika kennen op een heel avontuurlijke manier. We hadden een reis die we niet snel zullen vergeten en die ons zeker doet nadenken voor een volgend bezoek aan Afrika.

Chobe Riverfront sundowner
Chobe Riverfront sundowner
Makgadigadi National Park giraf
Makgadigadi National Park giraf
Hwange National Park Zimbabwe
Hwange National Park Zimbabwe
Makgadikgadi Salt Pans sleepout
Makgadikgadi Salt Pans sleepout