The Cape Town City Bowl

The Cape Town City Bowl ligt ingesloten tussen de Tafelberg en de haven in de vorm van een kom.In de nabijheid van het stadshart vind u enkele van de meest interessante en historisch wijken zoals de Bo Kaap, Oranjezicht, Tamboerskloof en Gardens, waar u makkelijk kunt rondwandelen, heerlijk kunt eten bij verschillende restaurants en historische bezienswaardigheden bezoeken. Het stadscentrum is omringd door deze voorsteden die hoe dichter ze bij de berg liggen, hoe steiler het wordt, zodat Higgovale en Oranjezicht op de hellingen van de Tafelberg liggen.

Geniet van de sfeer in de stad, die typisch voor Kaapstad is, en van alles wat u kunt ondernemen in het hart van de stad. De tour met de kabelbaan naar de top van de Tafelberg is zeker de moeite waard op een heldere dag.

The Cape Town City Bowl – Lion’s Head

Lion’s Head, de kegelvormige berg naast de Tafelberg, is een andere berg die de moeite waard is om te beklimmen, vooral in een nacht met volle maan. In 1,5 uur loopt u naar de top. Houd hier rekening mee zodat u de top bereikt als de maan aan de hemel verschijnt.

Wanneer u door de Kloof Nek rijdt (de kloof tussen de Tafelberg en Lion’s Head) komt u uit bij Camps Bay, een van de populaire Atlantische kuststranden die doorlopen tot Llandudno en Hout Bay. Of rijdt rond de westelijke hoek van de kom naar de populaire voorsteden: De Waterkant, Green Point en Sea Point.

Zuid-Afrika reissuggesties Vraag gratis offerte op maat aan