Home / Reissuggesties / Safari Zambia / Ongerept Zambia Safari | 9 dagen

Deze spannende en avontuurlijke unieke Ongerept Zambia Safari brengt u naar afgelegen plekken in Zambia. U reist naar South Luangwa National Park en Luambe National Park wat de beste mogelijkheden geven om wildlife te spotten. U verblijft tijdens deze privé safari op maat in een prachtig karakteristiek Afrikaans landschap dat wordt gekenmerkt door open graslanden, weelderige bossages, de Luangwa rivier en een grote verscheidenheid aan wilde dieren.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten Ongerept Zambia Safari

  • South Luangwa National Park
  • Luambe National Park
  • Ga op zoek naar wildlife
  • Ga van de gebaande paden af
  • Luangwa vallei
Ongerept Zambia safari - 9 dagen
Ongerept Zambia safari - 9 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1 - 4, South Luangwa National Park, Flatdogs Camp

Uw reir door het ongerepte Zambia begint bij aankomst op het vliegveld van Mfue. Dit stadje ligt vlak bij South Luangwa National Park. Een gids van de accommodatie waar u verblijft haalt u hier op en brengt u naar de lodge. Het is het Flatdogs Camp. Het kamp ligt aan de oever van de Luangwa rivier met uitzicht op South Luangwa National Park aan de overkant. 

South Luangwa heeft een grote populatie van dieren en wordt door kenners een van de mooiste natuurparken in Afrika genoemd. Het park beslaat 9.000 km² ongerepte wildernis die u met gidsen verkent vanuit de auto en te voet verkent. De Luangwa vallei leven 100 soorten zoogdieren, ruim 400 soorten vogels en ruim 2.000 plantensoorten.

In de ochtend van dag 4 van uw Ongerept Zambia Safari maakt u een 4 uur durende autorit van Flatdogs Camp naar Luambe Camp in Luambe National Park. Onderweg geniet u van het prachtige Afrikaanse landschap en rijdt u door authentieke Zambiaanse dorpjes en akkers.

Tegen het middaguur arriveert u in Luambe Camp, gelegen op de oever van de Luangwa rivier in Luambe National Park. Dit is één van de meest ongerepte natuurparken van Zambia. Gezien de afwezigheid van grote groepen toeristen is de kans groot dat u het Luambe National Park de komende dagen voor u alleen heeft!

Luambe Camp, uw accommodatie deze dagen, heeft een prachtige ligging in de Luangwa vallei. Geniet van ‘hoe de Luangwa vallei bedoeld was’. Er zijn weinig mensen in de buurt, want het kamp kleinschalig met slechts 4 luxe safari tenten. Geniet van de ruimte en rust!

Wandel safari Luambe National Park Zambia
Wandel safari Luambe National Park Zambia

Na de ochtend game drive op dag 8 wordt u door een gids van Luambe Camp teruggebracht naar Flatdogs Camp in South Luangwa National Park. U arriveert hier weer op tijd voor de middag game drive. Na terugkomst van de game drive in South Luangwa National Park geniet u van een welverdiende sundowner en het diner, voordat u uw laatste nacht slaapt in de Afrikaanse wildernis.

Op dag 9 wordt u door een gids naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor de aansluiting op uw (internationale) vlucht naar huis of aansluitende bestemming.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Luipaard in South Luangwa National Park Zambia
Luipaard in South Luangwa National Park Zambia

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan