Home / Reissuggesties / Safari Zambia / Afrika met kids – Zambia highlights | 10 dagen

Wilt u uw kinderen op een rustige manier kennis laten maken met de Afrikaanse wildernis? Dan is deze reis, Afrika met kids – Zambia Highlights, perfect voor u. De plekken die u bezoekt zijn de Victoria Watervallen, Lower Zambezi National Park en South Luangwa National Park. Hierbij verblijft u in exclusieve familie accommodaties. Onderneem safari activiteiten om de genieten van de prachtige overweldigende natuur in Zambia. Uw kinderen genieten van de belevenissen in de natuur en leren ongemerkt heel veel. Samen beleeft u een geweldige vakantie. Mooie momenten zullen later mooie herinneringen zijn.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten Afrika met kids – Zambia Highlights

  • Op zoek naar dieren in South Luangwa National Park
  • Lower Zambezi National Park
  • Victoria Watervallen
  • Met het hele gezin op reis
  • Comfort van familie accommodaties
  • Laat uw kinderen kennis maken met Afrika
Afrika met kids - Zambia hightlights - 7 dagen
Afrika met kids - Zambia hightlights - 7 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1 - 2, Livingstone, Tongabezi Dog house

Bij aankomst op internationale vliegveld van Livingstone bij de Victoria watervallen in Zambia wordt u opgewacht en verwelkomt door onze lokale partner. Vanaf hier wordt u naar uw accommodatie voor de komende 2 nachten gebracht. U verblijft in het familie huis van de Tongazebi Lodge. Een perfect onderkomen voor gezinnen en vrienden die van reizen houden en samen dingen willen ondernemen. In het huis zijn 2 grote en-suite slaapkamers die uitkomen in een centrale woonkamer en eetkamer. In het huis is altijd een butler aanwezig. Verder staat een privé gids en een voertuig tot uw beschikking. Het is een prima onderkomen voor een gezin van vijf personen. Indien u met 8 personen reist verblijft u in het Tangala House.

Drie aparte platformen zijn met elkaar verbonden door verhoogde wandelpaden. Als het water in de Zambezi rivier hoog staat stroomt het water onder het huis door.

Tijdens uw verblijft in Livingstone onderneemt u tal van activiteiten. Natuurlijk mag een bezoek aan de Victoria watervallen niet ontbreken. U kunt ook game drives maken, vissen op de Zambezi rivier, een bezoek brengen aan de lokale markten en museum of een boot safari tijdens de zonsondergang. U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Tongabezi zwembad Livingstone Zambia
Tongabezi zwembad Livingstone Zambia
Tongabezi Zambia dagtrip naar Chobe National Park
Tongabezi Zambia dagtrip naar Chobe National Park

Op de derde dag van uw reis ‘Afrika met kids’, wordt u naar het vliegveld van Livingstone gebracht voor de binnenlandse vlucht over het prachtige landschap van Zambia naar het Lower Zambezi National Park. Bij aankomst wordt u opgewacht door een gids en naar uw accommodatie voor de komende 3 nachten gebracht. Hier verblijft u in het Chongwe River House met uw eigen staff. Het prachtige privé-huis ligt op ongeveer 1 km van het Chongwe River Camp op een rustige plek aan de Chongwe rivier. De vloeiende lijnen en bochten van het Chongwe River House vormen een open woonruimte. Takken lijken uit de muren te groeien en zich moeiteloos in de woon- en eetzalen te mengen. Waterval en regenval douches, meubels gesneden uit een Winterthorn bomen en plafonds bezaaid met kiezelstenen zijn onderdeel van de unieke charme van Chongwe River House.

Het Chongwe gebied is beroemd om zijn grote mannelijke olifanten. Grote kans dat u, zitten op het terras genietend van een drankje, een olifant rond uw huis of bij de rivier ziet. Impala’s, kudu’s en vele andere diersoorten komen naar het water om te drinken. Als u rustig wacht komt Afrika vanzelf naar u toe!

U maakt game drives in Lower Zambezi National Park en boot safari’s, kano safari’s en vistochten op de Zambezi rivier. U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

Chongwe River House Lower Zambezi Zambia
Chongwe River House Lower Zambezi Zambia
Lower Zambezi National Park leeuwen welpjes
Lower Zambezi National Park leeuwen welpjes

Na het ontbijt op dag 7 neemt u afscheid van de staff van Chongwe River House en vliegt u via Lusaka naar Mfuwe, bij South Luangwa National Park. Hier wordt u opgewacht en verwelkomt en naar Chinzombo bij het South Luangwa National Park gebracht. U verblijft  3 nachten in Chinzombo in een van de zes exclusieve en elegante villa’s gelegen direct aan de Luangwa rivier.

Gigantische oude bomen bieden u schaduw en rust. Deze bijzondere plek biedt uitzicht op de rivier waar het wild zich in en om begeeft. De lodge heeft directe toegang tot één van de meest rijke gebieden van South Luangwa National Park.

U maakt game drives en wandel safari’s. U bepaalt zelf in overleg met het management het tempo van de dag en de activiteiten die u wilt ondernemen.

In de ochtend van dag 10 wordt u in de vorm van een game drive naar het vliegveld van Mfuwe gebracht voor uw binnenlandse vlucht naar Lusaka. In Lusaka sluit u aan op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Carmine bee-eaters in South Luangwa National Park Zambia
Carmine bee-eaters in South Luangwa National Park Zambia

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze reissuggestie en de reissom.

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan