Home / Reissuggesties / Safari Namibië / Ongerept Namibie rondreis | 10 dagen

Tijdens deze 10-daagse rondreis door ongerept Namibie vliegt u naar verschillende hoogtepunten. U begint uw maatwerk safari in Windhoek van waar uit u vliegt naar het Namib Naukluft National Park, Damaraland Twyfelfontein en het Etosha National Park. U verblijft in exclusieve accommodatie waarvandaan u activiteiten onderneemt en zo het Namibische natuurschoon ontdekt.

Neem contact met ons op voor een safariontwerp voor deze Ongerept Namibie rondreis.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan
Exclusieve fly in safari in Namibië
Exclusieve fly in safari in Namibië
Hotel Heinitzburg Windhoek
Hotel Heinitzburg Windhoek
Little Kulala in Namib Naukluft National Park
Little Kulala in Namib Naukluft National Park
Mowani Mountain Camp in Damaraland
Mowani Mountain Camp in Damaraland

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten ongerept Namibie rondreis

  • Verblijf in één van mooiste hotels van Windhoek
  • Verkenning van Windhoek
  • Alle binnenlandse verplaatsingen per vliegtuigje
  • Namib Naukluft National Park
  • Rode zandduinen van Sossusvlei
  • Twyfelfontein en Damaraland
  • Bezoek rotstekeningen bij Twyfelfontein
  • Game drives in Etosha National Park
Ongerept Namibie rondreis - 10 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safariprogramma

Dag 1 - 2, Windhoek, Hotel Heinitzburg

Bij aankomst op internationale vliegveld van Windhoek in Namibië wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner en naar het Heinitzburg Hotel gebracht. Hier kunt u genieten van alle comfort die het luxe hotel biedt. Vanavond geniet u van het diner met prachtig uitzicht over Windhoek.

Samen met een lokale gids verkent u vandaag Windhoek. U kunt er ook voor kiezen om het centrum van Windhoek op eigen gelegenheid te verkennen. In het centrum bevindt zich een grote shopping mall met tal van mooie winkels. Ook treft u hier vele restaurants. 

U zou ook een city tour kunnen maken met een speciale gids. U bezoekt dan onder andere de townships van Windhoek in Katutura.

 

Hotel Heinitzburg Windhoek
Hotel Heinitzburg Windhoek

Op dag 3 wordt u na het ontbijt opgehaald uit uw hotel voor de transfer naar het binnenlandse vliegveld van Windhoek voor de start van uw ongerept Namibie rondreis. Vanaf hier vliegt u in een klein propeller vliegtuigje over het prachtige landschap van Namibië naar het Namib Naukluft National Park. Hier wordt u opgewacht door een chauffeur en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht.

Vanuit uw accommodatie (een villa met privé zwembad) geniet u van een geweldig uitzicht op de Namib Dessert. U maakt verschillende game drives en wandel safaris waarbij u natuurlijk ook de rode zandduinen van Sossusvlei bezoekt.

Optioneel kunt u een ballon safari boeken waarbij u de zon ziet opkomen en die de zandduinen bijzonder mooi kleuren.

Little Kulala in Namib Naukluft National Park
Little Kulala in Namib Naukluft National Park

Vandaag vliegt u naar het noorden van Namibië over het steeds veranderende duinenlandschap van de Namib woestijn. De kustlijn van de Atlantische Oceaan vormt een scherp contrast met het rotsachtige landschap van Damaraland.

Eenmaal geland wordt u opgewacht door een chauffeur en naar uw accommodatie gebracht.De komende dagen maakt u nature drives door dit prachtige ruige landschap met lokale gidsen die u alles kunnen vertellen over dit mooie gebied.

Een absolute aanrader is een excursie naar de eeuwen oude rotstekeningen bij Twyfelfontein. Samen met een lokale gids wandelt u langs tientallen tekeningen die vaak nog van verbluffend goede kwaliteit zijn.

Mowani Mountain Camp in Damaraland
Mowani Mountain Camp in Damaraland

Wederom staat het vliegtuigje voor u klaar om u naar uw volgende bestemming te vliegen; Estosha National Park. Onderweg ziet u het ruige landschap veranderen in woestijn landschap waarin de Etosha zoutpan goed te zien is. Bij aankomst wordt u opgewacht en naar uw accommodatie gebracht. U verblijft de komende drie nachten in Little Ongava. De villa ligt op de top van een heuvel en biedt prachtige vergezichten over de ongerepte Ongava vlakten. Verder maakt u game drives in zowel het Etosha National Park als het Ongava private Game Reserve.

In de ochtend van dag 10 vliegt u terug naar Windhoek vanwaar uw terugvlucht naar huis vertrekt.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Little Ongava bij Etosha National Park
Little Ongava bij Etosha National Park

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan