Home / Reissuggesties / Fotoreizen

Reissuggesties wildlife fotosafari’s

Fotoreizen helpen u om uw vaardigheden als natuurfotograaf verder te ontwikkelen. Of u nu beginnend of ervaren fotograaf bent. U reist samen met professionele fotografen en gidsen in kleine groepen fotografen of individueel. Uw medereizigers komen eveneens om hun natuurfotografie vaardigheden te ontwikkelen. Daardoor krijgt u ruimschoots tips en trucs om de kwaliteit van uw foto’s verder te verbeteren. Samen met uw begeleiders bepaalt u de doelstellingen voor uw safari.  

Alle ‘normale’ safari aangelegenheden worden voor u geregeld. Zodoende besteedt u uw kostbare tijd volledig aan fotografie. Dit is de perfecte manier om de volgende stap in uw carrière als natuurfotograaf te zetten.

In samenwerking met lokale professionele natuurfotografen en gidsen organiseren wij wildlife fotoreizen in oost en zuidelijk Afrika. Dit betekent dat u reist met professionals die de gebieden én het gedrag van de dieren goed kennen. Hierdoor maakt u de mooiste foto’s.

Wij organiseren onder andere fotoreizen naar South Luangwa National Park (Zambia), Serengeti National Park (Tanzania) en de Okavango Delta (Botswana).

Onderstaand treft u een aantal voorbeeld fotoreizen. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties fotoreizen

vraag gratis offerte op maat aan