Home / Reissuggesties / Safari Zuid-Afrika / Kaapstad safari – City & Wildlife | 7 dagen

Deze Kaapstad safari – City & Wildlife in Zuid-Afrika biedt een uitstekende mix van cultuur en natuur in Kaapstad en wildlife spotten in het malariavrije Big 5 Madikwe Game Reserve. Ontdek Kaapstad met zijn vele uiteenlopende attracties – prachtige bergen en stranden, trendy cafés en fijne restaurants, fascinerende historische plekken en hedendaagse culturen. Aansluitend verblijft u in een luxe privé safari lodge in de Madikwe Game Reserve, één van de grootste wildreservaten van Zuid-Afrika waar ongeveer 300 vogelsoorten en 66 zoogdieren leven, waaronder de beroemde Big 5 van Afrika en de bedreigde Afrikaanse wilde hond.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze Kaapstad safari – City & Wildlife.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan
Makanyane Safari Lodge olifant voor slaapkamer
Makanyane Safari Lodge olifant voor slaapkamer
Kaap de Goede Hoop
Kaap de Goede Hoop
Game drive bij Makanyane Safari Lodge
Game drive bij Makanyane Safari Lodge

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten Kaapstad safari – City & Wildlife

  • Kaapstad
  • Tafelberg, Robben Island en V&A Waterfront
  • Kaapse wijnlanden
  • Kaap de Goede Hoop en pinguïns bij Boulder’s Beach 
  • Hout Bay en Hermanus
  • Big5 game drives en wandel safari’s in Madikwe Private Game Reserve
Kaapstad en omgeving - City & Wildlife - 7 dagen
Kaapstad en omgeving - City & Wildlife - 7 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1-3, Kaapstad, Radisson Blu Hotel Waterfront

Bij aankomst op internationale vliegveld van Kaapstad in Zuid-Afrika wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Hier wordt u huurauto aan u overgedragen en kunt u de stad en omgeving gaan verkennen. U verblijft hier in het Radisson Blu Hotel Waterfront.

Het hotel heeft een panoramisch uitzicht op de Tafelberg, Robben Island en de Victoria & Alfred Waterfront. Het luxe Radisson Blu is het enige hotel in Kaapstad dat direct Atlantische Oceaan staat. Het hotel is gunstig gelegen naast de V&A Waterfront, de thuisbasis van fantastische boetiek winkels en vele restaurantjes, en biedt eersteklas voorzieningen in smaakvol ingerichte luxe kamers. Het Tobago Restaurant serveert smakelijke lokale en internationale gerechten in een smaakvolle moderne omgeving. U kunt een bezoek brengen aan de Tafelberg en of een City Tour maken door Kaapstad. Ook maakt u een dagtocht naar Cape Peninsula, waar u Hout Bay kunt bezoeken, Chapman’s Peak (indien geopend) en het Cape Point Nature Reserve.

Kaap de Goede Hoop
Kaap de Goede Hoop

Na het ontbijt rijdt u naar het vliegveld van Kaapstad waar u de huurauto weer inlevert en naar Johannesburg vliegt. Hier staat u volgende auto voor u klaar waarmee u in 3,5 uur naar het Madikwe Private Game Reserve rijdt. De komende 3 nachten verblijft u in de Sanctuary Makanyane Safari Lodge. De lodge ligt in het noordoostelijke deel van het Madikwe Private Game Reserve in een rustig bos met uitzicht op de schilderachtige Marico River. De exclusiviteit van deze lodge met zijn acht luxe suites, zorgt voor een sfeer van intimiteit en een gevoel alsof u midden tussen de wilde dieren slaapt.

U maakt hier game drives en wandel safari’s. ’s Avonds geniet u van een bush barbecue onder de met sterren verlichte hemel en in de vroege ochtend zon van een heerlijk ontbijt. De ‘hide’ is een geweldige plek om de dieren op hun eigen grondgebied te observeren. In Madikwe Private Game Reserve gaat u twee dagen op zoek naar dieren in het wild. De ochtend begint met een kopje thee of koffie waarna u in een open safari auto een game drive maakt. In de loop van de ochtend keert u terug bij de lodge voor het ontbijt. Na de lunch kunt u even rusten tot tea time. Na de thee maakt u weer een game drive. Wanneer u aan het begin van de avond terug keert staat het diner voor u klaar.

U maakt game drive is het Madikwe Private Game Reserve. Het reserve is momenteel het vijfde grootste wildreservaat en is ook een van de minder bekende parken in Zuid-Afrika. Dit maakt het een verborgen juweel. Het park is 680 km² groot en ligt tegen de grens van Botswana, dicht bij de Kalahari woestijn. In het park leven ongeveer 66 grote zoogdieren en ongeveer 300 vogelsoorten. De Big 5 is in het park vertegenwoordigd en het is mogelijk dat u tijdens uw verblijf leeuwen, luipaarden, olifanten, neushoorns of buffels kan spotten. Met een beetje geluk kunt u zelfs de bedreigde Afrikaanse wilde honden zien.

In de ochtend maakt u nog een game drive in Madikwe Private Game Reserve. Hierna rijdt u naar het vliegveld van Johannesburg. Hier levert u de huurauto in en sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis of naar uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan