Home / Reissuggesties / Safari Zimbabwe / Safari Victoria Falls & Wildlife | 9 dagen

Luxe safari Victoria Falls & Wildlife naar 3 hoogtepunten van ZimbabweVictoria watervallen, Hwange National Park en Lake Kariba / Matusadona National Park. U reist deels over de weg en deels in kleine vliegtuigjes en overnacht. U overnacht in luxe accommodaties temidden van wildlife en natuur. Bij de Victoria watervallen overnacht u in een lodge dichtbij de ingang van het Victoria Falls National Park. Kortom, een safari om nooit te vergeten.

Neem contact met ons op voor uw safari Victoria Falls & Wildlife.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan
Leeuwen in Hwange National Park Zimbabwe
Leeuwen in Hwange National Park Zimbabwe
Rhino walk in Matusadona National Park Zimbabwe
Rhino walk in Matusadona National Park Zimbabwe
Donderend geraas in Victoria watervallen Zimbabwe
Donderend geraas in Victoria watervallen Zimbabwe

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten safari Victoria Falls & Wildlife

  • Victoria watervallen, 1 van 7 natuurlijke wereldwonderen
  • Game viewing in Hwange National Park, het park met de grootste variatie wilde dieren en vogels
  • De grootste olifanten populatie van Afrika en eco-systeem Hwange National Park – Chobe National Park
  • Game drives en wandel safari’s in ongerepte Matusadona National Park
  • Boot- en kanotochten op Lake Kariba
  • Binnenlandse vluchten in klein vliegtuigje
Safari Victoria Falls & Wildlife - 9 dagen
Safari Victoria Falls & Wildlife - 9 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1 - 2, Victoria Watervallen, Ilala Lodge

Op dag 1 arriveert u op het vliegveld van Victoria Falls in Zimbabwe. In de aankomsthal wordt op u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale partner die u naar uw accommodatie brengt. In het activity center van de lodge kunt u alle activiteiten in en om Victoria Falls boeken.

De Victoria watervallen zijn 1 van de 7 wereld wonderen. Een fascinerend en betoverend spektakel. De enorme watermassa valt in de watervallen over een breedte van 1.700 meter 100 meter naar beneden. Het gevolg is een donderend geraas en een prachtige nevel van water (spray) die mijlen ver te zien is. Vandaar de lokale naam ‘Mosi oa Tunya‘ wat ‘de rook die dondert’ betekent.

Victoria Falls is uitgegroeid tot het belangrijkste ‘Adventure Resort’ van Afrika. Enkele van de meest populaire activiteiten, naast een bezoek aan de watervallen, zijn een helikoptervlucht over de Victoria watervallen, begeleide wandelsafari’s, game drives, bungee jumpen en raften op de Zambezi rivier.

Donderend geraas in Victoria watervallen Zimbabwe
Donderend geraas in Victoria watervallen Zimbabwe

Na het ontbijt op dag 3 is het tijd voor de derde etappe van uw safari Victoria Falls. U wordt door een chauffeur opgehaald voor de transfer over de weg naar Hwange National Park. U verblijft hier de komende 3 nachten in een klassiek Bushcamp. 

De lodge ligt naast een waterhole en is een waar paradijs voor game viewing. In een verborgen schuilhut in de buurt van de waterhole kunt u de dieren op een veilige manier van zeer dichtbij bekijken, een unieke ervaring. U kunt ook gewoon bij het zwembad plaatsnemen en de olifanten uit het zwembad zien drinken. Heel interessant om de hiërarchie tussen de kuddes te observeren.

Hwange National Park is uniek door de enorme variatie aan wilde dieren. In het park leven meer dan 100 soorten zoogdieren en bijna 400 geregistreerde vogelsoorten. De olifantenpopulatie van het eco-systeem Hwange National Park – Chobe National Park is de grootste ter wereld.

Na de ochtend game drive in Hwange National Park en het ontbijt op dag 6 wordt u naar de airstrip van het park gebracht voor de binnenlandse vlucht naar het Bumi airfield in Matusadona National Park. Hier wordt u opgewacht door een gids die u over Lake Kariba naar de accommodatie brengt waar u de komende 3 nachten verblijft. De lodge bevindt zich op een privé eiland in het Matusadona Nationaal Park, aan Lake Kariba. U maakt onder andere wandel safari’s en game drives of een bootcruise. Daarnaast kunt u kanoën, een cultureel dorp bezoeken of een bezoek brengen aan de zwarte neushoorn opvang en dinosauriërfossielen zoeken, vissen en vogel safari. Matusadona National Park is gelegen aan de oevers van Lake Kariba.

Na een vroeg ontbijt op dag 9 gaat u per boot op weg naar het Bumi airfield. Vanaf hier vliegt u met een klein vliegtuigje terug naar Victoria Falls. Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Rhino walk in Matusadona National Park Zimbabwe
Rhino walk in Matusadona National Park Zimbabwe

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan