In het Phinda Private Game Reserve in Zuid-Afrika staat u oog in oog met een leeuw of neushoorn, voordat u geniet van uw ontbijt. U zwemt met dolfijnen na de lunch en vangt een marlijn voor het avondeten. Dat is de Phinda-ervaring. Een spannende safari bestemming in Zuid-Afrika. Het privé reservaat ligt tussen de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan en de weelderige waterwegen van het iSimangaliso Wetland Park. Het reservaat is 17.000 hectare groot en heeft 7 unieke ecosystemen.

Phinda Private Game Reserve – KwaZulu-Natal

Het Phinda Private Reserve ligt in KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika tussen het Mkuze Game Reserve en het Greater St Lucia Wetland Park (een Werelderfgoed plaats). Het Phinda Wildreservaat bestaat uit 17.000 hectare grondgebied en heeft 7 verschillende leefomgevingen. Van droog zandbos tot moerassystemen en bergketens. In het park spot u de Big 5 van Afrika (leeuw, luipaard, olifant, neushoorn, buffel) en meer dan 380 vogelsoorten. De diversiteit van de nabijgelegen kust van Sodwana Bay wordt wel vergeleken met het Great Barrier Reef in Australië.

Gasten genieten van mooie game drives in open 4wd safari voertuigen onder leiding van ervaren rangers en Zulu trackers. Daarnaast onderneemt u spannende activiteiten op het water, in de lucht en op het strand.