Home / Reissuggesties / Safari Tanzania / Safari Serengeti – River crossing | 8 dagen

Deze Tanzania privé river crossing safari brengt u naar het Serengeti National Park in juli, augustus of september naar de rivieroversteek van grote migratie van gnoes en zebra’s, tijdens hun Great Migration in Tanzania. U verblijft 6 nachten in een intiem seasonal tented Bush Camp (8 tenten) aan de oever van de Mara rivier. Tijdens uw safari op maat heeft u de beschikking over een privé gids en privé safarivoertuig.

Neem contact met ons op voor Tanzania privé river crossing safari.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan
KIA Lodge Arusha Tanzania
KIA Lodge Arusha Tanzania
Serian's Serengeti North Camp Tanzania
Serian's Serengeti North Camp Tanzania

Safari hoogtepunten en route

Hoogtepunten safari Serengeti National Park

  • Verblijf in luxe safari tent dichtbij Mara rivier
  • Safari kamp ligt middenin het hart van de Grote Migratie
  • Privé gebruik van 4wd safarivoertuig met privé gids en spotter
  • Ideale positie voor river crossing Grote Migratie over Mara rivier
  • Goede uitgangspositie voor game drives en wandel safari’s
  • Verplaatsingen per klein vliegtuigje
Safari Serengeti - River crossing - 8 dagen
Safari Serengeti - River crossing - 8 dagen

Klik op het kaartje om het te vergroten

Safari programma

Dag 1, Arusha, Arusha Coffee Lodge

Vandaag arriveert u op Kilimanjaro International Airport bij Arusha. In de aankomsthal wordt u opgewacht door een chauffeur en naar de Arusha Coffee Lodge brengt.

Hier kunt u in alle comfort bijkomen van de vliegreis en acclimatiseren voor de rest van de reis. Prikkel uw zintuigen door de koffie te proeven die in de Arusha Coffee Lodge wordt gemaakt of door te dineren in het restaurant van de lodge.

Als de tijd het toelaat kunt u ook het Shanga project bezoeken, dat zich op het terrein van de lodge bevindt. Hier krijgen kansarme, veelal licht gehandicapten, mensen een kans om zich te ontwikkelen door bijzondere voorwerpen te maken. Bezoek de verschillende werkplaatsen en de leuke boutique.

Tuinen van Arusha Coffee Lodge
Tuinen van Arusha Coffee Lodge

Na het ontbijt op dag 2 wordt u opgehaald door een chauffeur die u naar het vliegveld van Arusha brengt voor de binnenlandse vlucht naar Kogatende airstrip in het noord westen van het Serengeti National Park. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur van Serian’s Serengeti North Camp, uw accommodatie voor de komende 6 nachten.

Serian’s Serengeti North Camp ligt op 10 minuten rijden van de Mara rivier, waar de meeste rivierovergangen van de kuddes gnoes en zebra’s plaatsvinden. De 6 ruime en comfortabele safari tenten bieden prachtig uitzicht over de uitgestrekte vlaktes. Iedere tent heeft en-suite sanitaire voorzieningen met een spoeltoilet en een bucket shower.

De dagen in het Serengeti National Park maakt u de hele dag in uw privé safarivoertuig met privé gids game drives of wandel safari’s door het noord westen van het Serengeti National Park. Langs de Mara rivier gaat u op zoek naar de river crossing van de grote migratie en de grote hoeveelheden roofdieren die de kuddes vergezellen.

In de loop van dag 8 wordt u naar de Kogatende airstrip gebracht voor de binnenlandse vlucht naar Arusha. Bij aankomst wordt u opgewacht door een chauffeur die u naar het internationale vliegveld van Kilimanjaro brengt voor de aansluiting op uw internationale vlucht naar huis.

Hier eindigt onze dienstverlening.

Reissom

Reissom

Voor meer informatie over deze safari en voor de reissom kunt u contact met ons opnemen per telefoon (023-5748351), per email ([email protected]) of via ons contact formulier.

vraag gratis offerte op maat aan