Welkom!

Ga mee op fotosafari in Zambia aanstaande november.
Leer waarom plastic tassen nu verboden zijn in Tanzania.
Ontdek 5 redenen om naar Botswana te gaan.
Bekijk Mambulu’s Favoriete Foto.

Wildlife fotosafari Zambia – Special

Ga mee van 17-24 november 2019 op fotosafari in Zambia. Tijdens deze reis ontdekt u met een Nederlandse professionele fotograaf South Luangwa National Park, volgens kenners een van de mooiste natuurparken van Afrika. De fotosafari is geschikt voor fotografen op ieder niveau, van beginner tot (semi)professional. Klik hier voor meer informatie over deze reis.

Tanzania verbiedt plastic tassen

Vanaf juni is het verboden om plastic tassen mee te nemen naar Tanzania. Deze nieuwe regel moet het probleem van vervuiling tegen gaan en het milieu beschermen. Lees meer…

5 Redenen om Botswana te bezoeken.

Ingeklemd tussen Namibië, Zuid-Afrika, Zimbabwe en Zambia ligt Botswana, het land waar Meghan Markle verliefd werd op Prins Harry. De magie van het land ligt in de mensen en dieren in de wildernis. Hier leest u over de 5 redenen om Botswana te bezoeken.

Mambulu’s Favoriete Foto

Een prachtig poserende ijsvogel, de Pied Kingfisher. De Pied Kingfisher is de enige Kingfisher die alleen zwarte en witte kleuren heeft. Hier vastgelegd balancerend op riet in Liwonde National Park, Malawi. Klik hier voor reissuggesties naar Malawi.