Welkom in 2019!

Ontmoet ons dit jaar op verschillende beurzen, zoals de Beurs voor Bijzondere Reizen in Breda en de FotoFair in Hilvarenbeek.
Doe inspiratie op voor een maatwerk safari in Zimbabwe, één van de top 10 bestemmingen van Lonely Planet dit jaar.
Lees het mooie reisverslag van Janet en Wil in Tanzania.
Bewonder ‘Mambulu’s Favoriete Foto’. Een rubriek waarbij elk kwartaal een speciale foto wordt uitgelicht. 

Beurs voor Bijzondere Reizen

Op 19 en 20 januari aanstaande kunt u ons vinden op stand 71 op de Beurs voor Bijzondere Reizen te Breda in de Grote Kerk. Zaterdag is de beurs open van 11.00 – 20.00 uur. Zondag is het open van 10.00 – 18.00 uur. Wij kijken ernaar uit om u daar te ontmoeten en te sparren over uw komende reis.

Zimbabwe unieke fly-in safari

Zimbabwe staat in de top 10 bestemmingen van Lonely Planet, daarom hebben wij een mooie reissuggestie voor u uitgewerkt. Ontdek 3 van de top regio’s van Zimbabwe tijdens een Zimbabwe unieke fly-in safari. U verblijft in Hwange National Park, Matusadona National Park en Mana Pools, dat op de Werelderfgoedlijst staat. Klik hier voor meer informatie.

Reisverslag: Janet en Wil in Tanzania

Voor de vierde keer hebben we een reis geboekt via Rob en wederom was het een reis die tot in de puntjes verzorgd was. Gestart in Arusha, overnacht, deze keer in het centrum en bewust gekozen voor een extra dag voordat wij begonnen aan de rondreis. In Tarangire NP genoten van het afwisselend landschap, veel grote kuddes gnoes en zebra’s gezien…. lees meer.

Mambulu’s Favoriete Foto

Hierbij de eerste van Mambulu’s Favoriete Foto’s. In deze rubriek kunt u uw Afrika foto’s inzenden en elk kwartaal kiezen wij daar de mooiste of bijzonderste uit. Dit zijn twee Secretary Birds in Hwange National Park. Het is een bijzondere foto, omdat het zeer zeldzaam is om deze vogels te zien vliegen.

Beurs voor Bijzondere Reizen | Mambulu! Safaris with a Difference
Secretary Birds in Hwange National Park Zimbabwe
Spotted hyena en gieren in Selous Game Reserve Tanzania
Greystoke Mahale aan Lake Tanganyika
Vraag gratis offerte op maat aan