Welkom!

Ontmoet ons de FotoFair in Hilvarenbeek bij Safaripark Beekse Bergen.
Lees over het vernieuwde proces voor het aanvragen van een visum voor Tanzania.
Bekijk de bijzondere foto’s van de zwarte luipaard in Kenia.
Bewonder ‘Mambulu’s Favoriete Foto’. Een rubriek waarbij elk kwartaal een speciale foto wordt uitgelicht. 

FotoFair 2019

Op 25 en 26 mei aanstaande kunt u ons vinden op stand 46 op de FotoFair in Safaripark Beekse Bergen. De beurs is op zaterdag en zondag open van 9.30 – 17.00 uur. Beide dagen verzorgen wij om 14.15 in locatie 42 een presentatie over onze fotoreizen. Wij kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten en te sparren over uw komende reis.

Visum Tanzania

Ter voorbereiding op uw safari naar Tanzania kunt u gebruik maken van het online inreisvisum. Bij het aanvragen van het visum is het handig de volgende informatie bij de hand te houden: Informatie of en wanneer u al eerder in Tanzania bent geweest, een recente pasfoto, en een scan van uw paspoort. Visum vereisten en kosten zijn niet veranderd. Gebruik deze link om nu uw visum aan te vragen voor Tanzania.

Bijzonder: Een zwarte luipaard

11-02-2019, Laikipia, Kenia. Afgelopen februari zijn bijzondere foto’s gepubliceerd van deze zwarte luipaard. Fotograaf Will Burrard-Lucas heeft de zeldzame en schuwe luipaard kunnen vastleggen door speciale apparatuur, hulp van lokale gidsen en veel geduld. Wat een resultaat! Bekijk meer foto’s op zijn Instagram: @willbl

Mambulu’s Favoriete Foto

Wauw! Volgroeide mannetjes leeuwen zijn altijd prachtig om te zien met hun mooie volle manen en statige houding. Deze leeuw is gespot in de Okavango Delta, Botswana. Klik hier voor reissuggesties naar Botswana.

Bezoek ons dit jaar op de FotoFair in Hilvarenbeek
Bezoek ons dit jaar op de FotoFair in Hilvarenbeek
Visum Tanzania
Visum Tanzania
Zwarte Luipaard - Will BurrardLucas
Zwarte Luipaard - Will BurrardLucas
Mannetjes leeuw in de Okavango Delta, Botswana
Mannetjes leeuw in de Okavango Delta, Botswana