Home / Reissuggesties / Safari Zuid-Afrika / Wine, Bush & Beach – Luxe reis Zuid-Afrika & Mozambique | 12 dagen

U begint uw Wine, Bush & Beach – Luxe reis Zuid-Afrika & Mozambique in Kaapstad. Vervolgens bezoekt u Sabi Sand Private Game Reserve bij het Kruger National Park en rust u uit van uw reis op het strand van Vilanculos in Mozambique. U geniet van de natuurlijke schoonheid van het landschap van de west Kaap, het rijke culturele erfgoed in en om Kaapstad en de wereldberoemde wijnhuizen van de Cape Winelands. In het Sabi Sand Private Game Reserve wordt u omringd door wildlife en op het idyllische strand van Vilanculos kunt u heerlijk relaxen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat voor deze Wine, Bush & Beach – Luxe reis Zuid-Afrika & Mozambique.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten Wine, Bush & Beach – Luxe reis Zuid-Afrika & Mozambique

  • V&A Waterfront in Kaapstad
  • Bezienswaardigheden rondom Kaapstad, zoals de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en Robben Island
  • Game drives en wandel safari’s in Sabie Sand Private Game Reserve
  • Big5 wildlife spotten 
  • Relaxen op idyllisch eiland van Mozambique

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1 - 3, Kaapstad, Victoria & Alfred Hotel

Bij aankomst op Internationale vliegveld van Kaapstad in Zuid-Afrika wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. U verblijft hier in het Victoria & Alfred Hotel, gelegen aan de beroemde Waterfront van Kaapstad. Het Victoria & Alfred hotel heeft een goede reputatie voor stijl, elegantie en luxe onder de bezoekers van de mooiste stad van Zuid-Afrika. De ruime en smaakvol ingerichte kamers met eigen badkamer zijn ingericht met luxe voorzieningen en bieden een schilderachtig uitzicht op de omliggende bergen of de levendige Piazza.

Op dag 2 bezoekt u de Tafelberg en maakt u een city tour door Kaapstad (exclusief de kosten kabelbaan ticket). Indien het weer het toelaat kunt u naar de top van de Tafelberg. Ontdek en zie de Maleisische wijk, het stadscentrum en de bedrijfsterreinen. Breng een bezoek aan het Kasteel van Goede Hoop en de Diamond Works. Op dag 3 maakt u een dagtocht naar de Kaapse Wijnlanden en bezoekt onder andere Paarl, Franschhoek en Stellenbosch. Hier maakt u een tour langs drie wijnproeverijen en een city tour door Stellenbosch.

Na het ontbijt op dag 4 wordt u naar het vliegveld van Kaapstad gebracht voor uw vlucht naar Nelspruit. Hier wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar Sabi Sand Private Game Reserve gebracht. U verblijft in het andBeyond Kirkman’s Kamp in het Sabi Sand Reserve. Het oorspronkelijke huis van Harry Kirkman is prachtig gerestaureerd; De 18 charmante suites kijken uit op het bos en mooie gazons omringen de lodge en het zwembad, met een spectaculair uitzicht op het ongerepte landschap rondom de Sand River. Het moment dat u in het hoofdgebouw van Kirkman’s Kamp binnenloopt gaat u terug in de tijd, naar de sfeer van deze Zuid-Afrikaanse boerderij uit 1920.

Het kamp is gelegen in een van de bekendste wildgebieden ter wereld, Sabi Sand Private Game Reserve. Bij aankomst staat de lunch voor u klaar. Aan het eind van de middag maakt u een game drive en kunt u later op de avond genieten van het diner.De volgende dag maakt u een game drive in de vroege ochtend. Bij terugkomst in de lodge staat het ontbijt voor u klaar. Hierna maakt u een wandel safari met een ranger. Hier ziet u het kleine wild en hoort u de geluiden van de Bush die vaak over het hoofd worden gezien. In de middag geniet u van de lunch en de Afternoon tea gevolgd door een middag/avond game drive.

Na de ochtend game drive en het ontbijt neemt u afscheid van de staff van Kirkman’s Kamp. U wordt opgehaald door een chauffeur die u naar Maputo in Mozambique brengt. Hier verblijft u 1 nacht in het Radisson Blu Hotel.

Het eerste gedeelte van de route gaat in een game drive en-route door het zuidelijk deel van het Kruger National Pak. Onderweg kunt u nog volop wildlife spotten. Bij de Lebombo grenspost gaat u Mozambique binnen. Na de douane formaliteiten rijdt u naar Maputo.

Maputo is de hoofdstad van Mozambique. De stad is volledig omringd door de gelijknamige provincie Maputo, maar maakt hier sinds 1984 geen deel meer van uit. De stad telt circa 1,2 miljoen inwoners en is de bisschopszetel van zowel de katholieke als de anglicaanse kerk.

 

Na het ontbijt op dag 7 wordt u naar het vliegveld van Maputo gebracht. Vanaf hier vliegt u naar Vilanculos. Hier begint uw strand avontuur met een boot transfer naar het hotel. Binnen de Vilanculos Coastal Wildlife Sanctuary langs de spectaculaire subtropische kust van Mozambique, is de Dugong Beach Lodge de perfecte uitvlucht voor strandaanbidders en romantici. Hier kunt u de komende dagen genieten van een fantastisch aanbod aan activiteiten en overvloedig zeeleven in turquoise wateren.

Luxe strandchalets zijn ingericht met topklasse voorzieningen, waaronder airconditioning en een eigen badkamer. Eindig uw fijne dag met een sundowner aan het einde van de steiger die uitstrekt in de eindeloze oceaan.Geniet van de zon en het poeder witte strand. Andere activiteiten die u kunt ondernemen zijn snorkelen, waterski, windsurfen, para sailing, eiland excursies, oceaan safari’s, vissen, natuurwandelingen en vogels.

Dugong Beach Lodge privé terras Mozambique
Dugong Beach Lodge privé terras Mozambique

Vandaag wordt u weer terug gebracht naar het vliegveld van Vilanculos.  Hier sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis of naar uw aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan