Home / Reissuggesties / Safari Uganda

Reissuggesties Uganda

Een safari in Uganda is een reis door het land van de bedreigde berggorilla’s. Maak samen met gidsen en trackers een onvergetelijke gorilla trekking in Bwindi Impenetrable National Park. Sta oog-in-oog met deze prachtige mensapen. Uw bezoek steunt het werk om de berggorilla’s te beschermen!

Het gevarieerde landschap, van regenwoud tot savannes, maakt Uganda een uitstekende bestemming voor een safari. Maak kennis met de gastvrijheid van de lokale bevolking. U begrijpt direct waarom Uganda ook wel ‘de parel van Afrika‘ wordt genoemd. 

Uganda is niet zo’n supergroot land. Daardoor liggen de hoogtepunten op relatief korte afstand van elkaar. Bezoek onder andere Murchison Falls National Park en Queen Elizabeth National Park. Hier gaat u vooral op zoek naar de savanne dieren van Afrika te spotten. In Kibale Forest Reserve en Bwindi Impenetrable National Park zoekt u naar chimpansees en berggorilla’s. Tussen de nationale parken door heeft u ruimschoots de gelegenheid kennis te maken met het leven van alledag in Uganda.

Sluit uw safari af met een paar dagen relaxen aan Lake Victoria of aan de rivier de Nijl, waar u onder andere kunt white water raften en kanoën.

Onderstaand treft u een aantal safari voorbeelden. De reissuggesties tonen welke gebieden goed te combineren zijn, welke manieren van transport mogelijk zijn en wat de gemiddelde reisduur is. De safari voorbeelden geven u een goed beeld van de mogelijkheden voor een safari in Uganda.

vraag gratis offerte op maat aan
vraag gratis offerte op maat aan

Reissuggesties Uganda

vraag gratis offerte op maat aan